Vitis, jesi li ozbiljan kad kazes da je to najbolji motor ili samo pricas fanboy storije i nikad nisi vidio otvaran motor zbog tog i ostalih problema?
Mnogo, ali korisnik godinu dana trazi takvo auto i jos nije naisao na dostojan primjerak i takodje ga muci vracanje kilometraze tako da kaze kako mu nije problem dodatno iskesirati za kvalitetan primjerak.
Suma sumarum dobro auto kosta i kad neko zeli dobro auto, mozda kad gleda oglase da podesi od najvece cijene prema najmanjoj...a ne kontra.
Vitis, jesi li ozbiljan kad kazes da je to najbolji motor ili samo pricas fanboy storije i nikad nisi vidio otvaran motor zbog tog i ostalih problema?
Prema tome, šta da ti kažem?
Stvarno mislim da je 1.9 tdi najbolji VW dizel jer znam za mnogo golf 5/pasat 6/skoda koji nisu imali problema i odje prvi put saznajem za pucanje klipnjace na motoru koji je pretpostavljam presao preko milion km sa upitnim odrzavanjem.
Nije najbolji niti je blizu. Najbolji VW-ov dizel je 1.6 iz Transportera.
Klipnjace su samo jedan od problema, gdje su ibertura, pucanje glava, pucanje bloka…
To je noviji common rail iz golfa 6?
Ne nego 1.6 obicni i 80ih.
1.6 iz Golfa 6 je smece najvece.
Najbolji je 2.0 SDI
If you're good at something, never do it for free.
Sjecam se imao sam nedje mozda 2010 golfa 5 2.0 sdi iz neke kompezacije, krenem put Budve u Donju Goricu je počinja da umire, posle par mjeseci prosu se menjač nisam ga ni popravljao nego ga tako prodadoh.
I majstori imaju posla oko njih koliko hoces.
To sto ih vidis na putu ne mora da znaci da su dobri, ljudi su ih kupovali posle dvojke jer su mislili da je to ista stvar, i sada ih moraju popravljati da bi bili u voznom stanju.
Ni taj frende nije ok, uz brdo i pedenciju upali zujalicu u tabli za pritisak ulja, ako ha ohladis 10tak km pa opet eto ga signal za ulje opet....![]()
![]()
Nama ni Tesla ne valja bobe jedne, em crkne baterija em crkne motor pa ga vinkluj a bakar skup eve odeci zeljezo...svi bi mukte al doslovno ka onu manekenku te taslace a niko da ozeni.... Sramota brajo moj
Last edited by injection; 08-04-22 at 12:23.
Stvarno kakav je taj VW, nece ni motor da naprave da valja nego im karike odlaze na milion km predjenih.
Inace cuo sam da reno/dacia novi motori ne mogu preko 350-400k.
reno nije auto.
indzeksn:
ne kaze se vise "...niko da ozeni" nego " svi bi da prcaju a niko detetu da kupi patike".
Poz narode, dje naci rucice menjaca i znakove za auta u Pg? I ima li ko broj nekoga ko presvlaci volane?
pa e,moj zaović gura tutu da upali,veli vrhunski ga služi
Vrstan autic
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Znas li da mi je palo napamet da moze biti stop, ali on obicno pali lampicu od grijaca.
90% naroda vozi dizel
niti jedan dizel ne valja
interesting
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
@dub_c Pričali su mi stari u selo da je bio jedan čovjek koji je imao najboljeg magarca i vazda ga je kleo naglas.Kad su ga pitali što ga kuneš kad je najbolji magarac."Dok mu to vičem,neće mu se ništa desit"
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 08-04-22 at 18:34.
Zanimljivo je da je autodiler krcat Golf 6,7 sa motorima 1.6, koji su samo za izbjegavanje,,,,što im i cijena govori. Cijena pristupačna i super za one koje se ne razumiju.....
Ako cemo realno svaki dizel ima neke probleme, da li su to dizne, partikularni, egr...nema ga da nema neku boljku, sto noviji to gori
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks