Ovo je premija kako su igrali...
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Je l slobodan ulaz za rukomet, ili se kupuju karte? Ne znam kakva je situacija za rukomet, idu li karte preko veze kao za fudbal
Trenutna.... Povecava se broj iz trena u tren...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja se bio zaletio oko 5, ali mi javiše da nemam rašta dolazit.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Imate li neki prenos?
A nema šanse da se ne pošalju doma sa barem 5 razlike u ovakvoj atmosferi...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Pa koji majmun gadje upaljacem,pi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li đe blizu sporCkog da se trguje glas?![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pojma nemamo. Bice gusto
Sjedi 1.
Bravoooooo momciiii, bravooo majstori, bravooo publiko!!!
Svaka im čas`!
Da je vječna!
Imamo odličnu generaciju i nadam se da je ovo i Evropsko koje je bilo samo početak kontinueta igranja velikih takmičenja.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
momci su prejaki, nema šta
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nikad nije bilo ovoliko naroda i ovakva atmosfera na muskom rukometu.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pokazali smo masu slabosti i gresaka mada i za ovu Grcku kazu da su ulozili u rukomet i da imaju talentovanu generaciju. Pred kraj smo im se nudili da ih potpuno vratimo u mec. Rezultat je potpuno nerealan ali kontinuitet igranja na velikim takmicenjima je obezbijedjen. Pojma nemam odakle nama izviru ovi igraci jer koliko se ulaze i radi i kolika nam je baza ovo je vise nego uspjeh.
Ovo su antologijske scene crnogorskog sporta, ne samo rukometa. Nevidjena atmosfera koja guta sve i opet Grcka koja je realno tri puta slabija od nas nije podlegla, borili su se fenomenalno ali na kraju klasa koja je dosla do izrazaja. Cini mi se pet Moraca bi bilo malo nocas, ali ovi momci i zasluzuju da im se da ovakva podrska.
Drugi put na svjetskom prvenstvu, ali ovoga puta ne samo turisticki, tada smo bili u grupi sa Njemackom, Francuskom, Brazilom, Tunisom i Argentinom i pomalo neocekivano zabiljezili svih pet poraza, boljeli su porazi od Argentine i Tunisa sa po dva razlike, obje egal utakmice, ali ovoga puta cemo sigurno zabiljeziti i prvu pobjedu na svjetskom prvenstvu, a vrlo vjerovatno i mnogo vise od toga.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks