da idem 10 puta da bi me zapala kombinacija osoblja da me ne tretiraju ko slinu na putu.'ocu,evo trcim,letim
Najgori lokal u grad kao i klijentela istog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Klijentela definitivno.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Proteinski dorucak u Gardenu, uvijek bez greske, povrce svjeze i ukusno, valjalo bi da je biftek malo deblje rezan.
Precijenili su ga malo (5.8), ali ne grijese, konstantni su i usluga odlicna.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Za 5.8€ ovo je skromno.
Ovo je smiješno iskreno ali dobro![]()
Kupih sinoc mali domaci hljeb u viktoriju u vasa raickovica, ljudi to je bukvalno mali somun, nema 100 grama i naplacuju ga 0.50 centi.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
A brate ka da je u kutiju zapakovan bio pa nisi vidio, što ga uze kad viđe da nema ni 100 grama...![]()
Brat bratu ovo više od 3.80€ ne smije da košta. Ajde ova dva parčeta bifteka malo izvlače tu cijenu ali ostalo je smiješno. Dva pržena jaja i malo sira i salatice i hlepčići.
Svaki dorucak je precijenjen, utrosak 1-2e max...
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Precijenjen jeste, jedino sto cijenim je sto su cisti i konstantni i sto mi se dosta cesto desi po drugim lokalima da mi za 3.5-4.5 eura donesu splacine.
Nema kompletnijeg dorucka od nacionalnog u Premijer bistro, za 4 eura vjerovatno u top 5 u gradu.
I don't give a damn.
Last edited by RRR; 31-03-22 at 17:15.
I am not i danger, I am the danger.
100g bifteka je 2.5e,0.4e jaja,mladi sir recimo 0.5 a ima i salate i hleba.Ne znam kako moze da se ocekuje da prodaju ovaj dorucak za 3.8e.
E ako znam.. Ali vala 6e za doručak je previše, čak i sa ovom Covid/Evropa Sad/Vladimir Putin inflacijom
U te 5.80e, zar ne ide od toga 21% drzavi tj 1.2e, znaci 4.6e ostaje restoranu.
Ne ide.
PDV na hranu je i dalje 7%,na piće je 21.
5.8 - 6,543% = 5.42
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo je Garden u minus na kraju.
Izvinjavamo se kolektivno, slobodno sledeci put moze i bez sira.
Da makar budu taj sir u plus.
Last edited by Pasha; 31-03-22 at 21:55.
Nisu u minus naravno,ovaj doručak po meni ne košta preko 2 ipo eura,3e maksimum,a ova cijena je za jedan doručak dosta visoka,pa i da je obilniji...
Last edited by AdO_pG; 31-03-22 at 22:04.
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks