https://m.cdm.me/sport/ostali-sporto...kom-prvenstvu/
Naša najbolja sportistkinja Marija Vuković ostvarila je sjajan rezultat na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.
Vukovićeva je osvojila četvrto mjesto na planeti!
kakva đevojka, nevjerovatno!
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Važno je naši političari barataju sa stotinama tisuća eura i dobijaju stanove za ratu od 12 eura a nju će potapšati po ramenu i opet će neko ukrasti nešto na račun ovog uspjeha i to je to.
Tko leti, vrijedi...
Steta sto ti propade da prikazes gradonacelnika Niksica kao nekoga ko cijepa slike po Niksicu, nego ispade da su pocijepane dvije slike koje ovi tvoji avangardni ne cijene.
Nema vise Veljovica i Perunicica da vam seruje video na viber.
Nego sta je muka, pa tuzite Milatovica sto vam ceslja diplome u ministarstvu. Hoce li i tamo da bude da avangarda nije dobra ni za mikimaus skole ko Karici i Megatrendovi, nego se zavrsavalo po sela na Kosovu koja ni na mapi ne znate dje su.
Prvo UP, pa zdravstvo, a evo ispade da je i ekonomska avangarda diplomirala na seoskim univerzitetima.
Ne bih ja to nista diro
Štancanje diploma... Jedna od praksi koje su tridesetoavgustaši sa zadovoljstvom i entuzijazmom preuzeli.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kako se doslo sa cijepanja panoa u nk do megatrenda?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Za ovo sam neđe po malo upućen. Lažnih diploma skoro i da nema... Ali zato OGROMAN procenat inspektora ima prave diplome...sa fakulteta iz regiona čije ime je teško izgovoriti...
To je sistemski problem, zato što se te diplome priznaju, iako su klasično kupljene. Ali izgleda legalno kupljene. Neki kvazi fakultet u nekakvom Tutinu, Foči, Peći, dobije akreditaciju od matične države... Naš inspektor donese diplomu tog fakulteta, ovi naši slegnu ramenima i nostrifikuju je - sve uredno, VII-1 stepen obrazovanja, isto kao onaj ko se odrao da završi (za naše uslove) respektabilan državni univerzitet.
Mada, na kraju krajeva, to nije toliko ni bitno, kad je u pitanju nekakav inspektor za motorna vozila u lokalnoj policiji. Tu nećeš ni privući školovan kadar. Ali ljudi koji rade na najsloženijim predmetima bi trebali da budu obrazovani, motivisani profesionalci. To kod nas nije tako, nego razni klanovi, struje, kabali, interesne grupe...guraju svoje kadrove, da služe kao izvor informacija.
Sitan je to problem pri nestručnom tužilaštvu, koje je daleko truliji organ od policije. Tu je bukvalno kriterijum za napredovanje bio - kakav si sa Ivicom Stankovićem. Eskalirali su ljudi kojima ne bih dao drveno tele da čuvaju.
Moram se složiti, nestručno hendlovanje tog slučaja je omogućilo DF-u da od svega napravi cirkus. Njima je Katnić bio dar sa neba. Tužilac koji bi se usko fokusirao na ono što imaju konkretno, "beton" dokazi, i to procesuirao - taj bi ih pokopao.
Udri na Dikića, udri na Šišmakova i Popova, udri na grupe koje su bile fizički u Crnoj Gori, ako je bilo oružja - daj da vidimo oružje, ako ne - ne pominji ga. Ostalo je trebalo mediji da povežu, i da se DF medijski diskredituje, a ne silom na sramotu krivično, iako nema dokaza.
Možda ima to svoga, jednim dijelom. Ali manjim.
Kavački klan je rastočio događaj da je Evropa / SAD nekako skinula komplet server onih kriptovanih telefona Sky, koji su svi oni koristili... Na nesreću Kavčana, oni su tada bili u naletu i izgleda su beskrajno vjerovali tim telefonima, te je naša država ni kriva ni dužna dobila sve na izvolte... Uostalom kao i Srbija za Belivuka i bandu.
U toj situaciji, kad ti Evropa pošalje dokaze, ti to više ne možeš da ispeglaš, i da oćeš. Zato je Vučić momentalno pustio Belivuka niz vodu. Da je Srbija sama došla do tih prepiski i dokaza, ko zna bi li to ikad ugledalo svjetlost dana.
Da se to nije desilo, Škaljarski klan bi do sad vjerovatno bio uništen, ma ko bio na vlasti.
Kad sam rekao lazne diplome, znam odlicno da su to "akreditovani" seoski univerziteti.
Ne moramo daleko da idemo. Sjeca li se k9 vise onih carinskih univerziteta u Baru i Bijelom Polju. Pola rukovodeceg kadra Carine ima tu skolu zavrsenu. Da ne kazem da poznajem elementarno nepismene ljude koji su to zavrsili, a mnozenje dva dvocifrena broja bez digitrona je penjanje na Mont Everest. Mozemo mi o tome pricati loliko hocemo, ali svi znamo sta je to.
Iskreno za Stankovica ne znam. Mozda na pocetku. Ono sto sam ja cuo je da je Katnic vedrio i oblacio tuzilastvom. Da veze nema i da je bio jako osvetoljubiv i zavidan prema ljudima koji rade svoj posao i isprave ga u necemu. Tipa nesposobna splacina na mjestu odlucivanja, bez posljedica.
Zato su ga ovako i smlatili da ne trepnu. Ne zbog politike, vec jer im je svima isao na zivce i jedva cekali da mu se osvete.
Sto se tice Kavcana, nista nam Sky nije trebao. Koliko se pojavi snimaka dje policajci sjede sa njima, koliko se puta zaustavise braca i rodbina visokopozicioniranih inspektora sa clanovima Kavcana sa sve snajperima u gepeku. Pa Grci su javili da je CG ANB bila u Atini kada su ubijeni sefovi Skaljaraca.
Pa je li Lazovic sam priznao da su poslije pucnjave u Ukrajini "pratili bezbjedonosno interesantno lice" iliti cuvali ga.
Pa u EU izvjestajima je pomenuto bar 5 slucajeva mucenja od strane specijalnog policijskog tima clanova Skaljarskog klana da bi izvukli informacije.....
To sto smo mi na to zmurili, ne znaci da se nije moglo rijesiti
Ne bih ja to nista diro
Nepismenost ne bih pominjao kao validan argument za ove izgovore od fakulteta jer nam je javna scena krcata profesorima sa univerziteta i raznim doktorima nauka, magistrima i diplomcima sa regularnih fakulteta, uključujući i one svjetski poznate, koji se sa padežima tuku kao Rusi sa Ukrajincima. Elokventnost, sposobnost sastavljanja smislenih rečenica, javni nastupi i slični zahtjevniji poduhvati kod dobrog dijela njih nisu prisutni ni u naznakama.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I dok mi o tome raspravljamo ili citamo, i dalje se masovno kupuju diplome iz Srbije i nepismeni ljudi napreduju kroz razne resore, sluzbe samo zato sto ih teren (kojeg je dugogodisnja vlast kreirala) prepoznaje.
Ne vjerujem da ce ikad od ovoga ista biti, raspadamo se po svim savovima tako da od laznih diploma ne ocekujem nista konkretno…
Zaboravio si za danas "500 miliona neregistrovanih Kineza".
Napisah ovdje kako se Nikšićani nisu mrdnui od 1995. i rašćerivanja mažoretki grudvama kako vole da pišaju po spomenika i cijepaju reprodukcije. Za koga su glasali ti imbecili pojma nemam niti me zanima.
Ti mi odma spočita kako ciljam na gradonačelnika koji cijepa slike, vjerovatno iz tvoje velike emocije prema šubaricama pa da ih preventivno zaštitiš, pa dodade lažne diplome.
Priča ti je povezana kao da se rahmetli Žika Obretković reinkarnira.
A kad smo kod gradonačelnika nikšićki je taman mjera onpoga što Nikšićani zaslužuju.
Tko leti, vrijedi...
Niksic je grad kojeg je pokojni djedo povampirisao cetnistvom kroz litije. Steta za grad koji je prepoznat kulturi i rocknrol da se tako ugasi. Dodao bih da je i sam DPS kriv ponajvise kao i generalno sto je krivac za sve sto nam slijedi kroz kohabitaciju drustva…
https://www.cdm.me/sport/ostali-spor...kom-prvenstvu/
4 na svijetu iz tako male CG!
Bravo Mare
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Jeste, sjedim sa subaricom i lamentiram nad zlom sudbinom cetnickog niksica.
Jeste, bas si bio zabrinut za propadanje grada i njegovu sudbinu.
Propala ti prica pa se sad vadis na lose fore. Lose se informacije na kafama sad dobiju.
Sad ce se avangarda da vrati pa ce to lakse da ide.
Ne bih ja to nista diro
Zbog cega vlast u niksicu ne otkrije pocinioce ovog djela? Sta kriju!!!??
f6
Ajde hell iskuliraj malo brate, evo rusi napreduju, bice bolje. Evo i u Ul avangarda smjenjuje ljora i kompaniju.
Budi relaksiran.
Last edited by beatnological; 19-03-22 at 22:58.
Ovakav im je svaki posao, ovako ce im svaka past
https://www.pobjeda.me/clanak/optuzn...dopunu-istrage
nothing comes from violence and nothing ever could
Mafija je jaca od drzave.
Kad im sudija za istragu basovic nije htio odredit pritvor upravo zbog ovoga, onda je bio korumpiran i kriminalac…
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks