I stvarno je ne možeš pojesti
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
E svaka vam čast!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ovo gore bi izio sa kutijom. A porcije u Ariju/Gurman jesu ludačke stvarno. U Ariju su prije barem, nisam odavno išao, služili po defaultu pola porcije. Naručih jednom prilikom pak da mi donesu cijelu porciju bečke šnicle, bukvalno sam morao dva tanjira sastavljat koliko je prelazila preko, baš nenormalna porcija bješe. Pojeo sam je ali više iz inata i opklade s drugom no što sam bio baš toliko gladan, preznojila me dobro.
Sad nemam pojma kako je, jesu li uticala ova poskupljenja i čuda na kvantitet/kvalitet...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 07-04-22 at 22:20.
Na sliku možda izgleda malo, nemam pojma ali ima dosta, nisam mogao da pojedem sve a gladan sam bio. imam 90 kg, pretpostavljam da ste vi krupniji momci 110, 120 kg pa zbog toga možda možete duplo ovoliko pojesti. A i dosadno mi je vazda da kupujem istu hranu, treba ovako malo istraživati jbg. drugačije se ne mogu otkriti nova ukusna jela.
Last edited by Solid; 07-04-22 at 23:51.
mhm,a radimo empirijsko istrazivanje bureka u cg.![]()
Sanjam taj burek kod Sulja od kad ga pomenuste no nikako da me put nanese put CT, vala ću na burek samo poć sad za vikend ako ništa drugo.![]()
da ne bude samo off topik i kad se dohvatismo bureka - nije bas burek strogo gledano,pita savijaca sa mesom na bulevaru u nk (kod olje) - jako dobra.ima neka zena u nk dobih preporuku,od kuce ih radi i sto je najbitnije izgleda da prima custom narudzbe (npr ono sto ja volim da zovem - prljavusa,sa krtolom,jajima,mesom,sirom i lukom,zacinjena) to je sledece za ovjeru pa javljam i ostavljam br fona ako je za preporuku.
obozavam ovu temu samo zbog ovih navigacija![]()
Last edited by umart; 08-04-22 at 08:21.
carstva su padala zbog bureka...nego bolje vi recite fazon kako da ubjedimo čo'eka da to nije konik,gentrifikacija naselja,nešto
@umart imaš temu o razgraničenju
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Konik i Stari dijeli bulevar od kruznog toka kod Lukoila sve desno je Stari, sve lijevo je Konik. E sad nastaje problem sto je stanovnicima onih novijih zgrada na Koniku (preko puta hotela Kostas) ispod nivoa da kazu da zive na Konik.
Elem, probah senglic u Gloriju u susam lepinji, nista specijalno, pomfrit bijase ziv, paradajz u tragovima.
Bozita torta u Caroliji dobra, ali prejaka, Kidi bez greske.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Cekamo @Pasha za Gloriju i sendvic![]()
Bolje da fali paradajza nego piletine.
If you're good at something, never do it for free.
Sto jes jes, nego izgleda tebi kao komsiji odrade mnogo bolje nego ostalima![]()
Sto napravih sad pollo sendvicu iz picerije Roma, razmontirah ga.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks