Lokacija odlična, cijene uvijek više nego uobičajeno, hrana ništa specijalno,... to je tako od kada se otvorio, posla ne manjka, dakle dobitna kombinacija...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ada da ti poveca porciju ne bi mogao da vozi najnoviji BMW)))))
Inace, tamo su mi najbolje priganice u Cg.
If you're good at something, never do it for free.
Lokacija odlična, cijene uvijek više nego uobičajeno, hrana ništa specijalno,... to je tako od kada se otvorio, posla ne manjka, dakle dobitna kombinacija...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Glovo
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
I to bas na ovaj broj stranice![]()
E kako se slatko ismijah Bog vam pomoga,odavno se ovako ne isplakah od smijeha![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
kad pomenuste duhovni, ja bijah na ovu veceru u islamski kulturni centar i bas je bilo lijepo i hrana preukusna i vraticu se opet.
najgore je kad nesto ne znas, ali coek se uci dok je ziv
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni su iskreno one pohovane lignje samo eto korektne i to je to. Ko hoće nedoder lignje - ribarnica Ribnica, barem su bile sva tri puta koliko sam naručivao tamo, nemaju dostavu nego se mora preuzeti. I u Aju su odlične bile prije, samo što je kod njih dostava užasno spora pa ne naručujem nešto odavno više, posebno sad kad provalih ove u kvartu.
duhovni je sve posno, jeste jeftino, al nista specijalno. meni su i daje najjace lignje u stefan
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakve su bile nekad u Maestro kod Šanja Petrovića. UH !
Pa u toku je Vaskrsnji veliki post, kad je neki od 4 velika posta u toku uvijek je posna hrana kao i srijedom i petkom van posta.
Niko ne očekuje da bude specijalno i spektakularno, ne ideš u porto ili hilton, nego da se dobije dobar, svjež i ukusan obrok, za malu cijenu kojom pomažeš one koji za taj obrok nemaju.
Pošto je u stefan ta porcija?
Last edited by lucke91; 14-04-22 at 19:49.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Tortilja sa piletinom u Gloriju 2 od 10 (jadna za 5 eura, plus kosulju iscijepah na stolicu u bastu iz koje zice vire), ali zato posle nje je situaciju ispravila gurmanska kod Jokica..
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Posle tortilje s piletinom si iša na gurmansku?
A dobro, nije da i ja nisam buca giros u Nakys dok čekam burger u Biber prekoputa...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Jesam, i to sam ladno mogao dvije oduvat gurmanske, koliko je ova tortilja bila jadna..
I don't give a damn.
[mention]RRR [/mention] Izasla ti je ovako tortilja bez sosa onoga preko itd ? Ili si ti trazio bez njega ???
Ja sam trazio bez sosa gore jer je sa majonezom, svakako je unutra jadna..
I don't give a damn.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks