Kod mene je skinut prije negoli sam auto kupio, a novi košta nešto oko 1300eura, mislim da bi uslijedile blokade ulica da se ovo uvede. Skidaju ih na mladjim od 2015 a ne ovo staro.
Ne samo to,nego će i kočionu tečnost da provjeravaju...
Forza Ferrari!
James Tiberius Kirk
e sta bi ja dao da je na dva dana samo najveći problem na ulicama egr-ovi i dpf-ovi.
Zamisli da prolazi nesto staro 30+ godina a neki koji je desetak ne moze zbog egr, iako zagadjenje je neuporedivo. Meni su oba utuljena i na tehnickom gasovi svaki put u normali, stavise, otkad sam eger blokirao nijesu na granici
Rentiram Dpf i Kat za tehnicki kao i branike sa prskalicama za xenone....![]()
Ako dodje do zakona kao srbijanskog,ima da ti procvjeta posao. Dodaj i fabricke antene tu![]()
Kacice i auta na dijagnostiku, sve stupa na snagu za 6 mjeseci. Trebalo bi da brzo krenu na obuku zaposleni na tehnickim pregledima. Bice ako gori neka lampica, vraci ga nazad
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
To je jako lose za ove sto su skinuli DPF.
Takodje, zbog lampica pola auta ne bi prosla tehnicki.
Prema tome, šta da ti kažem?
Cuh da ce da teze oko dpf i erg da bude sugestija, da ne bude obaveza, sad sto ce na kraju bit ko ce ti ga znat'..
I don't give a damn.
Mada i ovako cijena tehnickog nije bez 10-20eura, ali zato porez na luksuz koji svima naplacuju je taman 20 eura, isto toliko ode i na takse/naknade...meni prije neki dan polisa 96eur ukupno sve 192eur.
Tu je uracunat ‘tehnicki, obrada registracije’ - 55eur a kako sam isao na pravi tehnicki jer ovaj auto servis to nema, vidio sam im cijenu koja je za auta kao sto je moje, do 1500 kubika - 10 eura.
ABS ne mozes izbrisat ako nije sve kako treba, airbag isto, ponekad
check engine se pali odmah nakon reseta…
Prema tome, šta da ti kažem?
Izbrises greske i guras auto do tehničkog
Na golf 2 nema grešaka ni dpf...
Sent from my P40+ plus using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Važno je da će policajci i dalje voziti neregistrovane kante.
Kazete li to da ce se na tehnickom gledati kad su poslednji put izbrisane greske? Show program, dje ste vi otisli u vrijeme Star Warsa i svemirskih brodova.
Onda će morat radit profi elektroničari na tehničkom.
Oce neko kupi benzinca
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Samo benzin i glava ne boli
I don't give a damn.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks