Kanalni ili linijski
Kanalni ili linijski
Pe-ka
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
OK, hvala. Mijenja li se to kad? Ovo je na Corsu 2008 1.4 benzin, prešla oko 110 hiljada? Ono, ništa se ne vidi niti čuje za sad, da kucnem u drvo.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Mijenja se, 120-150000, zavisi od auta i stanja kaisa.
Prema tome, šta da ti kažem?
Narode, zanima me za kod Golfa 6 , dje ima da se ugradjuje multimedia android i koja je cijena ?
Dobar mehaničar, sa dobrom dijagnostikom u Budvi ? AKo može preporuka
Koliko je moguce sa sigurnoscu provjeriti je li kolima vracana kilometraza?
Mogu li u ovlascenom servisu da vide to ili mangupi koji vracaju kilometrazu vazda nadju neki nacin da im doskoce da se to ne provali?
Mozes da vidis dinamiku servisa dok ja auto islo u ovlasceni....sto je mladje veca je sansa da bude sve ispraceno i zabiljezeno... imas app "car vertical" vidim da se svuda reklamira, izlomljena auta kako zavrsavaju na nase podneblje, km vracene po xxxk km, mislim 10-15e da kosta
Uglavnom, kupuje brat auto evo mjesec i kusur, koje god se pojavilo da je od vlasnika sa malo km, odrzavano, prodato je za manje od 24h
Ovo po placeva sto lezi su rage, izuzetak mogu biti mladja auta sa licitacija koja imaju istoriju, ali uglavnom malo vecu km za malo godina, ima par placeva sto su korektni i moze se pouzdati u njih
A golfovi, passati, polovi, audi b7, c6 itd koji su vec po 17 godina stari i prodaju se po placeva ja ne bih imao muda da kupim ni za pola cijene po kojoj se nude
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Last edited by radza-madza; 05-04-22 at 18:24.
Konkretno, zainteresovan sam za auto na Autodileru, uvezen iz zapadne Evrope, karakteristike (ukljucujuci i kilometrazu) jako privlacne, prodaje je PG Cars.
Kakva su vam iskustva sa ovim PG Carsom, dje se nalaze, ko drzi to?
Ja da znam sva su mu auta iz svajcarske, dobar je momak i mislim da ne petlja sa kilometrazama
Zove se milos
meni je laguna stigla iz svice.... mada i tamo ima svega i svacega po pitanju auta, jer i tamo su dosta posla uzeli ljudi sa ovih prostora, arapi, turci.... ali definitnivno je dosta bolja situacija nego kod ostalih
smiju li se dizne porucit sa alijaili makar ulosci za iste....
30€ sa slanjem 4kom.... odje ne vjerujem da je po komdu ispod 30-40€
Zasto ne? Na Ali imas jako dobrih djelova po normalnim cijenama.
porucivao jesam djelove neke....ali ne bih se igrao bas sa diznama....zato pitam....![]()
a mislis da ove koje ovdje prodaju nisu te iste sa alija?
a i to sto kazes.....
4kom sa sve salnjem ne izadje ni 70€....
toliko ce mi neko uzet da odradi dijagnostiku ovih sad
![]()
Last edited by E_K_V; 06-04-22 at 12:07.
Svaki Auto plac ili privatno lice bilo cega i klikera da proda daje garanciju 6mjeseci,po pravu potrosaca i sl.
Vracanje km i dr rabota se utvrdi sa dijag. u glavni komp pise ukupna a iz tog ima cake kad se radi adaptacija dizne, egr, mafa iki dpfa tada se adaptatira na zadnju kilometraza a ovaj koji je je vratio to nezna, ukupna gramaza pepela u Dpf govori softu iz auta koliko je presao...![]()
Moj brat je kupio automobil sa ,,standardnom" kilometražom. Vozi ga već 5-6 godina, sada imao kvar na instrument tabli, to popravljeno, ali ona ,,povukla" drugu kilometražu (vjerovatno pravu) tako da sada pokazuje 426 hiljada (dodato preko 200 hiljada).
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Golf 4, 1.4, benzin/plin. Pali mi se lampica epc evo par dana, pa se sama ugasi. Mozda se pali samo kad se ide uzbrdo (nisam jos provalio), ali nema promjene u vuči, ide jednako ka prije. Sto moze bit?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Smjesa, senzor neki.
Probaj da li se pali na benzin.
Narode, imate li u Budvu majstora/mehaničara, da pogleda jedan auto što bi možda kupili ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks