Ovo jeste napad na Ukrajinu ali nije rat izmedju Rusije i Ukrajine kako se izgleda tebi cini, vec Rusija precizno operise po Ukrajini dok ti mislis da im maljem lupa po glavi. Da se razumijemo, ovo je samo realni pogled na dogadjaje sa strane, bez navijacke propagande kao sto radite na temi.
Jasno je da bi neki umjesto komičara voljeli da vide Putinovog kumaru, iskusnog pravnika i političara, ali što je tu je:
Ček, ček, ček...
Ili Rusija precizno operiše po Ukrajini, ILI se Ukrajina 50 godina oporavit neće od ovoga...
Jedno i drugo ne ide baš pod ruku.
Last edited by ASC; 14-04-22 at 16:56.
Ma samo neko sposoban sa sacuva narod od rata, komicar to nije i meni se cini da sve ove zrtve idu njemu na dusu. Kad smo kod tog primjera, bas sam se nasmijao na odgovor Rusije kako je komicar zarobio ukrajinskog politicara i zeli da ga zamijeni za ukrajinske vojnike koje je zarobila Rusija?
isto kao kad bi doslo (ne daj boze) do nekog sranja kod nas i recimo Milo ‘zarobi’ Mandica i Knezevica i pokusa da ih zamijeni za komite koji su zarobljeni u Srbiju...a Vucic mu kaze da su to crnogoski politicari i da nije uhvatio Vulina.
Tragikomedija.
ova tema baš liči na onu na kojoj se pisalo dok se sastavljala nova vlada, 2020. godine. rasprava neka između stalnih članova, sa ulijetanjem padobranaca (koji su tamo plakali za sudbinom DPS ili tražili Meda i Mandu u Vladi). ođe samo napišu kako ovo nije rat, ili da je Zelenski komičar
Last edited by outline; 14-04-22 at 17:06.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uzeti sa dozom soli
https://twitter.com/nexta_tv/status/...__ibxmmYw&s=19
*Šojgu imao srčani udar navodno..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Komicar ili tragikomicar, uglavnom je pogresna odluka suprostaviti se Rusiji koja je mnogo jaca sila kojoj se (izgleda) Amerika sa natom ne smije suprostaviti ali se zato nasao tragikomicar pametan da toliko naroda povede u smrt svojim odlukama.
troluje čoek, dosadno mu. ne može ovo istina bit![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Slobodno nastavi da zivis u zabludi, sve one operacije Amerike po Siriji, Iraku, Iranu, Afganistanu, Libiji i ko zna dje jos, nisu mnogo razlicite od ovoga sto Rusija sad radi Ukrajini.
Amerika ce vjerovatno uskoro krenuti u novu epohu cim potrosi nakupljene rezerve goriva.
Jes,trebao je da se pokupi isti dan iz zemlje i ladi neđe m*da dok mu ovaj "denicifukuje" narod što su ga na izborima izabrali.
Ukrajinci su se za tog "denacifikatora" ozbiljno spremali punih osam godina.
A što je ovo.Još smo mi u državi koja ima uklesan 13.julski ustanak sve su naši đedovi mislili kolika je koja sila.
Ne znam ni ja što će Rusija da slavi 9.maja,teže će biti što im je predsjenik pljunuo na antifašizam nego sve moguće druge tegobe.
Crne horde nas ne plaše,
Krv herojska u nam vri,
Mi ne damo zemlje naše
Da je gaze fašisti!
Sloboda Ukrajini!
Uzmimo za primjer nas i Kinu koja odjednom odluci da prisvaja luku Bar jer joj dugujemo pare za autoput a to joj vise odgovara i koja usput zaprijeti sa nuklearkama ukoliko joj se neko suprostavi...pa nas bi Nato izbacio iz saveza u roku od 24h a kao razlog ne bi morali ni da izmisljaju stvari vec bi rekli da smo prodavali osjetljive informacije Rusiji i tako ugrozili bezbjednost Evrope.
Jednostavno smo toliko mali da se komplikacije sa Kinom ne bi isplatile zbog nas, pa bi bilo odluceno na nasu stetu zbog ocuvanja mira u svijetu.
Oćeš da kažeš da velike sile rade u svom interesu ne vodeći računa o interesima ostalih država, pogotovo onih malih i nemoćnih!? Say it ain't so, Joe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da li znaš što znači zaprijetiti nuklearkama u međunarodnom pravu?
A što je ovo,ne bih ni reagovala no ovoga prosipanja po Crnoj Gori ima na sve strane.
E ako niste vi gori sto obraćate pažnju na ovakve postove
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks