Ili samo okace neki afirmativni link o ruskim uspjesima u ratu jer ih je blam da na forumu kazu da podrzavaju Rusiju u agresiji (uzivo ih vec nije blam jer su okruzeni istomisljenicima). Ili pjene kako je Zelenski komicar i kao takav ne moze da vodi drzavu, a on se pokazao kao veci drzavnik od onih koji su zavrsili Politicke nauke ili bivsih kgb-ovaca
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 14-04-22 at 18:16.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
OK,jesi onda pratio nakon toga kako je prošla sa raznoraznim sankcijama i kako joj se povećavaju iz dana u dan oni block,prozorčići?
Valjda kao građanin Crne Gore koja je uskladila sve to sa EU imaš potrebu da se informišeš na panelu.
Možda je moja profesionalna deformacija da radije volim činjenice,nego razna lamentiranja.
A činjenice su ovako trenutno.
https://graphics.reuters.com/UKRAINE...S/byvrjenzmve/
Život piše drame, čuj mene SF
https://twitter.com/nexta_tv/status/...j7rf2bPIg&s=19
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
U toku sam da je ruskoj plavoj macki zabranjeno ucestvovanje na takmicenjima i da te sankcije apsolutno nikako nisu negativno uticale na rusku akciju. Pa nije to Srbija koju bi slomile sankcije vec Rusija kojoj ista ta EU svaki dan placa milijardu eura za gorivo. Probudi se.
Da ne pominjem bumerang efekat koji je izazvao skok cijena svima koji su ‘uveli sankcije’.
Ministarstvo odbrane Slovačke Republike dalo presjek o broju ruskih špijuna poslatih doma...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A mnogo su jaki ti KGBovci kad se sastaju sa Bulajićem na kafi,u sred Danilovgrada pa ih sjutra neko isporuči.
Ili kad sputnjik spane na Dajkovića.
Dobro je to,super im je kompanija.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Hoćeš da kažeš da bi nas napali da nema nato pakta, zašto braćo?
pa ko će koga no brat, brata?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Крстарица Москва је потонула током шлепања - министарство одбране РФ
Црногорце је одржало црногорско срце.
Krstarica Moskva bila je jedna od najmoćnijih ratnih brodova u Crnom moru. To je bila mobilna raketna baterija od 12.500 tona, dugačka skoro 200 metara, sa više od 500 članova posade. Imala je dovoljno projektila da zbriše celu ukrajinsku mornaricu i dovoljno protivvazdušnih raketa da odbije skoro svaki vazdušni napad. Pored Moskve kao vodećeg broda, ruska Crnomorska flota stacionirana na Krimu ima još 10 fregata i oko 10 topovnjača, šest dizel-električnih podmornica i 10 ili 11 desantnih brodova.
Sent from my SHARK PRS-H0 using Tapatalk
@Zedd ona tvoja metafora o dasci Leonarda di Caprija postade aksiom.
Viđeh i provjerih da je sniman '97.
San Marine,go on.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-04-22 at 21:23.
Od starta do sredine neđe, ovog sukoba sam bio ubijeđen da je ovo neka zaje*ncija i da je propaganda - vezano za stanje i sposobnost Ruske vojske.. Ali ovl je već tragikomedija kako neko prije reče..
Izgubiti biser mornarice od strane Ukrija - blam, izgubiti biser mornarice zbog lošeg skladištenja municije - uber blam, izgubiti brod dok su ga vukli na opravku, komedija
Vojna sila, fizički brojčano i na papiru.. Realno stanje? -![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks