Kakve nerealne scene. Okle pade onaj na 1:20? Pretpostavljam da se radi o covjeku.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Auh.. Ovo je transport vojnika bio..
https://twitter.com/UAWeapons/status...10-D4Ga4Q&s=19
Last edited by ASC; 16-03-22 at 20:04.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Je li ovaj svijet toliko poludio, da su u Rigi nastavili sa godisnjim marsem vetrana SS divizija iz wwii
Ne bih ja to nista diro
Ko će ga znat što je bilo prije toga.
Amer'ka šalje 100 dronova Ukrajini. Da neće Predatore da uključe u isporuku? 🙂
Neće nego one manje "suicide" dronove..
Inače ovo su nerealne scene, tenk i ono vozilo, đe se praktično vidi kao na dlanu i vozač i nesretna ekipa tenka kako stradaju i ekipa koja je bila na onom kamionu.. Baš surealan osjećaj i to uopšte ih ne posmatram kao neprijatelja nego prosto na ljudska bića čiji životi se gase u djeliću sekunde jbt.. Strašno kako lako neko može da opravda sve ovo..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja evo par dana ništa od ovih klipova i slika ne otvaram, katastrofa kakve sam snove, bolje reći košmare imao prije par noći...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Pročitah nešto u smislu kako mnogi romantizuju rat, ali rat je daleko od toga, to je smrad tijela u raspadanju, ako je kolega pogođen u pluća šišti, ako je negdje drugde jauče, to je kada po fijuku u vazduhu znaš da te projektil promašio, ali ne znaš kada i gdje će sledeći, to kada dijelove tijela vidiš oko sebe, a zapravo se trudiš da ih ne primećuješ,... Žalosno.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Danas na zasjedanju skupštine Ukrajne od 425 poslanika bilo prisutno njih 350. Na dnevnom redu određeni zakoni u vezi funkcionisanja države u ratnim stanju.
U Maripolju pogođeno pozorište u kojem je ogroman broj ljudi sa djecom. Ne zna se koliko ima žrtava ispod ruševina. Evo slika iz vazduha pozorišta prije bombardovanja.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
kakvi bolesnici. čekamo dežurne advokate Putina sa foruma
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Namjesteno. Unutra su bilo ukrajinski nacisti
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Bice da su unutra nacisti proizvodili biolosko oruzje da salju golubovima pismonosama preko granice.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vratice nam Putin Kosovo i Crnu Goru
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
samo da se podsjetimo, kako se ođe vide neke stvari. ovu izjavu treba kačiti ođe svaki dan. jer simboliše dosta toga
Veselin Đoković je kazao da su se okupili "da podrže pravoslavnu braću Rusije i da im odaju priznanje što u 22. vijeku ustadoše da zaštite pravoslavno stanovništvo u Ukrajini".
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Niko rat ne kapira dok ga ne doživi.
ovo toliko loše ide da sve više imam utisak da je neko iz Putinovog okruženja namjerno osmislio sve ovo ovako kako bi postao Iznogud umjesto Iznoguda kad Putin pane
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks