Lakše im je ošalovat most sa ground zero, pa poslije kopat podvožnjak, no kome pričat...
s obzirom kaku planiraju dinamiku radova/plaćanja, možda je bolje da ne počinju nikakvu izgradnju. raskopaju ulicu i ostave je 3 godine da stoji tako
Lakše im je ošalovat most sa ground zero, pa poslije kopat podvožnjak, no kome pričat...
Nije mi jasna logika da prave 6 traka na bulevaru Veljka Vlahovica koji je bukvalno na kraju grada i nema izgradjenih objekata okolo, a ovamo u Josipa Broza se vec sad ne moze proci a tek kako ce biti kad popere zgradurine uz prugu...
Zna li se cijena kvadrata Master na Stari?
https://investitor.me/2021/12/17/mas...e-i-tri-krila/
Vala bas ruzno izgleda na slici, kao zatvor. Dje ti je tacno stan - u karaulu C
Zvaće je Šošenk 100%
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Prokleta avlija. Mada se to može reći za većinu Podgorice.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Šta mislite o ovoj lokaciji i konkretno izvodjaču?
https://www.matnekretnine.me/estate_...kat-i-zabjelo/
Dje je ovo na Zabjelo?
Ove kvadrature su loše za dvosobne i trosobne, pogotovo dvosobni stanovi od 50 kvadrata. Ove sobe su preuske, sve ispod 280cm je usko i ne služi ničemu osim kabine za spavanje (djeca se recimo ne mogu igrati u svojoj sobi). Jednosobni stanovi izgledaju čal i najbolje, iako i njihova kvadratura malo trpi, najviše spavaća soba u kojoj nema mjesta za dovoljno ormara i garderobe.
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Kolege, prijatelj hoce da proda stan jednosobam u city kvartu prvi sprat 47m2 jednosoban, luksuzno namjesten, odlicna pozicija stana. Potreban mu je dvosoban tako da i kompezacija dolazi u obzir. Koliko se trenutno krecu cijene jednosobnih namjestenih stanova u city kvartu?
Ko zeli fotke stana, moze mi se obratiti u PM
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Vidjeh da ste gore pricali o procjeniteljima i chuda . Kakva je situacija sa procjenom starogradnje i dizanja kredita za nju . Dal procjenitelji daju realnu vrijednost prilikom procjene , koliko utice stanje stana (dal je renoviran ili mu je potrebno renoviranje ) …
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
mogu postojati velika odstupanja oko vrijednosti procjene od procjenitelja do procjenitelja. neke banke imaju listu prihvatljivih procjenitelja, neke angažuju svoje procjenitelje tako da te faktore ukalkulišite prije nego krenete u proceduru
https://www.cdm.me/ekonomija/poskupi...jine-i-rusije/
dobro konacno napisase realnu sliku, ono je najjace bilo kad si moga u PG kupit stan za 900e/m2
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
U Novom je trenutno pometnja sa izdavanjem stanova koji su "ok" opremljeni, tako ima situacija da se stanovi od 50-70 kvadrata izdaju i po 800-1000 € (licno znam za par stanova koji su izdati u ovom cjenovnog rangu).
Ne znam samo sta ce domace stanovnistvo ako ovo potraje. Svi bez rjesenog stambenog pitanja u neke shupe ili na ulicu?
Neka no su se pomamili i ovi sto prodaju starogradnju. Digli i oni kvadrat stana a kao da materijal nije skocio 30% a 90% stanova mora da se renovira i da se ulozi od 15-20k eura
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prate trziste, on kada treba nesto da kupi njemu je takodje skuplje, pricalo se na neku drugu temu za frizera i njemu je sve poskupilo.
znam to , to je logican proces. Ali ovdje je situacija dje ti je prije bio jeftiniji kvadrat i dosta jeftinije renoviranje. A sad skuplji kvadrat i skuplje renoviranje. Novogradnja u ovom trenutku je donekle opravdano skuplja jer je materijal skocio pa i njih u izgradnji kvadrat kosta skuplje
Ima sve to smisla sta kazes ali zasto je zemlja skuplja kada u nju nista nisam ulagao, a moras da pravis kucu od nule?![]()
Sigurno se ovdje spominjalo, ali ja nisam ispratio. Znate li ko je radio dvije zgrade iza zgrade Pobjede, u ulici Dragana Radulovica? Bijele fasade sa nekim momentima boje cigle.
Jedne od ljepsih zgrada sto sam vidio u Pg.
Jesu li to one Čelebićeve, za koje nije dovoljno bilo imat pare nego se biralo kome će se prodat stanovi?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks