A jes to ali kupio sam 3 karte let je sa presijedanjem pa bi morao 4 puta da to odradjujem jer putnici o tome pojma nemaju a i lakse im je da ja to sve odradjujem.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Aegian nije nesto poznat kao,, povoljna" kompanija ako se nije sta promjenilo posle covida...
Sent from my P40+ plus using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Za Izrael preko Budimpešte ,sa Wizzair-om.
Always,forever and beyond ...
koje je resenje za prevoz od Herceg Novog do Cilipa ?
znam za taxi, ali kako sam dobio neke informacije taxi do cilipca iz Herceg Novog košta 50 eura .
Mislio sam da se prebacim autobusom iz Podgorice do Dubrovnika, ali od kad je počela korona nema te linije
može li se u EU sa brzim antigenskim testom ?
Konkretno me za Austriju zanima. Na sajtu ambasade piše da može, ali mi je nešto čudno
Poslato sa VKY-L09 pomoću Tapatoka
Moze
Ako je dozvoljen ručni prtljag 40x25x20 , da će praviti problem ako su dimenzije 47x30x20 .
Let je sa Rayanair-om
Da li je ovo mnogo više od propisanih dimenzija ? Prvi put letim sa ručnim prtljagom
Mnogo ili malo, neće moći u onaj kalup i platićeš ako budu provjeravali (odje obicno to ne rade) ali ne znam u povratku oće li te cimati…
Koliko obracaju paznju na test, konkretno ako je bio neko u Italiji? Mora li da bude na italijanskom i da li prihvataju iz privatnih labaratorija ili mora biti drzavna?
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Tako je...
Nas test prihvataju. Moras ga generisat na eZdravlje i valjalo bi u wallet. Tamo radis u bilo koju apoteku brzi test ( dje god vidis onaj sator ispred). U rim su nam ga trazili za povratak a u bolonju nisu tj nisu gledali. U lokale neke traze neke ne a mozes pokazat tudji. Ali za povratak ga moras imat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
kod nas ti ne treba nista, ostali sve traze.
mozes papirno. moj lab je priznat kao privatna ustanova.
po aerodromima svuda imas test centre.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks