saznaće ti žena i bez njih ne brini
Moram da batalim sa pricama jer su ljudi bliski meni provalili da pisem odje i pricaju mi ove price do tancina. Pokusao sam da saznam ko im je rekao ali kazu da dobijaju skrinsotove s ove teme. Nisu htjeli da mi kazu ko. Znaci ima neko ko im prosledjuje moje postove. Sjutra bi tako taj i mojoj zeni skrinsotovao ove postove
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 13-03-22 at 16:46.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
saznaće ti žena i bez njih ne brini
She is only here to annoy herself!
Kad djeca budu pitala sto ti scase ove dik pics po kugli zemaljskoj da saljes.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
E taj koji screenshotuje postove odavde i salje okolo, stvarno je shupak za medalju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
a đe u ovom momentu političkih tenzija da se zatvara tema
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Makar ih naučite da se registruju na forum. Nije teško.
Tripli jesi opipavao ukrajinsku teritoriju skorije? Kakva je situacija?
Ovi što prenose pisanje na topiku van foruma nek posaftaju džamutku![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Koliko je samo snošajevah propustio zbog toga Intera.. nije ni čudo da sad hoće da iznapušhava Inzagija
kako ce ga platiti kakva ruskinja ili ukrajinka, kukala joj majka
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dok im drzavu Rusi razaraju, one misle na falus. Strasno...
Za sad dvije dogovorene. U kontaktu sam sa jos 4-5. Ali nemam volje da putujem kao 2019., tad sam bio bas manijak. Odakle mi.energija nije mi jasno. Ovima cu da se javim kad budem poslom tamo pa sto se napravi, napravi.
A i moguce da me ova komsinica sa Starog dobro odrzava pa mi ove van pg vise nisu interesantne. Sad bih ove od 18-20 godina. Mlado, zategnuto.
Last edited by Tripleta; 20-03-22 at 22:11.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam od sledećeg mjeseca dolje, tako nemoj da te iznenadi pad istih po tinderima
Kako ima da manijačim![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Izbjegni ovu Viktoriju, tacno se vidi da samo gleda kako ce da se najede. Sjutra ima da ode 50€ kao nista, ali da probam..
Jbga, probaj
To me apsolutno ne dotice jer idem poslovnim automNego generalno sad ne volim da putujem, a 2019 mi je bilo nista lakse no poc u Budvu
https://www.vijesti.me/zabava/596025...icno-vjencanje
53 godine mlađa moj Tripli![]()
Pala je na šarm
Kao i kod tebe
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks