https://www.vijesti.me/sport/ostali-...-osjecaj-mucan
što neko napisa jednom. lijepa je Crna Gora, no je društvo ovajJedno od kultnih sportskih obilježja Podgorice, pa i Crne Gore – sala Bokserskog kluba Budućnost u Njegoševom parku – našla se na meti izgrednika i vandala.
Mjesto koje predstavlja simbol jednog vremena, koje je u eri modernizacije, novih tehnologija i arhitekture, zadržalo svoju posebnost, očito je zasmetalo nekome, ko vjerovatno i ne zna da su u njemu stvarani šampioni, nekadašnji heroji i idoli grada, kao što je i vlasnik kluba, legenda Miodrag Perunović.
Ulazeći u svoj kutak i svoj svijet zatekao je danas polomljene prozore, kamenice i komade stakla na podu.
“Baš kada smo počeli neku novu priču i kada je klub krenuo naprijed u stvaranje nekih novih asova, neprijatno sam, najblaže rečeno, iznenađen ovim incidentom. Možda je šteta nadoknadiva, ali osjećaj je prilično mučan. Ali, idemo dalje, nadam se makar da se više neće ponoviti”, kazao je Perunović.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
umjesto da naucis nesto o osnovnoj kulturi, ti histerises, pozivas se na dijete, a pritom potpaljujes muza da maltretira jednu zenu i popije krivicnu.
zena, majka, kraljica.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakva je ovo politika? I sta se konkretno postize gubljrnjem vremena na ove gluposti?
Cus , preimenujte hotele, ulice, polomite spomenike...
Ima u PG na Stari jedan lokal "Moskva", odmah pronaci vlasnike i pravac CRPS sa zahtjevom za promjenu imena.
Poslasticarnicama poslati hitan dopis da se Moskva torta ne pravi ili da se preimenuje u svim menijima.
Slomite spomenike ruskih umjetnika po Podgorici...
Ovo mi lici na one dane kad je bio lock down kad su komsije prijavljivale komsije koji izadju iz kuce da odu do svoje njive ili stale. Ludilo mozga.
![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Debilizam i cancel kultura uzimaju maha.. Ne no zabranite rusku salatu još..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Cancel kulturanekultura ukratko (i to sam pristojan)
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Imamo i mi u Budvi hotel ,,Moskva"nego, ta Beogradska ,,Moskva" nije mjenjala ime ni poslje 1948 god. i sada se nađe neko pametan... palata ,,Albanija" ne mijenja ime i pored hladnih odnosa sa Enver Hodžom, pa i kroz noviju istoriju. To su kultna mijesta (građevine) u Beogradu i ako bi nekom palo na pamet da ih mjenjač arhitektonski, imenom ili pored napravi nešto čime ti objekti gube na značaju može značiti samo jedno, taj ne cijeni kulturno nasleđe Beograda.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...na-jedna-osoba
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-povrijedjenih
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...n-podgoricanin
Sto je s ovim narodom danas? Sto je muka?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Užas, ovaj momak iz Nk mi je rodjak, imao je već jedan baš težak udes prije 4-5 godina, dugo se oporavljao, mada nije ništa bio kriv, naletio džip u njegovu traku na Vitalac, smrvio ga.
Vidim ovo danas sa motorom, koliko je uoošte moga razvit u Krupačku ulicu jbt, to je baš uska i naseljena ukica što ide put jezera, užas.
Forever young, i want to be forever young
Udari mi danas lik sina ispred arome na pjesacki prelaz kod arome u blok 9
Pasat barskih tablica, dao gas i pobjegao,cijeli dan ostadoh okolo da trazim sa kamera snimak, nidje ne dobacaju do ulice. dijete pod stresom ugruvan .da mi ga je naci platio bi,ne bi zalio ni sebe ni sredstava
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Jel mali ok??
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nema dje nisam usao od arome, igara na srecu, igraonice, ulaza pa sve do naj marketa.svima kamere po novom zakonu pokrivaju samo dio ispred ulaza, ne smiju da obuhvataju javnu povrsinu.ne daj boze da mu se nesto gore desilo ne znam kako bi nasli dzukelu
vas grad pokriven kamerama al onaj dio nije, nerealno. još tamo škola, prodavnica i realno jedan od popularnijih kvartova za kupovinu stana u poslednje vrijeme. najgore zakone imamo
Nadam se da će naći tog bogalja što prije
Neće možda rijesiti ništa,vidim da to rade ljudi u zadnje vrijeme,izbaci na podgoricki vremeplov,ako ništa drugo da to magare zna da je povrijedio dijete,ako ima sto ljudsko u sebi javiće se ako vidi... ovako kad ne znaš tablice teško da ista možeš obzirom da kamere ne pomažu
Sent from my iPhone using Tapatalk
On (sin)mi kaze da je stari pasat i da je sigurno oznaka BR .e sad on ima 13 godina i razlikuje li pasata dzetu i taj segment vozila mi je upitno.ne bi volio da njegovom tvrdnjom skrenem istragu.pritrcali su mu neke zene dok je bio na zemlji da mu pomognu ,jedna je vristala za vozacem ,ali da table upamti niko.mada razumijem da su bili svi pod stresom zbog sina mi i da skoro niko ne razmislja o autu.
Kakav džukac treba da budeš da dijete udariš i pobjegneš, skoro sam neđe čuo za sličan slučaj, djevojčicu je udario debil na pješački kod restorana vuk i pobjegao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks