Tokyo Vice preporuka
Iron,iron, everywhere.
Francuska serija o istoriji tenkovske industrije.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Tokyo Vice preporuka
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Simpatična, zbog Japana, Jakuza, a prije svega lokacije (Tokio) i japanske kulture. Solidan plot, dobro snimljena.
I od mene preporuka.
P.S.
E da će se završit ova Inventing Anna više (sa gospođom gledam njoj je veli baš zanimljiva, ja se smorih). Počela interesantno, zajebah se rekoh ovo gledamo zajedno ok je, poslije spora ubija.
Sva sreća pa nema bez 9 epizoda.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Vjerovatno je neko pominjao prije,nego..
Fenomenalna serija.To veče sam krenula sa prvom epizodom,i nisam mogla prestati da gledam do posljednje.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
From, koja komedija od poslednje epizode... Mislio sam da ne pišem ništa da ne bih spojlovao, a onda kontam - nema šta da se spojluje, bukvalno ništa.
Kakva prevara od serije.
Gledam Sons of Anarchy. Ostala mi je još zadnja sezona. Imam otprilike neku sliku u glavi kako bi mogla da se završi. Vjerovatno najbolja serija koju sam gledao i koju ću gledati u životu. Nisam iz bajkerske priče uopšte. Malo se i saosjećam sa pojedinim scenama. Uglavnom mislim da nikad ništa bolje neću pogledati u životu.
Ja stadoh na prve dvije i reko da sačekam da se još tih epizoda nakupi.. Znači generalno nije neka šteta ako je ne nastavim![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Serija je odlična od početka do kraja. Ima fenomenalan soundtrack, vjerovatno najbolji što sam čuo u serijama. Čak je i kraj veoma dobar, nijesu ga uprskali kao što dosta serija to umije da uradi.
Ono po čemu je meni veoma upečatljiva je veliki broj veoma zanimljivih sporednih likova (Tig, Chibs, Opi... ma svaki lik iz "kluba", ali ova trojica su mi ostavili najjači utisak).
Ufff, ovo je jedna od onih koje odlažem baš dugo. SoA, Stranger things i Dark, ovo ostalo zvučno mislim da sam skoro sve ispratio.
Tačno ću SoA da krenem, jer sam se mislio nešto novo da počinjem ili Sopranove da odgledam opet.
Nego... na IMDB piše da je treća epizoda Tokyo Vice izašla 07.04. a na HBOMAX je nema.
Greška ili?
Sezona kad idu u Irsku mi je malo razvodnjena i možda nepotrebna. Ima nekih detalja koji su mi zasmetali ali definitivno jedna od najboljih serija koje sam pogledao. Kraj možda nije bio kao što sam se nadao ali što neko reče nije uprskan.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Ja počeh OZ
https://www.imdb.com/title/tt0118421/
Zavrsih! Sto pomenu Tim Guttersona, hahah al kako glumac ima odlican delivery onih njihovih sarkasticnih one linera. Jos kako je dosao vise do izrazaja u zadnju sezonu, genijalno!
Moram rec bas satisfying ending sa sve "We dug coal together", odlicna serija, posebno koliko su dobro iskoristili svaki moguci sporedni lik (ne sjecam se neke serije koja je tako dobro uspjela ubacit sve te likove u glavnu radnju), znaci toliko ih ima da ih je tesko i nabrojat - Loretta, Shelby, Dewey, Wyn Duffy kralj znao sam da ce se morat izvuc iz citave serije haha.
Za te spinoffove nisam siguran, kako ne volim to, Justified ima fantastican kraj, ne znam koji ce mu penis spinoff... ne moze se nadmasit Boyd od Waltona Gogginsa.![]()
Odgledah https://m.imdb.com/title/tt7221388/?ref_=ext_shr_lnk Simpaticna serija
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Je li ko pominjao ovu seriju:
https://m.imdb.com/title/tt4063800/
Meni baš paše.
The Woods (TV Mini Series 2020) https://www.imdb.com/title/tt1910645/?ref_=nv_sr_srsg_7
Volim trilere Harlan Cobena, ova 6 epizoda mini serija nije losa, citao sam knjigu nekako mi je je bolje legla od serije. Serija drzi paznju, ali bolje su mi adaptacije njegovih trilera npr. Safe i The Stranger...
Počeh da gledam Reacher, kakva betončina od momka![]()
Neobičan Jack Reacher posle Tom Kruza![]()
Dobar je Reacher, baš su uboli sa glumcem.
Počela je 6. sezona Better Call Saul, izašle su već prve dvije epizode.
Počeh Lost, vjerovali ili ne, ne odgledah do sada niti jednu epizodu
Znao sam da će da me usisa odmah pa odgledah 5 epizoda iz cuga.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks