Thnx. Valjalo bi ispratiti jenli ovako i sa drugim bojama...
Odavde ---------->
Dovde <-----------
Nije sa naljepnice, nego izgleda da je od kućišta.
Thnx. Valjalo bi ispratiti jenli ovako i sa drugim bojama...
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sto bi nas narod rekao "kopija"
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Farmerice iz Novog Pazara manje boje puštaju
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Spominjao sam nedje da sam preko aukcije uzeo Seikov Lorus sa w358 modulom, za sitne pare. Veoma rijedak model koji ce svoj momenat imat kad otvorim ebay nalog i prodam ga nekom suludniku poput mene. LM, tad spomenuh kako jurim drugi Seikov model sa istim modulom.
I ne, nisam ga uzimao, ali scedoh da podijelim sa forumskom ekipicom slike ovog prelijepog sata
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kul ideja! Gledao sam slicne stvari - samo online sto bi rekli - od japanskog Tokyoflash, nedje sam ih ranije na ovoj temi pominjao. Imaju nekih kul ideja, ali bas upitno sta bi se stvarno moglo nositi
Have a parachute.
https://www.instagram.com/p/CcNIRkcr...d=YmMyMTA2M2Y=
Moja stara Raketa, sa dan datum komplikacijom.
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
https://www.instagram.com/reel/Cbz9N...d=YmMyMTA2M2Y=
@Antares
kad god vidim neku čudnu čuku tagovan si![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Hah, a ovo je vise za "svaka cast" kateoriju :]
Ovo je recimo masina koja mi se svidja - Seiko iz filma Aliens. Cijena, za neki skroman komad u mint stanju je kao kvadrat stana. Dok je prvi, Ridlijev Alien krasio Casio(s) - model(i) A100 kojeg su osvanuli u prodaji spetembra prosle godine.
![]()
Have a parachute.
https://www.instagram.com/reel/CciET...d=YmMyMTA2M2Y=
Evo jedan neobičan sat u mojoj kolekciji
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Opa, Remus, Rimus, Romulus.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ima li iko automatski sat koji kasni?
Evo meni svaki zuri, od par sekundi na dan (Orient Kamasu) pa sve do 20+ sekundi na dan (Vostok Komandirskiy).
Do Not Disturb.
Ja ih imam desetak, neki kasne neki zure, ali s obzirom da nijedan nema mehanizam koji ima onaj COSC "certified chronometer" sertifikat, ne sjekiram se mnogo oko toga.
Na primjer, imam par satova sa Seikovim NH35A mehanizmom i sam Seiko kaze da moze da ide od -20 do +40 sekundi dnevno, ako mehanizam nije regulisan - mislim da je meni svaki od njih u plusu oko 10-ak sekundi dnevno.
Takodje, kad skines sat sa ruke na njegovu preciznost utice i polozaj na kojem ga ostavis (krunica gore, krunica dolje, mozda na "navijacu"...).
Uglavnom, ako ti mehanizam ne izlazi iz okvira koje proizvodjac navodi, ne bi se mnogo brinuo za to.
p.s. Ako znas nekog dobrog sajdziju koji to zna da radi, vazda ga mozes ponijeti da ti regulise mehanizam.
Ma ne brine mene nista nego sam se samo pitao s' obzirom da mi SVAKI sat zuri. Samo mi je to cudno, da nijedan ne kasni.. ne sto drugo.
Inace nije velika filozofija podesit' to ali je sama 'ruckica' u vecini slucajeva toliko osjetljiva da sat ne bih dao ni sajdziji zbog tako neceg, bez ako nije bas neka ogromna devijacija. Pogotovo sto sam se naslusao prica i prica gdje sajdzije zamjene odredjene djelove i sl. Drug je u NK ponio neki 'G shock MudMaster' da mu zamjeni bateriju, sto li... ovaj ga je lose zatvorio i ovome udje voda u njega i nagrdi ga.
Meni i ovaj Kamasu nema nikakav COSC niti ista slicno pa mu je devijacija, iz mog testiranja, 3 sekunde na dan sto je svakako sjajno.
U vecini slucajeva mi ne znaci mnogo jel' par sekundi, 10 ili 20 a kad mi znaci onda i ne koristim mehanicke satove uopste jer mi tu ni Rolex ne bi odradio posao kako treba kad je preciznost u pitanju.![]()
Do Not Disturb.
Prinova![]()
If you're good at something, never do it for free.
Leandro uzeo Seiko
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Eto onda Seiko i u Time i u Leandro. Neka se takmice malo.
Bolje za nas.
If you're good at something, never do it for free.
Ne vidim jos uvijek nista ni na leandro stranici niti kakvo obavjestenje na drustvenim mrezama i sl.
Do Not Disturb.
Ima story na insta![]()
E jbg.. te storije ne gledam nikako... ostara se
Cekamo ponudu i bolje cijene nego Time+![]()
Do Not Disturb.
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks