She is only here to annoy herself!
AL no1, ASC, avet, B3lv3d3r, BiTrAtE, djordje1990, Gagarin, outline, VooDooPrle, Zedd
a nije tako. Bulajić brani vitalne interese CG, zato je morao u DG na kafu. objasnili su tamo na temi o vladi sve
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uopšte se ne bih začudio da je taj sastanak kumovao ovoj sprdnji od odlaganja sjednice...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
u ovom momentu doći u Kijev je mudato. respekt, koliko smo mi miljama daleko da ikad imamo slične političare
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Gledao sam na jutube zanimljiva dva dokumentarca po meni skroz objektivna, rat rusije i cecena… opisuje dosta toga.
I ako je sad drugo vrijeme, napredovala vojna tehnologija itd, vec sada bi mogao pare ulozit da je Rusija izgubila rat, da ne pricam da je sebe kao drzavu unazadila barem 10 godina.
Drzava sa 40 miliona stanovnika i sa Bog zna kakvom pomocu od zapada, dronovi, stingeri, protiv avionske i sta sve nemaju + logistiku. Tri nedelje je dovoljno da se utvrdi da su ga rusi ispusili…
Nerealno da je intervju iz 2017. godine 😃 Ako je stvarno tako, čovjek je informisan 10/10.
Last edited by Mitro; 16-03-22 at 07:14.
Уништен још један генерал Руске восјке, генерл мајор Олег Митјев, командант 150. моторизоване дивизије.Тијело овог генерала су заробили Украјинци.
Видио сам фотографију тијела коју нормално нећу постављати овдје.Не види се комлетно лице, па не могу и лично потврдити, али се јасно виде генералске инсигније руске војске.
https://twitter.com/UAWeapons/status/1503871226602795010?cxt=HHwWhMC5mbW66d4pAAAA
Изгледа Украјинци јесу гађали руске хеликоптере на Херсонском војном аеродрому.Снимке потрвдиле и "приватне" сателитске компаније.
https://twitter.com/UAWeapons/status...CykcuZ4N4pAAAA
Десантњики опет фасовали...
Црногорце је одржало црногорско срце.
И не знам зашто им требају ти авиони, без подршке и резервних дјелова матичних компанија су потпуно бескорисни.
Чак и да руска авио-индустрија нешто одржавања и дјелова обезбиједи, ти авиони ће летјети само у Русији, док не почну да падају.
Погађај двапут из којих средстава ће се платити и ови авиони али и евентуална обнова Украјине.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Semantika. Zapad bi svakako uzeo ove pare i iskoristio ih za pomoc obnove ukrajine ili demokratski razvoj Rusije u slucaju da svrgnu Putina. Vec vidjeno u svim dosadasnjim sukobima
Nego, cudi me da si propustio detalj da je rusija donijela zakon o nacionalizaciji imovine i BRENDA.
Tj prerpostavka je da ce IKEA ostati kao IKEA dok god ima neke tamo robe u magacinima
Isti fazon i za McDonalds vjerovatno. Radice lanac sa iatim zaposljenim i pod istim imenom
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 16-03-22 at 07:59.
znaci iako je mekdonalds zatvorio svoje poslovnice, putin ce da ih otvori i da rade jos te 7dana sa zalihama koje imaju?
f6
Ne banalizuj. Sta znam, prodavace leskovacki rostilj. Eto fine biznis ideje da se popuni trziste.
Vjerovatno je u pitanju psiholoski efekat na sopstvene gradjane da to nije nesto rusko losijeg kvaliteta, nego popularni brend.
Ili projekcija moci ka biracima, eto i mi smo njima oduzeli nesto....
Ono sto me zanima a malo je informacija o tome je sta se desava sa akcijama i vlasnistvima petro firmi.
US i Austrija imaju velike uloge u nalazistima nafte.
Ukoliko ne dodje do smjene Putina, ova kriza ce se nastaviti i deceniju u buducnosti
Ne bih ja to nista diro
Zvao bi se McDonalds i radio bi i dalje, ali nece imati veze za McDonalsdsom.
Ovo je, pretpostavljam, samo prijetnja zapadu, da ne bi radnici ostali bez posla jer bi doslo i do nereda u drzavi. U suprotnom Rusije se nece izvuci dvocifreni broj godina iz sranja koje je Putin narpavio.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Rusija se pod putinom svakako nece izvuci, ukoliko je tacno sto se prica po Telegram kanalima.
Veliko je pitanje sta se desava sa fabrikama, pogonima i petroindustrijom.
Ukoliko ostane Putin i sadasnji zakonski okviri, uz siftovanje ka kini... Ovo ce ostati tinjajuci sukob u narednoj deceniji
Ne bih ja to nista diro
Autorska prava, to je poenta. Ovako, ne moraju više plaćati autorska prava (uostalom i da žele, to ne mogu), a to znači da mogu da proizvode Ladu (licenca na Reno tehniku), Kamaz (licenca na Mercedes-Benz tehniku), Gaz (licenca na Folksvagen tehniku), ... mogu da održavaju neophodne sisteme (npr. voz na relaciji Moskva - Peterburg je Simens tehnika)... Prehrambeni lanac je najmanje bitan.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ma ufatili smo se najjednostavnijeg dijela da ne ulazimo u komplikovane detalje nastavka proizvodnje po zapadnim patentima.
Tek je to horor pravila STO
Ne bih ja to nista diro
Ulazak NATO-a u sukob bi značio i nuklearni rat jer Rusija nema promila šanse da se odbrani drugačije, a to mi je baš nejasno kako bi to bilo sprovedeno u djelo a da ne odemo svi u tri lijepe. Nejasan je i Putin koji prijeti nuklearnim naoružanjem kao da isto nemaju i ostali. Ili stvarno misli da može da naudi svijetu a da Rusija ne bude zbrisana takođe sa lica zemlje...
Zimski rat? Tada je Njemačka vidjela koliko je slab Sovjetski Savez i odlučila da ga napadne... Ovaj tvoj post mi je kao putovanje kroz vreme, odnosno na zimski rat (razlika je što je Sovjetski Savez poslije napada na njihovu teritoriju imao saveznike i ponovo vratio profesionalce u vojsku) i ugleda tadašnje Sovjetske republike.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks