Page 109 of 304 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... LastLast
Results 2,701 to 2,725 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    okej je kad ovaj iz DFa veli da ima podršku Vučića na završnoj konvenciji pred lokalne al ovo nije

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Ista su to vnago... kao i vecina politicke scene...
    Za uru je samo dodatno ovo kretenski jer su kao gradjanska partija a kad im valja nacionalizam u manjinski grad onda se pozivaju na podršku albanaca... pih
    Last edited by lucke91; 27-03-22 at 13:13.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    A V se smije grohotom E moj skoj, mrtva trka između tebe i avangarde ipak..
    sjećam se izbora u NK prošle godine i odlučujuće bitke da se dobiju izbori za politički vrh Srbije. kad su ljudi iz SNSa bili po NKu i radili sve da DF dobije. emisije svakog dana po onim odvratnim televizijama đe su se razne splačine utrkivale ko će više i jače da vrijeđa Crnu Goru i Crnogorce i da podržavaju masne četnike iz DFa. tada to nije smetalo ekipi sa foruma

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Ista su to vnago... kao i vecina politicke scene...
    jesu, jesu ali nikako da osudiš njihovo djelovanje. no, kao i većina ođe samo se pljuje po URI

Last edited by outline; 27-03-22 at 13:15.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

3. The Following 3 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

"Sprijecimo sirenje siromastva!
    Kastrirajmo siromasne, neka se kote samo bogatasi i njih samo treba novcano stimulisati."

Oj,greskom ovo postavih ovdje umjesto u "Ludilo mozga u CG". Ali neka ga tu sad. Tice se odluke medju-Vlade.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

5. The Following 2 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

sjećam se izbora u NK prošle godine i odlučujuće bitke da se dobiju izbori za politički vrh Srbije. kad su ljudi iz SNSa bili po NKu i radili sve da DF dobije. emisije svakog dana po onim odvratnim televizijama đe su se razne splačine utrkivale ko će više i jače da vrijeđa Crnu Goru i Crnogorce i da podržavaju masne četnike iz DFa. tada to nije smetalo ekipi sa foruma

Samo one emisije po Hepiju naslovljene "bitka za nikšić" su jasan pokazatelj ko se i kako miješa.. No dobro, dupli aršini, ni prvi ni zadnji put..

Ps. ogavno i jedno i drugo ako mene pitate..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

7. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

jesu, jesu ali nikako da osudiš njihovo djelovanje. no, kao i većina ođe samo se pljuje po URI

E vala ako ja nisam ne znam ko jeste, i to naročito df, uru, itd
    I rekao da će moj glas imati partija koja me ubijedi da nije pod kontrolom ni istoka ni zapada, ako bude takve...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Šta onda očekivati tek za Pg izbore? Krvno kolo ima da se vodi sa svih strana, medijski, kampanje, kako god..
    A i tad će se naći dobri ljudi sa foruma koji će da nas uče kako je ok nešto što radi jedna strana a nije ok ako to isto radi druga i tako..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

E vala ako ja nisam ne znam ko jeste, i to naročito df, uru, itd
    I rekao da će moj glas imati partija koja me ubijedi da nije pod kontrolom ni istoka ni zapada, ako bude takve...
    Ni na istok ni na zapad...

A što čini lučke...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ni na istok ni na zapad...

A što čini lučke...

Znam da je vama urašima to nezamislivo jer evo kako koja čistačica iz SAD-a naredi dritan odmah skače i izvršava, a evo nije vam ni strana saradnja i podrška albanskih partija kad vam to valja za glasove u nekoj manjinskoj sredini... isti si ti govorio da ako ura formira manjinsku vladu uz podrsku dps da je to izdaja i da nećeš podržat, pa evo ipak podržavaš i braniš tu ideju, jbg eskobar naredio i ćao...

Ja ću podržati partiju, ako se pojavi takva da me u to može ubijedit, koja će da radi ono što narod želi i kojoj neće komandovat ni zapad ni istok, a opet koji će umjeti da oslušnu i iskoriste obije strane za korist države...

Smuči mi se kad vidim kako komanduje SAD čistačice jednima, a srbija drugima, a narod tu nedje izmedju obično najebe i ne pita se ništa...
    Možda je ovo utopija, ne znam, ali sam siguran da bi to htjela većina naroda...
    Last edited by lucke91; 27-03-22 at 13:42.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

okej je kad ovaj iz DFa veli da ima podršku Vučića na završnoj konvenciji pred lokalne al ovo nije

Kad smo stigli do toga da se odbrana URA svodi na to "pa makar nisu gori od DF-a i Vučića"?

Postmoderna partija zaista.

I nije istina da nije smetalo ljudima na forumu, velika većina je osuđivala miješanje u Nikšić. Nego je sad interesantno gledati kako neki kojima je to smetalo ovo pravdaju.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    "Sprijecimo sirenje siromastva!
    Kastrirajmo siromasne, neka se kote samo bogatasi i njih samo treba novcano stimulisati."

Oj,greskom ovo postavih ovdje umjesto u "Ludilo mozga u CG". Ali neka ga tu sad. Tice se odluke medju-Vlade.
    Ali stvarno ludilo... "nemojte davati sirotinje pare, uzeće da se razmnožava"

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kad smo stigli do toga da se odbrana URA svodi na to "pa makar nisu gori od DF-a i Vučića"?

I nije istina da nije smetalo ljudima na forumu, velika većina je osuđivala miješanje u Nikšić. Nego je sad interesantno gledati kako neki kojima je to smetalo ovo pravdaju.
    Meni je najinteresantnije da sad uru brane dps-ovci, a čega se sve naslušasmo od 30tog avgusta do prije 2 mjeseca od dpsovaca za uru... kokice i uživanje u predstavi
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ili može obratno, kad AV i DF to propagiraju je odvratno, ali kad Urini Ane Ždrale to rade, to je onda aVaNgArDa.
    Cirkus.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

koja to velika većina? đe? desetak ljudi je osuđivalo i to im je pisano - a nije to tako strašno, no DPS predstavlja da je to udar na državu. eno je tema, sve se može viđeti. kad već pratiš sve, što ne osudi nastup ovoga iz DFa ili izjavu lidera pokreta Spajića i Milatovića u kojoj veli da je smećarčina Milošević državnik?

nikako da preboliš potez URAe, brzo će izbori, kao nekadašnji razočarani glasač fino izađi i glasaj za DF, Demokrate ili ovaj pokret ES i kazni URAu. pošalješ ih fino u opoziciju i kraj. ovoliko glasači depeesa ne plakaše ovuda nakon 30.08 ka ti za URA

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ili može obratno, kad AV i DF to propagiraju je odvratno, ali kad Urini Ane Ždrale to rade, to je onda aVaNgArDa.
    Cirkus.
    vidim stalno je pominješ ođe, pošalji joj brale poruku na neku društvenu mrežu pa joj reci sve. ovako je malo nevaspitano prozivat osobu koja ti ne može odgovoriti. naučili ste tu riječ pa je furate stalno sad

17. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

koja to velika većina? đe? desetak ljudi je osuđivalo i to im je pisano - a nije to tako strašno, no DPS predstavlja da je to udar na državu. eno je tema, sve se može viđeti. kad već pratiš sve, što ne osudi nastup ovoga iz DFa ili izjavu lidera pokreta Spajića i Milatovića u kojoj veli da je smećarčina Milošević državnik?

nikako da preboliš potez URAe, brzo će izbori, kao nekadašnji razočarani glasač fino izađi i glasaj za DF, Demokrate ili ovaj pokret ES i kazni URAu. pošalješ ih fino u opoziciju i kraj. ovoliko glasači depeesa ne plakaše ovuda nakon 30.08 ka ti za URA
    Whatabout, whatabout...

Splačine smo, ali nIsmO GorI od Df!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

A da rečeno joj je, ne brigaj, nego fura i dalje aVaNgArDNO licemjerstvo, ide to zajedno sa URA-om nekako, priroDNO je jbg.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Meni je najinteresantnije da sad uru brane dps-ovci
    Nešto ne vidim da braniš URA.

Ili sam te pobrkao sa nekim?

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Whatabout, whatabout...

Splačine smo, ali nIsmO GorI od Df!
    zar ne reče ti da ste svi vi prozivali DF? ima tema i dalje ja mislim, jasno sve piše. kažem ti, ako ne bude izbora sad, za jednu godinu će biti. izađeš fino i sav svoj bijes prema URAi kanališeš tako što glasaš za neku od partija. možda ih baš gubitak tvoga glasa pošalje u opoziciju

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

zar ne reče ti da ste svi vi prozivali DF? ima tema i dalje ja mislim, jasno sve piše. kažem ti, ako ne bude izbora sad, za jednu godinu će biti. izađeš fino i sav svoj bijes prema URAi kanališeš tako što glasaš za neku od partija. možda ih baš gubitak tvoga glasa pošalje u opoziciju
    Kako glatko skrećeš sa ove priče da URA dovodi gradonačelnika Tirane na predizborne skupove...

Jovana Marović PR trening, odma se vidi taj kvalitet

Thanks Thanks Given 
    19,076
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Da mi je viđeti tu lozu porodičnog bogatstva u zadnjih par pasova dotičnih iz ženskog kluba skupštine?

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

24. The Following 3 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Kako glatko skrećeš sa ove priče da URA dovodi gradonačelnika Tirane na predizborne skupove...

Jovana Marović PR trening, odma se vidi taj kvalitet
    to ne trebaju da rade, prosto i jednostavno. ali poenta je da prozivaš jednu stranu a ćutiš na drugu. prošle godine si pisao da DPS podmeće priču da ljudi SNSa dolze u NK i pomažu DFu. sad je frka vijeka za URU. evo sad i Jovanu prozivaš mora da te URA opasno zajebala nešto. što bi ti reka ovim depeesovcima sa kojima si se godinu dana prepirao - navikavajte se, jbg

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ovolika ogorčenost me navodi da pojedini uopšte nisu ni glasali uru a sad izigravaju uvrijeđene mlade zato što su im pobrkane određene računice.. Ili jednostavno nemamo isti pogled na politiku, personalno od nje ne zavisim..
    Jer baš ne mogu da shvatim ovolike napade (kojih ima i po zasluzi) jedne strane a potpuni muk na druge koji su radili ili isto ili perfidnije gore od ure..
    Ćutati na direktno miješanje jedne religiozne organizacije u kadriranje Vlade, određivanje i bavljenje bezbjednošću za ustoličenje, bitka za Nikšić koja se vodi na komšijskim televizijama, saradnja gradonačelnika NK-a sa gradonačelnikom BG-a, obećanje o doniranju para od strane AV-a nije naišlo na ovoliko negodovanje kao sad.. Da se ponovim, ogavno i jedno i drugo, kao što mi je ogavno ovliko duplo aršinovanje kad je u pitanju samo jedna strana a svi su zajedno doveli do ovog stanja..
    Last edited by Zedd; 27-03-22 at 14:10.

27. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

to ne trebaju da rade, prosto i jednostavno. ali poenta je da prozivaš jednu stranu a ćutiš na drugu. prošle godine si pisao da DPS podmeće priču da ljudi SNSa dolze u NK i pomažu DFu. sad je frka vijeka za URU. evo sad i Jovanu prozivaš mora da te URA opasno zajebala nešto. što bi ti reka ovim depeesovcima sa kojima si se godinu dana prepirao - navikavajte se, jbg
    Izmišljaš, kritikovao sam i DF u Nikšiću i avangardu sad.

Razumijem ja vas, "navikavajte se da smo vas prevarili za glasove", Darko Pajović stil

Kako ide sa DPS, vidim da su spremni na saradnju potpuno i uopšte se ne vraćaju na vlast?

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ja sam napisao na početku da se URA zaebala sa ovim izletom i da na izbore neću izlaziti jer su svi krivi za ovakvo stanje. al po tvojoj priči URA je državni neprijatelj broj 1, a dao njima glas ako znaš nekoga iz te partije, neka ti sredi da popričaš sa ljudima iz vrha stranke

DPS je bivša partija, koja nikada više ne može biti išta. ne mogu dobiti izbore na lokalu od 30.08, članstvo im obavlja transfere u DF/DCG i URU. ili postaju nezavisni pa daju podršku Jokiću moram te razočarati ja nemam člansku URAe niti su me zaposlili đe. ima na forumu članova te stranke pa ih pitaj kako ide, vjerovatno su bolje upućeni. mada i ti imaš informacije iz prve ruke. pogodio si da SNP neće biti dio Vlade

30. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Ova izlaznost u Berane dosta dobro pokazuje šta nAAAAAAArod misli o svim partijama.

32. The Following 7 Users Say Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Partija koja pokrene pitanje promjene sistema glasanja - direktno za odbornike i poslanike, a ne za partije i 'harizmaticne hahaha nismo ni mi gubavi lidere" - glasacu za njih.
    Ali... snila baba sto joj milo bilo...iiiiiii.... lipsi magarce do postovanja ustava.
    Last edited by Kliker17; 27-03-22 at 17:02.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Page 109 of 304 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)