Kako planu pipun kad se pomenu vanja i finansiranja DF-a
Kako planu pipun kad se pomenu vanja i finansiranja DF-a
Podgorica Podgoricanima!
Istina je za Mans sto je rekao, imali su sumnjivih donacija ali nijesu imali ka DF 2016 milione za onakvu kampanju, tablete, dnevnice, yt reklame itd
Da ima tuzilastva sve to da ispita ali nema
Ne bih Pipunu dao 2 sata zivota da ga slusam.
Nadam se da ce ubrzo smecari bit tamo dje im je mjesto.
Pravi komentar na Raška noćas koji je održao lekciju Jokoviću. Šteta, kakav je to političar trebao da bude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E jbg.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
e konacno direktna jasna pitanja i odgovori na okvir.
by the way, nisam znala za ovo zalozeno zlato, voimjaocaisina
nothing comes from violence and nothing ever could
Gledam Reflektor i po ko zna koji put se uvjeravam da je ovaj Vuk Iković rijetko drska neznalica!
Moze li objasnjenje?
Nisam pratio emisiju, a on je nekako ovo napisao kao da Vuk generalno velika neznalica.
Ako se tako nesto napise onda bi valjalo da se objasni zasto je to tako, primjeri i slicno.
Da, neznalica je za znatan broj tema o kojima diskutuje, a drskošću i "prozivanjima" pokušava to da prikrije. On je tipični predstavnik popriličnog broja predstavnika NVO koji su manje-više bez ikavog znanja i sve im počiva na floskulama i kritizerstvu. Više puta sam bio član nekih stručnih komisija u koje su, nakon agresivnog kritizerstva, zvanično pozivani da se uključe. Uglavnom su već nakon prvih sjednica bježali kad su postajali svjesni da u ozbiljnijem okruženju svoje neznanje ne mogu sakriti galamom.
Uzgred, imam saznanja o nekim činjenjima gdina Ikovića, još tokom studija, koje samo u CG mogu proći nekažnjeno, pa sam možda stoga i rezervisaniji prema njegovom aktivizmu.
Nasa stara varijanta rekla kazala, ja bih volio konkretne dokaze/tekstove/emisije, i dalje ne kazem da nije istina ali zasto bih vjerovao nekome “mali od sestre pa njegova drugarica ima komsinicu koja je na 7 spratu dje zivi taj i taj”
Evo npr. ovo sto je trenutno za EPCG i Komarnicu, to nam je najsvjezije. Sta imamo tu da nije tacno, sta se moze osporiti?
Ovaj iz ANBa neki dobar lik mesčini.
γνῶθι σαὐτόν
On se sav egzaltiran pphvali kako mu je Backović ili Backovićev advokat odličan drug...
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Uliva mnogo više povjerenja od prethodnika - da se politički korektno izrazim.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Meni baš kontra utisak ostavio, profesionalno gledano.. Jeste namazan i pravno potkovan ali na neka pitanja mi je loš utisak ostavio..
Plus, nije ga Petar ni 1% stvari pitao koje je trebao da ga pita, eto čisto da steknete širu sliku ko je na čelu najbitnijeg državnog aparata..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Demagog Vuksic. Kao svi ostali.
Crnoj Gori je potrebno ciscenje, ljudi sa moralnim uvjerenjima i ubjedjenjima u koja vjeruju i koja ih pogone, nose, uoblicavaju i definisu svaki sekund i svaki postupak njihovog zivota, za koja zive i od kojih ne odstupaju, koja su smisao njihovog postojanja i zivotnog misionarenja i sveobuhvatne borbe za covjekoljubive univerzalne patriotske fanaticne ljubavi prije svega prema covjeku a onda prema drzavi. (znanje) svijest i savjest koja ne poznaje granice u unistenju svega nedvojebno univerzalno nehumanog, nelogicnog, nepravednog, antidrzavnog. A sto je to, lako cemo se dogovorit...ideoloski uoblicit, definisati svoj smisao i eticka nacela. Svako covjekovo djelo, kompletno covjekovo okruzenje treba staviti na vagu smisla, logike i motiva njegovog postojanja.
Nema ova drzava prijatelja u drugim drzavam, nema to nijedna drzava naravno, nazalost neprijatelji smo i sami sebi, dezorjentisani, izgubljeni, pogubljeni, bezoblicno nedefinisani. Odrekli se svega od nase proslost, i onoga sto je prevazidjeno i onoga sto nije, a sta smo to postali, pogledajte oko sebe. Tuzno je kako puzimo pred nogama tirana i neprijatelja koji nas je okruzio svojim urotnickim narativima na svakom koraku da bi vazali bili. Samljeveni i spaljeni svojim tradicionalnim zaostajanjem kulturnim i obrazovnim na koje se nadovezuje moderna dekadencija i ispraznost, sloboda koja atakuje i zarobljava istu. Svaki covjek je zivi utisak tj. uticaj.
Bori se robe. Ne jer tako oces. Nego jer tako moras. Drugacije ne mozes i drugacije ne postoji.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Meni je Sergej na RTCG bio odličan!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nisam ja nista ovekivao bez da relaksira javnost da se praksa ANBa promjenila. To je on rekao i odmah se ogradio. Za sva pitanja mimo toga bas nisam ocekivao da ce ista reci. Za kadriranje u ANBu znam da je tacno ono sto je rekao i da nema govora o srpskom svetu i tandarama vec da je stavio ljude koji su kompetentni i koji su vec bili tamo. Na neka pitanja nije dao odgovor ili “zadovoljavajuci” iako su odgovori jasni ali opet razumijem da nije njegovo da zakljucuje. “Nesaradnja” sa drugim institucijama shvatio sam da je politicke prirode i da za sada ne postoji partnerski odnos.
Jedino sto mi je upalo u oko je da je Sekulic rekao da ima “dojave” od partnerskih drzava, a ovaj da ne bi bio ni minut tu da mu partneri ne vjeruju. Da li je ovo drugo ekvivalent prvom ostaje da se vidi. Nadam se da jeste.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks