Grgurovici. Vasko i Mio. Najbolji majstori u Bd. 068/030-005
[mention]bloom [/mention]
If you're good at something, never do it for free.
Motul ulja iskustva?
Motul kao brend generalno, dobar-los?
Zapade mi ovo za oko, ima ga za oko 40e 5L
![]()
Prosjek. Nista vise od toga.
Sipaj onaj Castrol RN720.
Prema tome, šta da ti kažem?
Koristim redovno, ali za motociklističke motore...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Pa Renol je presao na Castrol.
za motorcikle je jedno od naboljih
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Što znam, ja ne bih gledao zbog 10ak€ razlike. Uzmi provjereno i ćao
Ljudi, Peugeot 308, 1.6 hdi, 88kw, bih da odradim veliki servis. Vidim ima raznih proizvodjaca (Continetal, Dayco, Ina, skf) sta da kupim i dje je najpovoljnije. Isto tako, imam samo jedan kljuc, dje mogu 'napraviti' rezervni.
Zahvalan
Neces pogrijesiti ni da Daycom, ni SKF-om, ni Inom. Conti ne pravi te djelove vec ih prepakuje (Dayco najcesce) i prodaje po vecoj cijeni.
Reformas de pisos: Uff lo mejor!
Pretpostavljam da je Suzuki. Nabavi novi kljuc sa Aliexpressa i daj da ti ga neko nareze i programira. Sef npr.
ljudi nisu realni. izgreben auto a ono, nije to nista, jer nece cijenu da spusti
Ovih dana trazim za tasta auto do 7000, ono sto se prodaje na autodiler je sve raspad sistema. Dzabe gledate. Neopisivo je sto mogu ljudi napravit od kola.
Uvezite auto za sebe, to sto valja kod nas odma prodje, ne znam sto se patite i gledate i probate auta koja k...u na valjaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako da znas da ne valja bez da podjes i vidis, jos posle price vlasnika koji se kune u djecu da je auto bez ulaganja?
Koliko su me puta tako nasamarili, podjem ne moram ni da probam vidim da auto ali bas nista ne valja i odusta sam, kad mi treba auto uvezem ga za sebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks