Page 115 of 304 FirstFirst ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... LastLast
Results 2,851 to 2,875 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Zašto nisu prenosili danas Dritana, Mickey-a i Vitalija Buterina? Bem ih, taman nešto normalno da se desi i oni to odrade i bez mesija i bez prenosa..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

2. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Valjda je bio live link na YT kanalu Vlade koji je pukao posle cca 3 minuta
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Isto kao sto pohapse one junake sto se pobiju na ulici ili voze 300kmh kroz sozinu.
    Ovo na sta se pozivate, zajedno sa tuzilastvom i sudovima je samo standardno ****** od CG sudija.
    Snimak je postao viralan. Nije ga napravila ni policija ni tuzilastvo.
    Tako da je on svima dostupan, pa i njima za gonjenje po sluzbenoj duznosti, jer oni su ga zakonito dobavili sa neta. Kako je nastao za taj slucaj je nebitno, isto kao i mjesec zatvora za voznju kroz sozinu od 315kmh.
    Mogu, ako hoce, da vode besmisleni postupak protiv ovoga koji je snimao, ali je to gubljenje vremena.
    Nego da ne ulazimo u to da se zakoni tumace kad su politicari u pitanju.
    Tako da tumacenje zakona u CG mi je bas sprdnja prica. Eto je i Blazo Jobvanic rekao da nema veze sto Vektra ne placa koncesije, ne moze da se raskine ugovor dok se ne zavrsi sudjenje oko vrijednosti koncesije.
    I to ima fino objasnjenje Jovanica, samo sto je to isto objasnjenje ******...

Ne bih ja to nista diro
    Lijep pokušaj nema što. Hell nemoj da se šališ molim te.

Problem je što je prva stavka zaboravljena. Dokaz koji bi da koristiš nije legalan. Nije zakonit. To što ti znaš da je on kupovao glasove, moraš da dokažeš. Nije dovoljno reć ada znamo mi sigurno to se radi, evo ja sam ga baš snimio kako to radi.
    U bilo koju državu, to ne pomaže, naročito ne u veće demokratije i sređene pravne sisteme kakav Crna Gora neće bit ni još 50 godina.

Neka si ti ubacio Vektru i Blaža Jovanića na kupovinu glasova. Još Mogao bi i Krstoviće dodat i da to bude kompletno.
    Last edited by hercules; 06-04-22 at 19:02.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

5. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    E bem li ih, baš mi je bilo interesantno da to ispratim..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Možda će bit nedje po internetima snimak, nisam bio u elementu da gledam, ali vidim da se mnogi koji su htjeli da isprate prodimili na link koji je puka' odma'.
    Mada, kako stvari kod nas funkcionišu, i to je premija.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Lijep pokušaj nema što. Hell nemoj da se šališ molim te.

Problem je što je prva stavka zaboravljena. Dokaz koji bi da koristiš nije legalan. Nije zakonit. To što ti znaš da je on kupovao glasove, moraš da dokažeš. Nije dovoljno reć ada znamo mi sigurno to se radi, evo ja sam ga baš snimio kako to radi.
    U bilo koju državu, to ne pomaže, naročito ne u veće demokratije i sređene pravne sisteme kakav Crna Gora neće bit ni još 50 godina.

Neka si ti ubacio Vektru i Blaža Jovanića na kupovinu glasova. Još Mogao bi i Krstoviće dodat i da to bude kompletno.
    Nije pokusaj nikakav. Ti zakoni su uskladjeni sa EU i po svim EU zakonima taj snimak moze da bude koriscen u slucaju kriminalnog djela.
    Ajde ovako, ako snimis da neko na ulici prodaje kokain ili je ubio nekoga, to ne moze da bude korisceno na sudu.
    To je sto pokusavate da mi objasnite...
    Bice da je tako...

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Nije pokusaj nikakav. Ti zakoni su uskladjeni sa EU i po svim EU zakonima taj snimak moze da bude koriscen u slucaju kriminalnog djela.
    Ajde ovako, ako snimis da neko na ulici prodaje kokain ili je ubio nekoga, to ne moze da bude korisceno na sudu.
    To je sto pokusavate da mi objasnite...
    Bice da je tako...

Ne bih ja to nista diro
    Ma sigurno.

How yes no.

8. FOTOGRAFIJE I AUDIOVIZUELNI SNIMCI

Uvid u fotografije, slušanje audio snimaka i uvid u audiovizuelne snimke

Član 156

(1) Fotografije ili audio, odnosno audiovizuelni snimci sprovedenih dokaznih radnji u skladu sa ovim zakonikom mogu se koristiti kao dokaz i na njima se može zasnivati sudska odluka.

(2) Fotografije ili audio, odnosno audiovizuelni snimci koji ne spadaju u fotografije ili audio, odnosno audiovizuelne snimke iz stava 1 ovog člana, mogu se koristiti kao dokaz u krivičnom postupku ako je utvrđena njihova autentičnost i isključena mogućnost fotomontaže ili video montaže i drugih oblika falsifikovanja fotografija i snimaka i ako su fotografija, odnosno snimak napravljeni uz prećutnu ili izričitu saglasnost osumnjičenog, odnosno okrivljenog kad se on ili njegov glas nalaze na fotografiji, odnosno snimku.

(3) Fotografije ili audio, odnosno audiovizuelni snimci iz stava 2 ovog člana, sa čijim se pravljenjem nije saglasio osumnjičeni, odnosno okrivljeni, a on ili njegov glas se nalaze na fotografiji, odnosno snimku, mogu da se koriste kao dokaz u krivičnom postupku ako se na fotografiji, audio, odnosno audiovizuelnom snimku istovremeno nalazi i neko drugo lice, odnosno njegov glas koje se prećutno ili izričito saglasilo sa pravljenjem fotografije ili audio, odnosno audiovizuelnog snimka.

(4) Fotografije ili audio, odnosno audiovizuelni snimci koji su napravljeni bez prećutne ili izričite saglasnosti osumnjičenog ili okrivljenog koji se na njima nalaze ili čiji je glas snimljen, mogu da se koriste kao dokaz u krivičnom postupku ako su fotografije ili audio, odnosno audiovizuelni snimci nastali kao vid opštih bezbjednosnih mjera:

- koje se preduzimaju na javnim površinama - ulicama, trgovima, parkiralištima, dvorištima škola i ustanova i drugim sličnim javnim površinama, odnosno u javnim objektima i prostorijama, zgradama državnih organa, ustanovama, bolnicama, školama, aerodromima, autobuskim i željezničkim stanicama, sportskim stadionima i halama i drugim takvim prostorijama i sa njima povezanim otvorenim površinama, kao i u radnjama, prodavnicama, bankama, objektima za poslovne namjene i drugim sličnim objektima u kojima se snimanje redovno obavlja iz bezbjednosnih razloga ili

- preduzetih od strane držaoca stana i drugih prostorija, odnosno od strane drugog lica po nalogu držaoca stana i drugih prostorija, što se odnosi i na dvorišne i druge slične otvorene prostore.

(5) Ako se na fotografiji ili audio, odnosno audiovizuelnom snimku nalaze samo određeni predmeti ili događaji ili lica koja nemaju svojstvo osumnjičenog ili okrivljenog, fotografija ili audio, odnosno audiovizuelni snimak se mogu koristiti kao dokaz u krivičnom postupku ukoliko nijesu nastali izvršenjem krivičnog djela.

(6) Kad su fotografije ili audio, odnosno audiovizuelni snimci nastali u skladu sa st. 1 do 5 ovog člana, kao dokaz u krivičnom postupku može da se koristi i određeni dio fotografije ili snimka izdvojen primjenom odgovarajućih tehničkih sredstava, kao i fotografija napravljena kao izvod iz video snimka.

(7) Kad su fotografije ili audio, odnosno audiovizuelni snimci nastali u skladu sa st. 1 do 5 ovog člana, kao dokaz u krivičnom postupku može da se koristi i crtež ili skica napravljeni na osnovu fotografije ili video snimka, pod uslovom da su napravljeni radi pojašnjenja detalja fotografije ili snimka i da su fotografija, odnosno snimak sadržani u dokaznom materijalu.

(8) Audio snimci koji se koriste kao dokaz u krivičnom postupku moraju biti prepisani i uneseni u spise krivičnog predmeta.

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Default Vlada Crne Gore, 43. saziv

Edit: evo kolega fino citirao prije mene, pa da se ne ponavljamo.

Što se tiče Blaža Jovanića ne znam kako je on kao predsjednik privrednog suda mogao da raskine ugovor i kako je njegova krivica što Uprava za šume nije raskinula koncesioni ugovor sa Vektrom zbog neplaćanja naknade. A najmanje mi je jasno zašto se komentariše nešto o čemu se veze nema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Super ti je ovo, jesi li dje procitao "ne smiju"?
    Mogu da se koriste, znaci da sudija odlucuje da li je audio vizuelni snimak ili sta god veceg stepena tereta od prava pojedinca na privatnost.
    Vi to mogu citate kao mora. A bukvalno zavisi od sudije. Zato sam ti i rekao da je u pitanju EU legislativa, dje to mogu znaci da sudija procjenjuje.
    Suprotno od mogu nije ne smije nego ne mora....
    Ali dobro, eto drzi se svojeg stava....
    Ovako su nam inace 30 godina sudili... Nije to strasno.
    Ne odgovori mi na pitanje
    Ako je jedini dokaz ubistva moj snimak koji sam nacinio, to se ne smije koristiti na sudu
    Da ili ne?
    Ukoliko sam nepravedno osudjen, a imam snimak inspektora koji otvoreno govori da je fabrikovao dokaze, to se ne smije koristiti na sudu?
    Da ili ne?

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Edit: evo kolega fino citirao prije mene, pa da se ne ponavljamo.

Što se tiče Blaža Jovanića ne znam kako je on kao predsjednik privrednog suda mogao da raskine ugovor i kako je njegova krivica što Uprava za šume nije raskinula koncesioni ugovor sa Vektrom zbog neplaćanja naknade. A najmanje mi je jasno zašto se komentariše nešto o čemu se veze nema.

Uprava za sume je raskinula koncesioni ugovor zbog neplacanja, dok je Jovanic presudio po tuzbi Vektre o krsenju ugovora.
    Pa je natjerao upravu za sume da postuje trenutni ugovor tj da dozvoli da koristi koncesiju do okoncanja spora pred sudom o tome da vektra smatra da oni pravilno tumace ugovor, a ne Uprava za sume.
    Jeste sve se nema pojma.
    I isto pitanje.
    Od kad se "mogu" cita kao "ne smije" ?

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Default Vlada Crne Gore, 43. saziv

Uprava za sume je raskinula koncesioni ugovor zbog neplacanja, dok je Jovanic presudio po tuzbi Vektre o krsenju ugovora.
    Pa je natjerao upravu za sume da postuje trenutni ugovor tj da dozvoli da koristi koncesiju do okoncanja spora pred sudom o tome da vektra smatra da oni pravilno tumace ugovor, a ne Uprava za sume.
    Jeste sve se nema pojma.
    I isto pitanje.
    Od kad se "mogu" cita kao "ne smije" ?

Ne bih ja to nista diro
    To o cemu pricas je bila privremena mjera koju je ukinuo Apelacioni sud.

Sudovima su predvidjena ovlascenja zakonom, sta nije predvidjeno zakonom - nije dozvoljeno.

Last edited by SweetShiva; 06-04-22 at 20:21.

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Super ti je ovo, jesi li dje procitao "ne smiju"?
    Mogu da se koriste, znaci da sudija odlucuje da li je audio vizuelni snimak ili sta god veceg stepena tereta od prava pojedinca na privatnost.
    Vi to mogu citate kao mora. A bukvalno zavisi od sudije. Zato sam ti i rekao da je u pitanju EU legislativa, dje to mogu znaci da sudija procjenjuje.
    Suprotno od mogu nije ne smije nego ne mora....
    Ali dobro, eto drzi se svojeg stava....
    Ovako su nam inace 30 godina sudili... Nije to strasno.
    Ne odgovori mi na pitanje
    Ako je jedini dokaz ubistva moj snimak koji sam nacinio, to se ne smije koristiti na sudu
    Da ili ne?
    Ukoliko sam nepravedno osudjen, a imam snimak inspektora koji otvoreno govori da je fabrikovao dokaze, to se ne smije koristiti na sudu?
    Da ili ne?

Ne bih ja to nista diro
    Imao sam nekad volje da ti objasnjavam. Zadnji put sam oko stecaja vidio da to nicemu ne vodi. Iz tog razloga vezano za ove dokaze imam samo jedno da ti porucim:

Good luck sa tim.
    Obogatio se, milione uzeo samo udri po neznavenim budalama od sudija.

I javi kako si prosao, ja placam pice.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Sta god...

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Da pojovim, jel neko video mandatara?

E kako se covek posra na sebe i sve sto je uradio do sada

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Kad si ga već pomenuo, evo je danas umjesto prezauzetog premijera uveo sankcije Rusiji i imao neki prijem u Vili Gorica povodom Svjetskog dana Roma.

18. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Kad si ga već pomenuo, evo je danas umjesto prezauzetog premijera uveo sankcije Rusiji i imao neki prijem u Vili Gorica povodom Svjetskog dana Roma.
    Logično.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Da pojovim, jel neko video mandatara?

E kako se covek posra na sebe i sve sto je uradio do sada
    Koji?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Procitaj sta sam pitao jos jednom…

Nisam pitao gde je potpredsednik vlade u tehnickom mandatu koju je isti i oborio, a nisam ni pitao gde je Dritan Abazovic… a evo ga u ulcinjskoj policiji daje iskaz…

Pitao sam gde je mandatar za sastav nove vlade

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

175k eura smo dali poslanicima prosli mjesec, nisu nista radili.
    Podgorica Podgoricanima!

23. The Following 4 Users Say Thank You to .Bole For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Juce sam ugrabio snimak one emisije Link, gostovao je onaj savjetnik za kriptovalute i pita ga voditeljka zasto je stream pukao nakon par minuta, a on, taj mag tematike, dade sebi za pravo da kaze, pa dobro nije neka steta jer skoro niko ne bi razumio o cemu se prica...

Odavde ---------->
    Dovde <-----------
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

25. The Following User Says Thank You to Ben Dover For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Procitaj sta sam pitao jos jednom…

Nisam pitao gde je potpredsednik vlade u tehnickom mandatu koju je isti i oborio, a nisam ni pitao gde je Dritan Abazovic… a evo ga u ulcinjskoj policiji daje iskaz…

Pitao sam gde je mandatar za sastav nove vlade
    Pročitaj još jednom što ti odgovorih. Možda bude jasnije.

27. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Nepovjerenje izglasano prije puna dva mjeseca,i osim nekih odbora i lokalnih izbora ništa nije urađeno.

Ah da,jeste zeleni barokni salon.

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    175k eura smo dali poslanicima prosli mjesec, nisu nista radili.
    Žali bože svakog centa koji ode na te prevare.

30. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,888
    Thanked in
    2,322 Posts

Zdravonije veli shinusmo sankcije,e sad cemo ispitivat imovinu...hm...
    ...

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Zdravonije veli shinusmo sankcije,e sad cemo ispitivat imovinu...hm...
    Čiju? Njegovu?

Page 115 of 304 FirstFirst ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)