Mina je moguć razlog potonuća Moskve. Te morske varijante umiju biti jako nezgodne. Pročitah da navodno opet gori nešto u Belgorodu.
Gledah neki prilog da one vodene bombe lutaju po crnom moru i da su stigle do Bosfora. Turci su u velikom problemu jer ce morati proc dosta kako bi se sve to pocistilo…
Mina je moguć razlog potonuća Moskve. Te morske varijante umiju biti jako nezgodne. Pročitah da navodno opet gori nešto u Belgorodu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jao sto su vam bezobrazni komentari i sta god da se odgovori to bi izgledalo kao podrzavanje Rusije i napada ali posto se vec stekao takav utisak, nije ni bitno.
Sad ce Rusija jos vise da pojaca napade zbog gubitka jednog broda starog 40 godina za koji USA kaze da ne igra neku ulogu u napadima.
Da, pomogli su ih sa 3 milijarde dok je godisnji vojni budzet Ukrajine 6 milijadri.
Kao sto sam vec napisao, a to saznao od ukrajinske politicarke, EU svakog dana Rusiji uplacuje po jednu milijardu eura zbog kupovine goriva i ne uspijevaju da pronadju zamjenu za to a svaki pokusaj im se vrati kao bumerang (nama takodje) i vecu stetu nanosi nasim ekonomijama nego sto to cini Rusiji.
Црногорце је одржало црногорско срце.
"Možda" Rusija da izvještaj o generalima u ovoj akciji.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Koji po redu SU-34..
nevjerovatni su, zaista. ka' na serijukad vidiš kad su znali o ovim stvarima, jasno bude sve koji je to nivo. itekako obavještajni podaci pomažu UKR
Rusi rekli da zbog akcija UKR vojske na njihovoj teritoriji pojačavaju napade na Kiev
The ministry has said it will respond to the actions of Ukrainian forces within Russian territory with an increase in attacks on Kyiv. A spokesperson said
The Russians claim they have hit 13 military facilities in different areas overnight, and that Russia’s S-400 air defence system shot down a Ukrainian Mi-8 helicopter near Chernigov. According to Russia’s military, it was a helicopter which carried out an attack yesterday on the village of Klimovo, in Russia’s Bryansk region.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što čine "zeleni".
Jes da su vijesti prenijeli vijest od Rojtersa ali znali su često kalkulisati u prevodu.
https://www.reuters.com/world/europe...ne-2022-04-14/
Danas na Dvorskom trgu u 17h,Cetinje -izložba "Kijev"
Kako se izblamiraše za nepuna 2 mjeseca čukununučad ce ih pljuvat.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Auh.. Ogroman gubitak ako su te cifte tačne.. Kakva neozbiljnost i neiskustvo na kraju..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Biće fora kako su nama đedovi govorili da su se rusi borili protiv njemačke, a mi unucima kako se šolc borio protiv putlera.
Zbun totalni.
Ih, to ce biti odlicno ako budemo imali unuke. Kako su stvari krenule, ako Rusija objavi rat Ukrajini i krene da prosipa sve i svasta po njima...onih 10 miliona sto je izbjeglo iz drzave ce pricati kako je nekad postojala drzava koja se zvala Ukrajina.
A mogli mirno spavat pod ruskom zastavom, kao 26-ta izborna jedinica Ruske Federacije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks