Narucih preko glova dupli burger iz mehanizma, sinoc....stvarno je brutalno dobar burger.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
prvi put vas razumijem kad pricate o hladnoj hrani. s tim sto ja mislim da je u ovom slucaju do kurira jer je isao u kvart koji uopste nije na usput. a onda je dosao pa kad sam mu vidjela onu zutu glovo torbu svu crnu...![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Narucih preko glova dupli burger iz mehanizma, sinoc....stvarno je brutalno dobar burger.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ajde da ti nije neki ukus. Ali ti predatavi Čaroliju kao zadnje smeće. Odmah si diskreditovan za ovu temu.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Nisam neki ljubitelj kolača (Jupi tortu mi prave za svaki rođendan, na moj zahtjev pa viđite) ali za te Pecoviće čuvene čuh da mlate pare na staru slavu i da primać nisu ka prije što su bili. Za Čaroliju bukvalno od svakog, preskupi i predobri
![]()
Last edited by BiTrAtE; 11-03-22 at 09:42.
Jel kod jokica jos najbolji rostilj?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad torte pominjete, Već neko vrijeme Marina zagorič odlične torte i kolače ima, preuzeo novi gazda i vratili staru slavu tj izbacili margarin na kilo. Top su torte tamo sad. Baklava vrh, kao i drugi kolači.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pecovici imaju po mom mišljenu ono što je tako rijetko kod nas a to je standardizovan proizvod.
Makar 10 torti kupim godisnje kod njih a kolace i parrce torte pojedem jos dva puta toliko i uvjek je isti kvalitet.
Tacno znas sto ces dobiti,to je meni najvaznije.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Eto, interesantan info. Mi familijarno smo Marinine musterije bile od prvog dana (muz njen je radio sa mojom majkom) ali se iz par puta kvalitet spustao pa smo batalili...
Hvala i ostalima za sugestije. Ucinje mi se zanimljivo da ovdje medju gurmanima i torte prokomentarisemo...
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sta preporucujete da se naruci u Mehanizam?
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Kasno moj Pavle, narucih neki miks piletine dodje jedna vrsta piletine, sve u svemu tranjavo..
Morace se nesto doruckovati nesto posle ovoga
I don't give a damn.
E neka ti vala kad ne slušaš
Na prethodnoj strani sma pisala da jeem često Mix kobasica i dupli burger bez greške. Evo je i Pasha potvrdio. I on ode na piletinu, e pa![]()
Ja pitah konobara, on mi ovo preporuci..
Mada mi je i onaj pica hleb faljeni bio dosta los
I don't give a damn.
Kesadilja sa piletinom u Markez odlicna !
I dalje odlicni cevapi u Nasu pricu. Pomfrit domaci, odlican. A sto su hljeb ubacili njhov domaci, kao za garlic bred… odlican!
Mala piroska u Gloriu.
Jos je manja na sliku ispala nego koliko je to ustvari uzivo.
I dalje broj jedan piroska u grad.
Bruka izgleda
Sto se domacih torti tice, instagram: tanjina_kuhinja_
Bolje jes' necete, posebno "London torta".
Em sto su jeftinije (a veca gramaza) od torti iz pomenutih poslasticarnica, em sto ne mozes te ukuse uporedit jednostavno
Probajte pa mi posle zahvalite
Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks