umije Dežulović kad oće... Preporuka...
https://m.cdm.me/kolumne/dabogda-crk...ai-i-hrvatska/
umije Dežulović kad oće... Preporuka...
https://m.cdm.me/kolumne/dabogda-crk...ai-i-hrvatska/
Tko leti, vrijedi...
Srećom da, po priči Petričevićke, Uprava carina nije nadležna za Slobodnu zoni, inače bi bilo jako neprijatno da je tako....![]()
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Boli Batistutu patka.Veći pet dana 12 kolašinskih vatrogasaca bori se sa više velikih požara koji haraju u više sela na teritoriji te opštine. Gore šume, a do sada je, kako je CdM-u kazao načelnik Službe zaštite i spasavanja ove opštine Željko Darmanović, izgorjelo i šest kuća. Avion Ministarstva unutrašnjih poslova nije se uključio u spašavanje crnogorskih šuma jer mu, kako nezvanično saznaje CdM, nije obnovljena licenca.
Tačno na dan kad je potpisala bombardovanje SRJ.
Ima neke simbolike.
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2127559
Preminula Medlin Olbrajt
Medlin Olbrajt, prva žena državni sekretar SAD, koja je pomogla u vođenju spoljne politike Zapada nakon Hladnog rata, preminula je danas.
Forever young, i want to be forever young
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nu-nije-moguce
ДПС је имао својих момената, али ово је идиотизам прве врсте.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Rani radovi današnje direktorice Montenegroberze,
Djeca su djeca,pa bila srpska ili crnogorska,ruska ili ukrajinska
Da je sramota tebe i ostale putleroljubce i podrzavaoce onih zbog kojih smo i bombardovani.da ste imalo ljudi ne bi ste imali obraza da pričate o ukrajini,nego bi osudili prvo onog zločinca krvožednog,a sto se jugoslavije tiče to je ispričana priča,samo onaj ko bježi od istine nikad neće priznati ovo sto je Vuletić rekao.
I nemoj meni djecu pominjat,nemojmo biti licemjerni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav Putler, Ukrajina, Rusija, je li tebi dobro?
Ja sam postavio članak o Medlin Olbrajt.
Forever young, i want to be forever young
Ja ovo zbog “simbolike”.
Vidim da se po internetu slavi njena smrt,mene lično ona ne interesuje,ali ljudi moraju konačno da shvate ovo sto je rekao ovaj Vuletić,zrtve ne možemo vratiti nažalost,a bilo ih je mnogo više u godinama prije NATO bombardovanja,da nije toga bilo ne bi bilo ni bombardovanja prilično sam siguran.
Za sve je kriv narod odje,možemo mi krivit ameriku i zapad za sve loše sto se desava u svijetu,ali za mržnju među našim narodima smo krivi iskljucivo mi
Nego sam svakako htio da postavim ovaj snimak,pa kad si već izbacio ovo oko olbrajtove...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AdO_pG; 23-03-22 at 22:09.
Samo se vi drzite proslosti. Doguracete daleko.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Podgorica Podgoricanima!
Vidim volji nAAAAAAAroda ne smeta kad oni klepe nekome odbornike.
Tada nema ni Draaaaagaaa Peeeeeejoviiića ni Iznoguda ni Elmera da se protestuje.
A i forumaška volja nAAAAAAAroda se ne čini vješta.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...intext_related
Tko leti, vrijedi...
Neko je pokvario kombinatoriku kumova iz DPS i DF. Bas steta....
Los potez svakako, samo sto ce se sve cesce na primoriju ovo gledati. Osnivanje nekakvih Grupa gradjana, pa ga podgoricka politika nece maltretirati oko odvoza smeca i mijenjanja sijalica.
To sto smo mi u PG avetni pa pustamo da nam Posjo bistri svjetsku politiku a da prodjes 6km kroz grad ti treba sat vremena, i novi trap na auto svake godine, dokazuje da su primorci generalno pametniji u izboru lokalnih vlasti od nas
Ne bih ja to nista diro
Pokvario brat od tetke gradonačelnuika KO koji je jedan od Draaaaga Đuuuurovića iz DPS, a ujedno savjetnik gradonačelnika. Lokalna posla. Lokalne kombinacije. I građanske liste ka u Tivat kad su preimenovali partije jer su bojkotovale izbore u tom momentu.
No me zanima da vidim ko će imati obraza od Demokrata i njihovih najvijača sa foruma koji se predstavljaju kao razočarani Uraši da se pozove na volju nAAAAAAAroda.
Mada, obraz i politika...
U susštini ovime su Dritanu uslugu napravili ako bude umio da iskoristi u javnosti.
Tko leti, vrijedi...
I dalje je gradjanska lista, nezavisno od tvog misljenja.
To sto su se nama usrali u izraz "gradjanski" za bilo sta, je druga prica.
Svakako ih niko ne moze smijeniti ili da im kaze sta da rade iz PG ko onom iz SDP.
Mislis da se ljudi koji zavise od turizma sjekiraju za podgoricka politicka prepucavanja.
Ne bih ja to nista diro
Sve je OK samo da vidim Demokrate kad nastave kakiti o volji nAAAAAAAroda.
Sjetimo se drame sa Draaaaaagom unišić koliko puta je čovjek pomenut.
naravno kad je to syebalo one koji mi se ne sviđaju.
Ali kad mi zapalimo njihovo selo onda je to junaštvo. Kad im ukrademo dva odbornika onda je to građanska lista.
Usput u čemu je razlika između ovoga i "Cirkusa u Budvi" koji je i topic imao?
Sem što su ovo NAŠI.
Generalno doći ćemo do one "ko je duži sa parama&privilegijama da potrguje odbrnike ili poslanike".
Izuzev ako ne misliš da je ovo na bazi idealizma neko prelećeo.
Još jednom, ako bude umjela ovo da iskomunicira, a ima svoje medije, prije svega Vijesti, sve ovo je bingo za URA.
Tko leti, vrijedi...
znači izdaja nAAAAAAArodne volje je kad URA odradi ovo na državnom nivou. ali je okej kad dvije osobe uteknu iz DPSa i daju podršku predsjedniku opštine koji je eto nekako igrom slučaja iz tih poštenih Demokrata
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
zanimljive su te Demokrate. kad oni imaju korist od zapošljavanja po dubini, prelijetanja, prelaska odbornika sa jedne na drugu bandu sve je to okej i principijelno. ali, ako to radi neka druga stranka onda je to baaaaš veliki problem
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks