Realno,feb ima -10% dana nego jan,a vjerovatno i pečenja...mislim na rernu ne na ono što se Tripi frči od njega
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
60.66 €
14 manje no prosli
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Realno,feb ima -10% dana nego jan,a vjerovatno i pečenja...mislim na rernu ne na ono što se Tripi frči od njega
Mene 59e , inverter klima , svaku 2-3 noc masina za pranje vesa na jeftinu struju. Kuva se i sprema ono regularno al nista sad precerano , bojler se pali uvece gasi ujutro .
Inace 19e manji nego prosli mjesec
Moracu nac neki mjerac potrosaca da vidim sto mi trosi najvise po kuci
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
41,55 - 9 eura vise nego prosli mjesec, urekoste me
Opustio si se ovaj mjesec
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prosli 96, feb 73.
120m2, invert. klime, beba, Pg. Sasvim ok.
A bilo bi dobro da stavite i koji vam je odnos jeftine i skupe struje?
40 eur za februar.
Evo kad veliš:
Sezona grijanja~ 70%-30%(1000kwh)
Kad nema grijanja~ 60-40%(350kwh)...u korist Barcelone,..ovaj...VT
39.5 ove godine, 40.9 prosle godine februar... Odnos skupa jeftina mi je uvijek 2/3 skupa, 1/3 jeftina. Potrosnja izmedju 320 i 400...
Last edited by Ben Dover; 09-03-22 at 12:37.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sumnjiva mi je ova @montenegrina.Sve neke podatke kupi ka' da neće.Ovako je i ŽEljeznica poskupila karte jer su anketirali korisnike njihovih usluga koji su joj rekli da smatrajunda su karte jeftine
Ako se ubrzo ukine NT znaćunza koga radi![]()
21.68€
2:1 , skupa-jeftina.
Ha, pa kad sam blavor i drobim, umjesto mudro-ćutologije! Taman i treba!![]()
Ako montenegrina nekog pita nek samo reče:"Kakva jeftina?Pojma ti ja o tome nemam"
Meni je odnos jeftina skupa
2:2,5
Uveče se pere, peče pali bojler, usisava...
Ja kao vampir živnem poslije 11.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
38 eura februar sve na skupu struju...
Januar 43 eura sve na skupu...
Ps grijanje na drva ,zgrada
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Mene niko ne moze ubjedit' da sam ja u januaru potrosio 2x vise struje nego u februaru.
Znaci ovaj februarski mi je taman upola racuna u odnosu na januar a manje-vise se sve isto koristilo.
Po meni su oba mjeseca negdje izmedju a to kako oni racunaju... samo nek' su zdra'o.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Hhahahha a što se napravi otkad me nij ebilo, ja samo ujutro uz kaficu
Pribčiježila sma sve što ste napisali hahahah.
M apitam čisto radi odnosa, jer kod nas recimo skupe nema toliko više nego jeftine, kod nekih poznanika recimo 4/5 skupa a 1/5 jeftina pa čisto da vidim statistiku kako to ide. Više radoznalost, ali ništa, vidjeću nekako da prodam ove podatke EPCG![]()
Nama su računi bas nekako niski. Recimo bude nam konstantno ispod 40 eura, cesto bliže 30. Sve sijalice su štedljive, grijemo se na centralno drva, pa se bojler rijetko pali. Imamo dva tv, često rade, imamo veliki frižider i zamrzivač. Sprema se, kuva, tri obroka obično, po jedna mašina makar za sudje I veš.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Meni se u komsiliku sve cude, skoro da nema niko ispod 50/60+, cak i jednosobni stanovi. Ne znam sto cine ti ljudi...
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks