https://www.portalanalitika.me/clana...rcima-iz-dps-a
SNP ostaje čvrsto pri svojim programskim opredjeljenima, sigurna da radi najbolje za građane. Maštarije poslanika Živkovića ostavićemo njemu i njegovim saborcima iz DPS-a. SNP nikada nije mogao bilo ko da uslovljava, posebno ne DPS, i tako će ostati. Mi smo donijeli odluku koja je jasna. U Vladu ne mogu DPS i SD, a SDP je sama sebe isključila kada su javno izjavili da na ovim programskim principima i sa SNP-om sebe ne vidi u Vladi!", zaključuje Vukić.
Ovi ne znaju dje udaraju više.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ima li protesta demokrata danas?
Dako dođu, nisu valjda opet barikade od guma po putevima
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
https://www.vijesti.me/tv/emisije/59...datno-povecane
Zato svi poslanici uredno primaju plate koje se kreću od oko 1.200 eura koliko prima DPS-ov Nikola Janović do blizu dvije i po hiljade eura koliko ima Branko Radulović iz PZP-a, nakon februarskog povećanja.
Poslanici su tada, mora im se priznati, makar u nečemu bili jedistveni – i pored poziva Vlade da ograniče zarade u javnom sektoru – oni su ih sami sebi povećali za 200 eura. Samo da posao ne trpi.
81 splačina śedi u našem parlamentu i kroji nam sudbine
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Usred inflatornih sokova nevidjenih zadnjih decenija, tenzija izmedju istoka i zapada nevidjenih od 60ih, nasi glavasi broje fotelje i gledaju ko ce s kim.
Sve bi ih zatvorio u jednu prostoriju bez hrane i vode, i ne bi izlazili dok se ne dogovore.
B A G R A.
Brane vele narodnu volju... je li narodna volja da placamo gorivo 2e, hranu nikad skuplju, ne micemo put Eu...
Ne bi mi ga izlazili iz prostorije dok se ne dogovore, pa neka svi pocrkaju ako se ne mogu dogovorit.
BAGRA.
Ufff kako vijesti smaraju… krca guza ljesnike za zasijedanje skupstine. Svaki poslanik i politicar je splacina, definitivno je da se kod nas jos nije pojavio normalan politicar (jedino je Peric u najavi) da reces glasacu ovoga jer zasluzuje i dobar je.
Najvece razocarenje je Dritan Abazovic definitivno, poslije godinu dana price o zelenima, ruka pravde itd do toga da se vrbuju najveca zaostavina olosa kojeg je dps sistem kreirao zadnjih 30 godina.
Za ostale ne bih trosio rijeci, ali ja stvarno ovakvu URA ne mogu da podrzim.
https://twitter.com/herkulova96/stat..._De5KZJiK3_1TQ
Snimak kupovine glasova u Ulcinju. Ali ne one stare, primitivne DPS kupovine glasova, već nove, napredne.
🤦🏻*♂️🤦🏻*♂️
Je video ko mandatara?
Brzo uče zanat, neki novi mladi, lijepi i pametni.
Forever young, i want to be forever young
O tome pricam, URA se posrala u sve sto je do sad napravila. Razumijem ja da sa prosrpskim snagama ne ide, ali ovo nije nacin da se napravi zaokret.
kad prije par mjeseci bi priča da DF kupuje glasove po Mojkovcu skočiše svi kako to nije istina. ali zato kad cedeem veli da URA kupuje to je 100% tačnone bi DPS laga ljude, nikad oni to nisu radili prethodnih decenija
tako da je ovo tačno jer DPS tvrdi
Ništa od ove vlade izgledakakav vic od političara
forever dritanga
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Samo sam čekao ko će prvi da da ovakav komentar, i nisam nimalo iznenađen da to uradi neko sa ovim zlikovcem na avataru.
Sve stranke kupuju glasove, za to ne treba neka naročita pamet, ali evo sad imamo snimak i dokaz crno na bijelo, samo se bojim da će institucije sistema da oDrAdE svoj posao.
Dajte vanredne parlamentarne izbore da narod uzme 50e više za glas od ostalih ponuđača. Kriza je...
pronađe li se to prozvanim?naći će DF neko mjesto za tebe, ne brini. još te žulja gospodin sa slike
DPS je optužio URU još za vikend da će kupovati glasove, tako da se samo čekalo kad će neki snimak. dobri DPS, nisu oni prevaranti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks