Jesu li ovo zastave druge države u ulcinju ili mi je vid oslabio?
Ponašanje političkih stranaka i njihova želja da sistem ne mijenjaju, već samo da ga zajašu, je razlog za povećanje apstinenata
Neku noć mi, dok sam čačkao telefon, ostade upaljen tv neđe na neko predstavljanje za Berane kad ono DF. Reče Manda obraćajuči se okupljenim da je elita u politici i da ih poziva da budu najnapredniji dio države. Ja stadoh i ne vjerujem šta priča čovjek, kod nas je u politici najveći šljam od ljudi, interesdžije klasične (da budu učinjeni al na konto države, nikako na svoj) sektaši koji očekuju klimanje glava svih koji se uključe u politički život, jer kako ono reče Medo "stranka ih je tu postavila".
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 27-03-22 at 19:43.
Jesu li ovo zastave druge države u ulcinju ili mi je vid oslabio?
S obzirom da će svi izjaviti kako su prezadovoljni rezultatima i kako su pobijedili, kako ćemo mi sa jeftinijim ulaznicama znati ko u stvari nije zadovoljan rezultatima?
Nije, desio se taj ,,prvi korak" (smjena vlasti), ali poslije toga... Dosta njih koji su bili apstinenti (minimum dva izborna ciklusa nisu glasali) izašli su 30.8. da doprinesu (i oni su bili tas na vagi, a puno je razloga zašto su izašli iz apstinencije) ali su brzo zauzeli stav ,,zahebah se što glasah, više neću". Uz te tradicionalne ima i novih koji slijede taj trend (i biće ih sve više). To je i grupacija na koju se najmanje obraća pažnja (a uglavnom su podržali liste ZBCG, DCG i CnB) jer nisu tzv. stabilno glasačko tijelo i u nekim političkim teorijama se smatra da je uzaludno trošenje energije da se dopre do njih. Lično smatram da je to greška (opet lično ne znam kako sa sigurnošću dopreti do njih) jer se iz prošlih parlamentarnim izborima donjeli odlučujući broj glasova da se svrgne DPS.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ahahah, nakon formule obrnuh na RTCG...
Kako se kolju Krapović i neka nevjesta iz SNPa
P.S.
Ima li kakvih naznaka?
Čujem da je koalicija oko URA preko 50% na nekim srednjim biračkim mjestima u Ulcinju.
Ne garantujem za tačnost tvrdnje, znaće se brzo.
Last edited by kimmi; 27-03-22 at 19:57.
Wulfy, da te nema trebalo bi te izmislit.
Inače ja sam tek jutros saznao za berane sad listu i Spakino učešće na izborima![]()
Neki lik sa tw...
https://twitter.com/ajatolah_dhs/sta...bGciQuCpQ&s=09
Jedino sto je izvjesno je da se DPS polako ali sigurno raspada sto je lijepa vijest.... ruzna vijest je da DF i SNP imaju preko 35%glasova.... kakvi su to glasaci sunce ti jbm.
Da neko sa strane gleda RTCG i da mu kazes da ovi ljudi treba da zajedno sastave vlast u Beranama mislio bi ste maniti... Kako ako misle ono sta govore?
Ovaj rezultat SNP je za Riplija. Sa ovolikim pritiskom i pljuvacinom osvojiti ovoliko!? Uzese vise od demokrata!?!?!?
Last edited by Rodion Romanovich; 27-03-22 at 20:16.
Ovo izbačaju po mrežama
Jel ekipa agitpropova sa foruma u koroti? Eno razocarani glasaci SNP setaju Beranama![]()
SNP izgleda ostaje jak u Beranama, uprkos sivim prognozama. Ako ostane ovako, onda se otvaraju zanimljive mogućnosti. Pitanje je, mogu li Demokrate i Berane Sad sa SNP?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Snp, prava i ucg su prosle izbore bili pod DFom?
Koalicija oko URA 15 od 33
Ulcinj:
Za novi početak - 4.757 glasova
DPS + BS - 2.103 glasova
DUA - 1.824 glasova
Forca - 1.598 glasova
Demokate - 821 glas
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Spajić reče da je Berane sad na 27% prije mjesec, malo je omašio istodobro su predviđeli pojedini gašenje SNPa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
SNPu nije bitno hoce li biti u vlasti u Beranama na lokalu vec, ne samo sto nije propala, nego u potpunosti ocuvala svoje biracko tijelo i da je ono mlacenje prazne slame oko razocaranih urasa i SNP-ovaca sada i definitivno deplasirano a pogotovo ako se uzme u obzir da su glavni protagonisti te price uzeli manje od njih.
Koalicija SNP - URA je veceras dobila finu podrsku.
Last edited by Rodion Romanovich; 27-03-22 at 20:42.
Aj sad sa posmatramo ovako
Protiv manjinske vlade najditerektnije su Berane Sad, Prava Cg, UCG i Demokrate.
Po beranskim rezultatima to je cca 40%
Ne bi se ja tek tako zaletao kako su svi super prosli…
Nije Zdravinjo i ekipa oko njega toliko slaba…
U PG ce biti jos bolji
Last edited by zaro; 27-03-22 at 20:49.
ođe je priča bila da ne ulazi SNP u Vladu no samo Joković i Šćekić. i da mogu ugasiti partiju
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako se Bošković usuka što je ovo, biće da su mu zaisto zadnje godinu ipo teško pale
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks