ja danas imam neku upalu misisca pa od kuce radim![]()
meni je jedino sreca sto svi (cetvoro) idemo istim autom...prvo jedno dijete skola, pa usput drugo u vrtic...i onda i ja i zena na zabjelo na posao...i u povratku istim tragom....
ja danas imam neku upalu misisca pa od kuce radim![]()
zna li nekako kako to da su se stigle cijene benzina i dizela?
znam da smo jedna od rijetkih zemalja dje je dizel jeftiniji, ali kod nas su akcize manje, manipulativni troskovi manji (sto mi nikad nije bilo jasno stoitd... i sad poskupljenej dizela skoro duplo???
smanjili bi akcize da oce da sazovu skupstinu... ali preko ledja gradjanja vode game of thrones....
Da nas ima ka sto nas nema, danas bi saobracaj u drzavu bio blokiran dok ne spuste cijenu na 1.3max. Kako ne bi me zanimalo, placamo ih i vise nego dovoljno.
Čekam da vidim na kojoj cijeni će gužva u PG da opane.![]()
Vazda ce se imat za cigare,dojc i gorivo
Od 01.03 sam uveo štednju na gorivo.
Sa jednim autom pređem mjesečno 2000km a sa drugim 500km.
Sada sam na 300km zajedno...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Koja je gužva trenutno u M.Miljanova...izgleda da su ovi što su do sad išli pješke od danas svi u auta...zainat
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Njemacka rano jutros...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
A sto ce onda biti sa budzetom?
A da, komotno mogu ukinut akcize samo da se malo bolje organizuje policija i da kazni SVAKOG vozaca i za najmanji prekrsaj.
Prema tome, šta da ti kažem?
Tako je. Ovo sto se radi po puteva je kriminal.
Prema tome, šta da ti kažem?
Povecani troskovi za gorivo u odnosu na moju prije potrosnju za 30 eura...
Zanemarljivo vise me zaboli caj u mr Bin od 1.40 centi no ovo gorivo njega mogu trpjeti do 2 eura lagano
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
U zadnjih nekoliko dana idem cesto pg-br obicno poslije podne i poslije ponoci, 4 od 5 puta nije bilo jedne patrole od izlaza iz Bara do ulaza u PG, ljetos je cesto snimao radar kod Vujacica na bulevar, sad ih ni tu vise nema, valjda zima pa piju kafu kroz lokale. xD
Jedino dje sam ih vidio to je kod Kalapmer pumpe u Virpazar, a tu realno ne mogu nista da ucine jer stoje na raskrsnicu.
Toliko je preticanja na punu, na mostovima, prekoracenje brzine na svakom cosku, mogu se dobre pare naplatit od toga, ali jbg izgleda nemamo dovoljno policajaca.
https://mondo.me/Info/Drustvo/a72392...olicajaca.html
SVAKI SLEDEĆI OFFTOPIC ĆE BITI INFRAKCIJA!
Ovo smisla više nema!
Volio bih da docekam cijenu goriva od 5€
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks