Moguce vrlo. Pozadina je ocigledno izlozena. Vise mi je zbog eksplozija bilo, jer kao da jedna nije opalila, isto kao na ovom snimku
Ne bih ja to nista diro
Moguce vrlo. Pozadina je ocigledno izlozena. Vise mi je zbog eksplozija bilo, jer kao da jedna nije opalila, isto kao na ovom snimku
Ne bih ja to nista diro
Da li se samo meni čini, ili prvi i treći kamion u koloni nastavljaju kretanje nakon neposrednih eksplozija? Ali kako su dobro sinhronizovali udar. Ne sjećam se da sam vidio prije ovaj klip.
ne kažem da je Veliša Mugoša neka značajna istorijska ličnost (iako vjerovatno postoji razlog zašto je dobio ulicu u PG) ali ovo je ipak bezobrazno da tražiš u tuđoj državi preimenovanje ulica, postoje drugi načini da se pomogne
https://www.facebook.com/ukrainian.e...0438013985534/
She is only here to annoy herself!
dobro bi bilo ako je istinito
Russia is no longer requesting Ukraine be “denazified” and is prepared to let Kyiv join the European Union if it remains military non-aligned as part of ongoing ceasefire negotiations, according to four people briefed on the discussions.
Moscow and Kyiv are discussing a pause in hostilities as part of a possible deal that would involve Ukraine abandoning its drive for Nato membership in exchange for security guarantees and the prospect to join the EU, the people said under the condition of anonymity because the matter is not yet finalised
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Stari snimak. Bio prije 10 dana iz drugog ugla.
Inače pao je Mariupolj, gradonačelnik objavio, nerealno je koliko su izdržali totalno odsječeni od ostatka vojske, svaka čast na hrabrosti, a zelenskom na dušu što ih je tako žrtvovao.
https://volimpodgoricu.me/novosti/gr...kama-okupatora
Računam da će sad da se kocentrišu na Mikolaiv i Odesu.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
a teško prije će gore na sjever da naprave neki kotao
She is only here to annoy herself!
Odesa jako teško.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://twitter.com/JimmySecUK/statu...sgnZVjIpw&s=19
Tenk je pogođen NLAW-om. Pretekao jer projektil nije eksplodirao usljed minimalne distance. Neki pogrešno zaključuju kako je oklop tenka jak. A u stvari je posada imala neviđenu sreću, ućerali su kraljevi tenk u usku ulicu, između zgrada.
Mislim da će nakon definitivnog "pada" Mariupolja početi ozbiljniji pregovori.
---
Ne vjerujem da Rusi imaju neke dodatne osvajačke ambicije, jer ne bi u osvajanje krenuli sa tako malim brojem vojnika. Krenuti sa 200.00 na Ukrajinu je isto kao krenuti sa 300 vojnika u osvajanje Crne Gore. Smiješno, zar ne. Uostalom, kome trebaju gradovi od nekoliko stotina hiljada ili miliona stanovnika sa izrazito neprijateljskim stavom.
3100
Tako da nije smiješno.
A zašto nije pripremljeno više je postala deplasirana priča.
Čitajte temu.
O Odesi uopšte ne može da se priča prije pada Mikolajiva.
To je grad od 500,000 stanovnika, dakle još jedan Mariupolj.
Pri čemu za sada nije ni ugrožen.
Last edited by ASC; 29-03-22 at 00:02.
Ziv je...
Sent from my SHARK PRS-H0 using Tapatalk
Mariupolj zavrsen. Predsjednik Zelenski ce morati sada pristati na sve zahtjeve druge strange. Kijev gotovo opkoljen, Harkov isto, Mikolajev isto. Sumi isto. Slupana im cijela avijacija, pvo, radari, skladista municije, skladista goriva, centri za obuku. Nemaju sta vise da traze, bolje nek poloze oruzje.
U Boga se nadam da ce se ukrajinci nekako izvuc iz ovog I izaci kao moralni pobjednici.
Zivjela Ukrajina!
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Kipar je bio "special case", koji pokazuje da su moguca fleksibilna rjesenja. Istina, situacija je bitno drugacija nego s Ukrajinom. U momentu prijema pitanje granica se nije postavljalo, jer Kipar (grcki dio) ima svoje definisane granice. Koliko se sjecam, na referendumu su bila dva pitanja: Da li ste za ulazak u EU? Da li ste za ulazak u EU zajedno sa turskim dijelom Kipra? Odgovor na prvo pitanje je bilo ubjedljivo DA, dok je na drugo pitanje odgovor bio ubjedljivo NE.
Srbija jeste potencijalni kandidat, ali prije nego udje u EU (jednog dana) morace da prizna nezavisnost Kosova. To ce biti jasan uslov.
EU ne zeli nevolje i zato ne zeli da prima drzave koje imaju nevolje s granicama.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks