Evo još jedan kiks Milana u najavi![]()
Ne može se bgm sa salemakersom i slicnim trubama ici na titulu nikako…
Evo još jedan kiks Milana u najavi![]()
Istina, a kad ti se namjesti da je mozes uzeti, ne treba je uzeti….
Da ima još par kola i za lš bi izvisili…
Theo 0 danas…
Neka ovo odje.
If you're good at something, never do it for free.
Idemo bre,titulaaaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolko prosutih bodova, Acm nema koga da krivi bez sebe
S obzirom da Milana ceka Sasuolo, Atalanta i Fiorentina ja sam ih vec otpisao.
A juventus samo ceka svoju sansu. Svega 5-6 bodova su udaljeni, ja se i dalje njih plasim
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vrijeme je bilo da kiksaju vala,sve nešto po 1-0,yebalo majku da Milan osvoji titulu
Ne može juventus pa da će sve dobit do kraja,malo su prikasnili
Ado, polako brate. Do prije neđelju dana si se opraštao od titule, sad u petu bez kvačila 😃
Idemo u šestu bre
Vala bih teško prezalio da ne osvojimo ovo,prosulo se dosta bodova od onog prokletog meca sa milanom
Sad su realne šanse za titulu,malo se zezamO ali blizu smo. Forza Inter
Još preprošlog ljeta je počet trend koji se i prošlog nastavio i ono što je bilo evidentno da je odbrana i ta tzv. CMF-DMF linija najjači dio tima i da je ogroman nesklad u kvalitetu u zadnjoj liniji u odnosu na navalnu liniju.
To se jasno vidi i kroz brojke , od 19. decembra i poraza od Napolija odigrano je 17 mečeva , samo jedan izgubljen meč, onaj od Specije u januaru , od tada 12 mečeva bez poraza.
Od onog meča krajem februara kad je priznat gol rukom Udogia , Manjan nije kapitalirao , 6 mečeva bez primljenog gola.
Dakle , na papiru najjači dio tima je to i na terenu i pozadi to sve funkcioniše perfektno.
Zato su naprijed porođajne muke.
Evo i da izostavimo mečeve sa Napolijem i Interom gdje je dat gol u ta dva meča , u zadnja četiri meča svega dva gola , a protivnici Empoli , Kaljari , Bolonja i Torina (u prvom dijelu sezone 13 golova protiv ova četiri tima).
Ogroman podbačaj navalne linije.
Rekoh i nakon Bolonje vidi se grč u igri i da na ekipu psihološki utiče taj pritisak koji se iznenada stvorio oko titule.
Kad na to dodaš još i nedostatak kvaliteta naprijed , pa još i to da jedini igrač u napadu koji može potezom da riješi meč Leao baš nakon tog meča sa Udinezea se ugasio i opet zaboravio da igra fudbal dobije.
Tačno fali jedan gol da se probije psihička barijera i "da očepi".
A za tako nešto ne postoji idealniji protivnik od Đenove koja je naredni protivnik i to ne govorim zbog neke iluzije da se može titula uzeti (Inter ju je praktično uzeo , a i raspored do kraja im je smiješan izuzev meča sa Romom) , već čisto da se ne završi "ružno" ova sezona koja je bila sasvim okej i uspješna.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Djenova je ekipa sa ubjedljivo najviše nerijesenih ishoda u ligi,navijamo u petak za još jedankad su mogli interu otkinut bodove mogu i milanu
Salu na stranu,neće se ni oni dati lako,i dalje su u igri da ostanu u ligu,samo mislim da Milan to bas mora dobit.
Inter sa specijom,njima ne treba ništa,dako ne bude neki bunker samo
BrozZzoo
Jbt,kako je krenulo u prvih 20 minuta mislio sam da ga neće davat
Ova Specija napada kao da je Barselona. Doktorica Tijago Mota, samo cu to reci
Da se izvuku ta 3 boda i ceka kiks Milana nocas i to bi bilo to. Onda ide gasenje i u Kupu za totalno nabijanje kompleksa
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
neće Thiago valjda protiv svojih![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E da se odgleda sa vrha tabele i s mirom potencijalni kiks Milana.
Ipak ne Pašice![]()
Konačno dva gola u mreži, napad opet u problemima. Mora mnogo bolje jer slijede teški mečevi...
Barem odbrana kida - zadnji primljeni gol protiv Udinesea, 25. feb
Ja imam osjecaj da Milanu ne moze da se da gol zbog Menjana. Nerealan golman
Odlichan je golman,mada su ovi imali tu jednu shansu na kraju.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks