https://www.vijesti.me/tv/emisije/59...ijesti_android
Bice nam zanimljivo do ljeta
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
lako se nama sprdat... vecina mora doci do posla... ili zivi u pripizdinu ili mu je posao u pripizdinu da do njega ne moze doci busom ili slicno - tako da ce da vozi po nuzdi ali ce za veceru suva ljeba
D od maloprije.
Vidim da se Ameri žale zbog 4 dolara za galon...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
U njemacku je za par dana 70c skocilo gorivo… Nevjerovatno…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mora drzava pod hitno da ogranici cijenu goriva na 1.5-1.6e max, nema druge.
Onda ce se manje voziti, manje uvoziti, i sipat samo za neophodno.
Mozda nas to nauci da mozemo pjeske do delte.
inače cijela država živi na pišomet od delte.
Počelo je počelo....
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pakao. Bih da pijem kafu haos blokada bidonima i cudima tocenje ludilo
Danas sam fulirao, nije bilo auta na Petrol kod krivog.
Prema tome, šta da ti kažem?
Letimicno preletim ovu temu s' vremena na vrijeme a i uopste pricu o gorivu koja je aktuelna sad.
I ne mogu se cudom nacudit' kako svi gorivo gledaju kao nesto sto se sipa u privatna auta da se nedje ode kao da se nema grama mozga da se shvati da nam gorivom stize sva roba koju konzimoramo i da se povecanjem cijene goriva povecavaju i sve druge cijene.
Mozemo mi i biciklom na rabotu, pjeske do prodavnice i sl. ali ne mozes u prodavnicu bez da platis znatno vise one najosnovnije proizvode poput brasna, ulja, soli i sl.
E'o ne znam... definitivno smo zatupili. Osjetno. Vidno.
--------------------------
Do Not Disturb.
Jes, jes... bice da je od kovida.
Samo nek' se tjesimo i koristimo kovid kao 'as iz rukava' za sve zivo.
Nego bukvalno slicne price slusam i od ljudi koje smatram inteligentima i da imaju neki kliker u glavi pa onda vise ni sam ne znam kome su savovi posli.
Aj neka se napune te bacve pa cemo od sledece nedelje u dvorista gorivo sipat'. To je najbitnije u svoj ovoj prici.
U politicke (ne)prilike (u vezi sa gorivom svakako) bolje i da ne ulazim jer i tu nije bas najjasnije sa koje strane najveci ulazi. Da ne postavljam sad sliku one plavuse medju crnce, jelte...
Do Not Disturb.
Nocas je na petrol krivi oko 7 bilo guzve, kolona skroz do kraja red, neki su se spiskovi potezali i sipanje na ime, bjese auta malih i jedna šlepa sa bacvom od kubik
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
seems legit
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
Da li ovo rade zbog poskupljenja ili se boje nestasice?
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks