Ja ne kapiram metabolizam nekih ljudi ovdje, svaki dan tortilje i kolači, ljudi kako vi nemate 200 kg nije mi jasno.
@RRR to što si rekao za konik je živa istina, zamisli koji je to nivo kompleksa sunce ti žarko.
Forest odlična hrana, ali cijene dosta jake.
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
32.5 eura odose u nepovrat, dnevnica zaposlenog sto prima 700 keka ode u pitu i dvije salate
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
@Dasho
Dje zivis ti pa je dostava 2.5 eura?
Sent from my SM-A205F using Tapatalk
Je li ko bio ovdje?
https://instagram.com/etno_selo_mora...d=YmMyMTA2M2Y=
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Znam dosta ljudi suvih ka židun a mogu da iziju pofino.
nemoguće se zdebljat od mesine ili to što će te se presamitit jednom u nekoliko u nakav restoran,kući kad se dođe i uveče nakrka ljebine,grickalica pa se leže e tu je problem
U Makedoniji ima svakakve hrane, naiđe se i na...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Jednom pojedoh burek dok sam cekao pljeskavicunaravno cio dan pio...žasu
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Balkanska verzija američke pice sa onim debelim krajevima punjenim viršlama.
[/url]
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Domestic Kitchen, imate ih na Glovo, svaki dan po par različitih gotovih jela imaju. Meso na seljački način sa restovanim krompirom + kupus salata u odvojenu kutijicu, baš ukusno bješe, obimno, a prvenstveno lijepo spakovano o čemu 80% lokala za dostave uopšte ne vodi računa. 3.70 to bješe, vala vrijedi svaki centi.
Poručismo i bečku šniclu, korektna i ona skroz nego se oladila bila (našom krivicom) pa je ne mogu procijenit skroz. Uglavnom i i ona bješe uredno spakovana + velika porcija za iste pare - 3.70 (sa dodatnim kupusom isto)
Ne znam je li proba još ko nešto, djeluje mi bolje od " pg domaćica" koje su postale u krv...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Stvarih do ove pekare u sklopu hrama.
Taman izasao iz pecnice hleb od koprive, aoh, brutalan.
Takodje makovnjaca VRHUNSKA 10/10.
A red, 10 min sam cekao.
If you're good at something, never do it for free.
Nisam probao, probam pa javljam.
If you're good at something, never do it for free.
sve je odlično u onu pekaru. kolači su im top
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Hvala vam što trugujete tamo, kupovinom u toj pekari i prodavnici voća i povrća i zdrave hrane koja je pored pekare, kao i kupovinom u restoranu Duhovni centar u Njegoševoj ulici, direktno pomažete rad crkvene narodne kuhinje koja svakog dana hrani 350+ ljudi iz Podgorice, jer cjelokupni profit tih prodajnih objekata je u službi narodne kuhinje.
Na dobro vam se vraćalo, i pozivam sve koji ovo pročitaju da tamo kupuju jer time ćete zapravo nahraniti nekog ko nema. A i hrana je top, cijene veoma povoljne.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Vala i nije neka zamerka ako im je svaki put isti kvalitet hrane..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo imate ođe sve informacije, solidan izbor jela
https://instagram.com/domestic__kitc...d=YmMyMTA2M2Y=
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks