Meni ugovor ističe u oktobru. Ako ne naprave Move do tada, bye bye
i ja ću, sve su prilike, lagano pozdraviti mtel poslije 7 godina i dobrih para koje sam im dao za to vrijeme.
Nikavi pokloni niti bilo što za svo to vrijeme...
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Meni ugovor ističe u oktobru. Ako ne naprave Move do tada, bye bye
Neki su dobijali move, a sada ga uvaljuju uz dodatnu pretplatu
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Može li mtel move da se koristi na telekom optiku?![]()
Ne radi ni na mtel...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Nije te slagao, stvarno to nije rad, to je mučenje![]()
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Meni je move radio dobro dok nisam kupio novi telefon, za ciji operativni sistem ( najnoviji android ) move nije podoban
Ima li ko problema sa sjeckanjem slike i interneta, Zlatica, Masline, Zagorič ??? E ovo je sprdnja, niko da ti to kaže kad nazoveš, oni iz T-coma su bar bili iskreni...
Ima li ko problema sa pracenjem Eurosport kanala preko move uredjaja? Kada se gleda u realom vremeu slika se ponekad zamrzne, a ton ide. Kada se vrati neki dogadjaj od ranije negledljivo, sjecka stalno. Probao sam na nekim drugim programima i nije bilo problema.
Imam pitanje, ako ima ko iz Mtela da mi objasni - cuh na reklami nekoj na tv da je u ponudi paket net+tv za 14.99 (sa prvih pola godine za 1 euro za nove korisnike pretpostavljam)...
Mogu li se ja sa tv paketa za 13.99 prebaciti na ovo?
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Đe si čuo to, ništa nema na sajtu...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
E to je već dobra akcija, taman sam čekao nešto slično da pređem..
Sent using Tapatalk
#fakenews
To je akcija za msat + net 50 gb, 6 mjeseci po 1 euro, nakon toga 14.90
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Bilo je nesto slicno na Telemach.Prvo bi ugovor moro da vam istekne,pa da raskinete s njima.I da 6 mjeseci bude u prekidu do ponovnog potpisivanja ugovora s njima.Ne,ne moze se potpisat ugovor na drugo ime ako je ista adresa.I vracemo se na pocetak,ovo je samo za nove korisnike![]()
Last edited by Randy Orton; 15-03-22 at 19:41.
Jedno pitanje, ukoliko bih da zamijenim resiver koji dobijen prilikom instalacije sa modulom, treba li doplata?
Ako je ispravan, i ako se dobro sjećam 20-30€ tako nešto, jedino da ne radi...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Koristi li ko ovaj Move?
Uzeo sam sad Box 4.1.
Smorih se kad sam vidio da nema premotavanje i sad naravno dodatno placam cca 3 eur za Move.
Moja greska naravno sto nisam pitao nego sam vjerovao da imaju to u osnovnom servisu kao i konkurencija.
Imate li problem sa zamrzavanjem slike i gubitkom zvuka?
I to npr ako pustim neku emisiju koja je isla u 20h zamrzava i gubi se zvuk, a onda ako pustim tu istu emisiju u nekom terminu kad je repriza bila sve radi regularno.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Move sam dobio gratis uz potpisivanje ugovora, zapakovanog, i takvog im ga i vratio kad sam raskidao ugovor.Bukvalno ga nisam htio nikad ni probati koliko je populjavavan taj servis bio đe god da sam pitao.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Neka, ja moj jos i placam. Tacno cu u Telemach da idem da se izvinjavam sto sam ih ugasio.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Moje iskustvo je da MOVE služi da odradi taj dio posla, tj da se vrati nešto propušteno i to je to...
Ja sam koristio Telemach prije EON-a. Znači da se Move koristi kao primarni izvor signala kao npr EON je baš mazohizamem ne radi dovoljno stabilno em je lošiji kvalitet slike od kartice/risivera...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks