Očekivano da ga rag-dolluje Haos Covington. Jeste kreten, ali sjajan borac i kardio
Ne moze nikako stand up borac sa dobrim rvacem, to se znalo unaprijed.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Očekivano da ga rag-dolluje Haos Covington. Jeste kreten, ali sjajan borac i kardio
Volio bih vidjet colbya u lw.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ima li dje neka ponuda da se odigra da ce Chimaev bit prvak i kolika je kvota za to?
Kako bi volio dw chimaev uspava ovog colby-a jednom za svagda, stvarno je smeće od momka.
Sent from my SM-A205F using Tapatalk
Ubijedjen sam bio da je build up meca Jorge vs Colby bio stejdzovan zbog ppv, a onda sam vidio da je Colby rekao da ga ne zanima ppv jer je ovo privatno za njega, a cak sam i tu mislio da je i to dio showa, i onda sam ocekivao da se na kraj meca zagrle, kao sto je sa usmanom npr. I posle vidim da je prozivao Dastina i pricao kako mu je zena u krevet sa Conorom. Tip je ocigledno totalno djubre.
Dustinu je prozivao zenu i dijete, kao u smislu ja sam otac tvom djetetu, au...
Stipe vs Tuivasa in the works for UFC276, sto znaci da i dalje nista od JJ u hw. Pretpostavljam da ce ovo bit za 1. izazivaca.
Ovaj promo eagle fc-a je prejak
Dobar boks na sport klub 3
Kako Pereira nabada, ovo je haos.
masvidal sacekao haosa covingtona i razvalio ga.. mučke doduše
sad slijedi felony battery charge
moderator neka zaključa temu i otvori novu jer ova baguje baš
She is only here to annoy herself!
Ovaj Masvidal je pi*kica obična napao ga sa leđa mučke... ppiih, kolbi se posrpdao sa njim u oktagonu. Odvratan je i ovaj Colby, ali Jorge je izgleda jo debiliniji od njega...
Jorgeu pod hitno uzet BMF belt.
Kao da ta j BMF belt išta znači, najveća glupost. Pravi BMF je Bisping koji se borio sa jednim okom...
ili Johnny bones koji je pregazio Šaela Sonena sa slomnjenim palcem
iva istina, samo ja mislim da neće nita bit od ovog suđenja, jer Masvidal ima jaka leđa. On je Iluminat, sumnjam da će ga on u zatvor dana proves.
![]()
Zlaticanin live na eurosport
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Budućnost
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks