Da su amerikanci sposobni da muljaju svašta nešto po svijetu jesu itekako.
Ali ovo sad što Rusija plasira je Sci- Fi Comedy. Ne bi me čudilo da pronađu americke labaratorije po Rusiji koje rade protiv Rusa.
Kao prvo labaratorije nijesu bile nikakva tajna. Kao drugo, one se nalaze u Ukrajini đe postoji plejada ruskih agenata i saradnka. Baš danas su došli do dokaza?
Treće, razlozi za invaziju su bili sasvim nešto drugo (NATO, Denacifikacija, Demilitarizacija, Zelenski, istorijski revizionizam, Krim, DNR, LNR, ...) pa ipak sada kada moraju da se opravdaju domaćoj javnosti za rušenje civilnih objekata, ubijanje civila, ogromne gubitke, ekonomsku krizu i da pojačaju podršku unutrašnjom propagandom odjednom se pojavljuje priča o biohemijskom oruziju koje je trebalo da istrijebi Ruse.
Americka skola ali slabo su naucili gradivo.
Ova teorija je za WMD u Iraku mala maca.
Dakle za svega par dana od kada su ruski vojnici od 18 godina upali u te labaratorije viđeli su šta je bio pakleni plan.
A ameri koji od oktobra znaju za invaziju nijesu počistili za sobom?
Čim sam vidio ove naslove u SRB medijima pomislih na ajkule koje napadaju turiste u BD.
Uh, dobro me je hell kritikovao u fazonu je li realno da ovo moras da objasnjavas?

Bookmarks