Vettel treba da se pridruži Kimiju u penziji.
Vettel treba da se pridruži Kimiju u penziji.
Treba humanitarnim radom da se bavi
Kakva poruka Hamiltona. U prenesenom značenju traži od tima da naredi Raselu da ga propusti. Kakav šupak.
Nerealan lik... Pri tom Rasel je imao srece, niko Hamiltona nije doveo u bilo kakav polozaj sa namjerom.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Placipi8ka, tim ga je stavio u losu poziciju, kao da je tim znao da ce krug poslije da bude SC, koji ljigavi retard
Il Predestinato, po sekund ipo brzi od ostalih
Podgorica Podgoricanima!
2/3 puta uzima pol, pobjedu i najbrzi krug
Malo je i do njega.
Pogledaj sta Sainz radi sa istim strojem.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Psiha je cudo. Sainz je losiji vozac od Leke i psihicki je demoliran.
Prema tome, šta da ti kažem?
Neka sad losiji, prosle godine nije ta prica tako isla, ni po forumu ni medijima generalno. No se pricalo kako je bolji i kako bolid zna da sredi i td.
Eto ga sad sredjuje.
Strasno je ponasanje inzinjera u RBR-u. Za ovaj problem na bolidu su znali jos od juce i nista. Izgleda da je puklo neko crijevo. Ako bude jos 1 DNF Max moze da otpise sezonu.
Dobro vam je Džoni upamtio favorizovanje Sainza iz prošle sezone. Sad je dočeka svojih 5 minuta![]()
Sigurno svi mi znamo 100x manje sto je bilo nego oni, imaju probleme od prve trke. Tri bolida su im crkla na prvoj trci.
Ja bih volio da poprave, jer ako Lekler nastavi ovako imamo opet istu dosadnu situaciju kao i do sad. Ljepse mi je da se njih dvojica trkaju pa ko pobijedi, sto svakako mislim da ce bit slucaj do kraja sezone.
Sredinom prošle sezone je bila priča da se Ferari okrenuo prema inputima koje je dobijao od Sainca i da su navodno smatrali da to što dobijaju povratno od njega je bilo bolje (ili preciznije) od onoga što su dobijali povratno od Leke (mada je sve to sad relativno jer je bolid prošle godine bio loš). Generalno ga svi na padocku smatraju tehnički odličnim vozačem ali na sirovu brzinu,Leka će mu stalno uzimati mjeru. Fakat je da nije sreće imao juče u kvalama.
Trka po meni dosadna,u poređenju sa prethodne dvije. Ovo je bila demonstracija da Ferari ima još dosta rezerve a i Lekino samopouzdanje (da ne kažem k***enje) preko radija ide u prilog tome. Ako ga to ne izmaleriše.
Mislim da ove godine gume ne rade dobro kod Red Bulla,pretpostavka je zato što je bolid među najtežim. Samo sam čekao da se Perezu ugasi bolid u zadnjih krivini da i tu bude 2/3.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ova staza je odgovarala Mercu i Ferrariju a nije RBRu.
Znaci u Imoli nas ceka ista slika.
Saniza je sjebao tim. Juce je imao problem sa volanom koji mu je danas zamijenjen ali ga nisu sinhronizovali i prilikom starta mu se aktivirao anti stall, uz to imao je hladne hard gume, stiskao i cao.
Last edited by TAKUMI; 10-04-22 at 08:26.
kazu da su nasli uzrok poskakivanja ferrarija i da nema veze sa aerodinamikom.... jednostavno vozaci poskakuju od srece
Precerujete sto se tice Lewisa. Motor mu se pregrijavao zadnjih 15 krugova, a ona poruka se odnosila i na to a ne na russela. Sve u svemu kad se pogleda race pace, bio je brzi od russela
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks