aj nekq bude da je istina, imaju ti ljudi dje drugo no u bg utec. sve racuni po svijetu, s oni u bg bjeze
A možda je išla tetki po lijek.
Toliko smo imali "hapšenja" tog tipa prošle godine da mi ovakve vijesti više liče na bacanje dimnih zavjesa dok se nešto iza zavjese kuha.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
aj nekq bude da je istina, imaju ti ljudi dje drugo no u bg utec. sve racuni po svijetu, s oni u bg bjeze
nothing comes from violence and nothing ever could
Na konto Medenice, da nece PDV da dignu ili tako nesto?
Tako mi nasih hapsenja, vjerujem u njeno hapsenje (lezanje u Spuzu) kao sto mnoge pohapsise evo dvije godine.
Kakav danak neiskustvu, umjesto da je pješke prešla granicu neđe kroz te čuke.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vesna-medenica
17 godina na čelu vrhovnog suda, kriminalac. Gdje mi živimo....
Uzgred, mislim da će iza rešetaka biti koliko i ja.
Netflix seriju da snimi o njenom zivotu.
Prvi test za novog GST-a ali ne zavisi toliko od njega kad joj na kraju sude ljudi koje je ona postavila tu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pola tuzilaca licno birala, a sudije svakog.
Sad su joj preko noci izabrani kadrovi obezbijedili 80 novih celnika suda ili novih sudija....
Da su je ufatili sa sleperom kokaina, bice ko sa Marovicem.... Sudjenje nekakvo smijesno.... I ode Veke da se lijeci od depresije u hotel Moskva sa Marovicem
Ne bih ja to nista diro
Pukla kesa. Biće stresa i besa.
Kad su Vesnu pitali da li je koristila Sky rekla je ne, samo avion.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
E baš je krenulo,a nije došao ni drugi krug.
Ruka pravde,može Francuska.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/...na-eura-751689
Ne bih se smio kladiti. Ne vjerujem ni da su se ovi naši sami sjetili da je privedu, jer su to trebali uraditi odmah posle snimka nego je neko opalio šklempu iz Brisela/USA.
USA se uključila aktivno oko Marovića (mislim da je pitanje dana kad će biti izručen) tako da me ne bi čudilo ni da su ovdje riješili da ubrzaju stvari.
+ ovo je mnogo veći slučaj od Marovića, biti 17 godina alfa i omega sudstva i na kraju popiti optužnicu za stvaranje kriminalne organizacije ne može proći bez zveka.
Last edited by BiTrAtE; 18-04-22 at 08:03.
Bice sporCki ribolov na kraju.
Nemoj se kladiti da je ovo nedje sa strane pritisnuto.
Poslali su oni nama ovo jos u oktobru. Sad su samo odigrali na javnost. Nije dzabe ovo procurilo.
A novi SDT nije da je bas imao sirinu da kulira i oteze ovu odluku.
Ono sto je meni problematicno je ko su likovi koji su imali informacije u UP i SDT i do pojave u medijima se pravili nevjesti.
Sve ovo nema smisla ako takvi likovi ostanu na svojim mjestima.
A bojim se da hoce. Mislim izgovor nismo znali ko je dok nije dosla fotografija je retardirani izgovor za retardiranu naciju.
Ali dobro..
Mozda ovo i izadje na dobro, cim nema Avangarde da drzi govor o hapsenju. Nedje znaci da su dokazi malo ozbiljniji od "poljubi i pusti" kao do sada
Ne bih ja to nista diro
Nije Dritan ali jes Adžić nešto slično.
https://www.cdm.me/hronika/adzic-nak...svacija-vrata/
Definitivno je ovo sa strane crtano da se uradi.
Zli jezici bi rekli da to ima veze sa vađenjem iz penzije Kristofera Hila ali dobro.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nadam se kad istekne mandat Rajnke da se kod nas opet na scenu vraća Hojt Brajan Li.
Najbolji ambasador kojeg smo imali.
Da joj se oće organizovat kakva žurka ispred kuće i suda, svi da igraju kao ona sa onog snimka.
Crna Vesna...zar na tebe koplja da se lome...laprdaj sad sve,kolko tatinih i maminih sinova je isto upetljano,a i dalje,pa da se proshiruje kapacitete Ziksa,mada bi se i na Cemovsko mogao napravit solidan mardelj.
...
Last edited by ASC; 18-04-22 at 12:24.
Audio ON
https://twitter.com/Vrelicrnja/statu...IsJ0xlz4w&s=19
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks