Page 129 of 494 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... LastLast
Results 3,201 to 3,225 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    1,558
    Thanks Thanks Received 
    2,171
    Thanked in
    1,037 Posts

Koji su ovo likovi iz ruskog vrha,prvo je bila priča o ubijanju civila,denacifikacija,onda kaže Ukrajina je htjela da proizvede nuklearno naoruzanje,sad pricaju o nekakvim laboratorijama,šta je sljedece?da nisu vanzemaljci stigli u ukrajinu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Pa i vi odje sto podržavate ovu “specijalnu” vojnu operaciju ne poštujete zrtve ovog rata,toliko o tome

Ne podrzavam ja niti jednu specijalnu operaciju, nego mi je presmrdjelo foliranje na ovom forumu, evo sam postavio klip iz DOnbasa i sta se sve tamo desavalao pa to je ko nebitno u odnosu na ovo, dajte vise ne sprdajte se, valjda je to direktno vezano za ova desavanja, ali ne vi znate da je nesto sasvim drugo, evo ti se sad posprdavas sa dokazima inzesenim o bio laboratorijiama po ukrajini, mislim sta vise da pricamo, ne prihvatate drugacije misljenje od vaseg i onda smo svi koji ne mislimo kao vi "podrzavaoci specijalne vojne operacije", zaobidji mene te tvoje demagogije...ne podrzavam ovu agresiju rusije nad ukrajinom, kao ni ubijanje civila u Donbasu od strane UKR vlade, mozes li i ti tako da kazes?

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

https://twitter.com/kamilkazani/stat...ctbOXaCLQ&s=09

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 09-03-22 at 11:55.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    https://twitter.com/kamilkazani/stat...ctbOXaCLQ&s=09

Objektivno nema sto ali i Rusija sprema odgovor. Nego, sad je amerima Maduro dobar?

Thanks Thanks Given 
    1,558
    Thanks Thanks Received 
    2,171
    Thanked in
    1,037 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Ne podrzavam ja niti jednu specijalnu operaciju, nego mi je presmrdjelo foliranje na ovom forumu, evo sam postavio klip iz DOnbasa i sta se sve tamo desavalao pa to je ko nebitno u odnosu na ovo, dajte vise ne sprdajte se, valjda je to direktno vezano za ova desavanja, ali ne vi znate da je nesto sasvim drugo, evo ti se sad posprdavas sa dokazima inzesenim o bio laboratorijiama po ukrajini, mislim sta vise da pricamo, ne prihvatate drugacije misljenje od vaseg i onda smo svi koji ne mislimo kao vi "podrzavaoci specijalne vojne operacije", zaobidji mene te tvoje demagogije...ne podrzavam ovu agresiju rusije nad ukrajinom, kao ni ubijanje civila u Donbasu od strane UKR vlade, mozes li i ti tako da kazes?
    Ne podržavam ubijanje civila nidje u svijetu naravno,ko god da to radi,nema potrebe više da to ponavljam odje.
    Isto tako smatram da Rusi,tj mali iskompleksirani diktator nema pravo da radi to sto radi,da se zaustavio na luganjsk i donjeck moglo bi se razgovarati normalno,šta vi ocete,da se ukrajinci predaju i da kažu radite šta ocete?
    E pa neće da može,zato ih svim srcem podržavam u ovom ratu,čuj mene specijalnoj operaciji

6. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by irriducibili91 View Post
    Objektivno nema sto ali i Rusija sprema odgovor. Nego, sad je amerima Maduro dobar?
    Ma sve je to ok, ali Rusija je realno bogata zemlja koja je tajkunizovala svo prirodno bogatstvo i favorizuje izvoz sirovina, a sa druge strane uvozi finalne proizvode i na taj način plaća razvoj zemalja koje proizvode iste.

Tajkuni iz bliskog Putinovog okruženja jednostavno pustoše zemlju.

Last edited by kimmi; 09-03-22 at 12:14.

Thanks Thanks Given 
    6,090
    Thanks Thanks Received 
    6,642
    Thanked in
    3,170 Posts

Da oce Putin vise pokorit ovu nacisticku, nuklearnu skupinu izroda u Ukrajini. Moldaviju logicno next. Gruzija, Finska, Balticke zemlje, neka sam odluci. Pa da se napokon raspadnu EU, Nato, zla Amerika, cio zapadnjacki blok. Dosta je bilo. Onda slijedi ekonomska, tehnoloska, vojna podrska srpskom sv(ij)etu, i boze zdravlja nosac aviona Admiral Kuznecov, kad ga ponovo sastave i osposobe, da se usidri u Luku Bar. Pa cemo onda popricat sto, kako i dje braca moja. Sve ovo sto sada gledamo je isplanirano u detalje i odvija se po master planu. Eeeee Rusija je to.

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

9. The Following 3 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Dobra je ova analiza kimmi. Dobra je i za shvatanje nekih procesa u Crnoj Gori.
    Na primer, uspon i pad Brkovića.
    Dok se bavio preprodajom aluminijuma zarađivao je milione.
    Čim je pomislio da je pametan i krenuo u komplikovanije poslove....pade na vrh glave.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

11. The Following 2 Users Say Thank You to high For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Eeeee Rusija je to
    Rusija je prdnula u čabar.

Prdnuti u čabar=

Koristi se kad nema izlaza iz govana u koje si upao.

Thanks Thanks Given 
    18,979
    Thanks Thanks Received 
    8,847
    Thanked in
    4,297 Posts

Ako je istina da je u CG ušlo izbjeglica iz UKR u brojci 1,5% našeg ukupnog stanovništva da li neko zna je li Britanija bila isto toliko humanitarno nastrojena(otprilike 1M izbjeglica bi trebali da su primili)?

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Dobra je ova analiza kimmi. Dobra je i za shvatanje nekih procesa u Crnoj Gori.
    Na primer, uspon i pad Brkovića.
    Dok se bavio preprodajom aluminijuma zarađivao je milione.
    Čim je pomislio da je pametan i krenuo u komplikovanije poslove....pade na vrh glave.
    Jedino su za MHE morali platiti some nerds, ostalo su im svi biznisi nobraineri i otimanje državnih firmi po smiješnim cijenama.

Kopaj šljunak, zidaj zgrade i peri keš, sijeci šumu, kupi prodaj, namješteni tenderi....

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,307
    Thanked in
    884 Posts

Iznenadjen sam da USA nisu bili malo bolje obavjesteni oko toga sta ce da se desi sa UAE/KSA. Nije ironija, iskreno sam iznenadjen.

Thanks Thanks Given 
    8,646
    Thanks Thanks Received 
    3,838
    Thanked in
    2,286 Posts

...

17. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Dobra je analiza i kači se već treći put

Evo meni jedan zanimljiv diplomatski proces.

https://twitter.com/nexta_tv/status/...eCfuTzCng&s=19

https://edition.cnn.com/2022/03/02/m...ntl/index.html

Arapi ne žele da budu lutke više

Jednu bolnu istinu su im rekli skoro koja pokazuje koliku stetu im je napravio Trump. Mada generalno, to ih je krasilo i ranije ali ne u ovolikom obimu.

"The frustration with the US is that when administrations change, policy changes (...)"
    Što znači da će gorivo još više da poskuplja nego što je planirano... i to svima osim rusima.... super...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    6,952
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ameri nisu planirali akciju no su znali u novembar mjesec kad i što će se desiti, opet šetaš. apsolutno su sve pogodili, tako da su imali podatke jake kao beton kad su izašli sa tvrdnjom da Kijev pada za 96h. što samo govori koliko su prejaki u tom pogledu. da ne pominjem kad su i širim masama rekli da će invazije biti a on im se sprdali

činjenice su samo da iz nekog razloga dostina, kako na forumu tako i van smatra da UKR treba da se preda i sve super bude. teško se kapira da ti ljudi tamo brane SVOJU državu. mjesto đe su rođeni, odrasli, đe žive sa familijama. i sad treba da to sve na tacni isporuče Rusima, radi Putina? ne mogu ljudi da shvate baš koliko oni vole svoju državu. ne umiju jer su ih političari ođe kupovali i naređivali im da budu ovo ili ono. ovi ođe nikad neće biti ni 1% patriote ka Ukrajinci koji se bore protiv okupatora da zaštite svoje

za sve takve samo jedno pitanje, a samo ćute kad se postavi - đe bi bila Crna Gora da su heroji u tom vremenu slušali ovakve danas koji bi se predali neprijatrelju?

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Ameri su kao za sve ostalo imali projekciju i za to, losu kao sto vidimo (oni imaju brda i brda planova i procjena za sve moguce situacije, pa i za zombi apokalipsu zamisli ali imaju i to).
    Ili hoces da kazes da su Ameri koji nesto predvidjaju u pravu svakako, a to sto nisu pogodili je krivica nekog drugog a ne njihove procjene je li?
    Ispade po tebi da su bolje oni znali nego ovi koji su na terenu, vidis kakve gluposti pricas.

I onda mi na kraju pricas o dostini sa foruma koji smatraju da Ukr treba da se preda, i to je kao spin onoga sto si me svrstao u obozavatelje Putina?

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,307
    Thanked in
    884 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Što znači da će gorivo još više da poskuplja nego što je planirano... i to svima osim rusima.... super...
    Ne zaboravi i na Arape koji ionako prakticno da imaju free gorivo.

Thanks Thanks Given 
    6,090
    Thanks Thanks Received 
    6,642
    Thanked in
    3,170 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Ameri su kao za sve ostalo imali projekciju i za to, losu kao sto vidimo (oni imaju brda i brda planova i procjena za sve moguce situacije, pa i za zombi apokalipsu zamisli ali imaju i to).
    Ili hoces da kazes da su Ameri koji nesto predvidjaju u pravu svakako, a to sto nisu pogodili je krivica nekog drugog a ne njihove procjene je li?
    Ispade po tebi da su bolje oni znali nego ovi koji su na terenu, vidis kakve gluposti pricas.

I onda mi na kraju pricas o dostini sa foruma koji smatraju da Ukr treba da se preda, i to je kao spin onoga sto si me svrstao u obozavatelje Putina?

Sent from my phone
    Jesu li po tebi slagali Putin, Lavrov i ostatak ruskog diktatorskog rezima da nece pokrenuti rat protiv Ukrajine?
    A Ameri rekli da hoce.

"Vi" ni neosporivo ne zelite da priznate.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,307
    Thanked in
    884 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    I onda mi na kraju pricas o dostini sa foruma koji smatraju da Ukr treba da se preda
    Apsolutno sam protiv Putinove invazije ali UKR definitivno treba da se preda. Ocigledno je da ih je zapad ignorisao a da ovaj ludak nece stajati. Ako zele da sacuvaju infrastrukturu i narod jedino sto treba jeste da izpregovaraju sto bolju poziciju za sebe. Oficijalno buljenje Krima i tih pokrajinskih regija je bolje nego izgubiti iste na grubo.

Ko god misli suprotno nije bas realan, nismo u 19. / 20. vijeku, dzaba patriotizam ako ce taj patriotizam da te dovode do toga da ti je drzava sravnjena sa zemljom.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Jednu bolnu istinu su im rekli skoro koja pokazuje koliku stetu im je napravio Trump. Mada generalno, to ih je krasilo i ranije ali ne u ovolikom obimu.

"The frustration with the US is that when administrations change, policy changes (...)"
    Koliku je Tramp štetu napravio za spoljnu politiku Amerike, tek se sad vidi kad mu je kompanjon krenuo da zaore Ukrajinu..
    Ako si pratio ono glasanje za rezoluciju, lako si mogao da utvrdiš đe su Rusi u predhodnom periodu "ulećeli".. Saudijska Arabija koja nabavlja rusko oržuje, jedino mi nije jasna Indija, koja je okružena Kinom (bradr from anodr madr Ruski), Pakistanom koji takođe od Rusa nabavlja oružje i tradicionalno ima terorističke veze sa zvim radikalnim elementima na Bliskom Istoku.. Doduše Indija nabavlja velike količine oružja od Rusa, čak su dobili od njih i onaj nosač aviona koji nisu koristili, a sad pokušavaju da ga kopiraju za domaće potrebe..
    Elem, kad je onaj savjetnik za brzbjednost ustuknuo od Trampa a on možda i gori od njega.. Izlazak iz nato-a, jačanje veza sa Rusima a da na istoj grani igra protiv Kineza? Da je Maja tu ona bi nam sigurno pojasnila te procese, koje vidimo da isplivavaju svako malo
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

25. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,979
    Thanks Thanks Received 
    8,847
    Thanked in
    4,297 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Apsolutno sam protiv Putinove invazije ali UKR definitivno treba da se preda. Ocigledno je da ih je zapad ignorisao a da ovaj ludak nece stajati. Ako zele da sacuvaju infrastrukturu i narod jedino sto treba jeste da izpregovaraju sto bolju poziciju za sebe. Oficijalno buljenje Krima i tih pokrajinskih regija je bolje nego izgubiti iste na grubo.

Ko god misli suprotno nije bas realan, nismo u 19. / 20. vijeku, dzaba patriotizam ako ce taj patriotizam da te dovode do toga da ti je drzava sravnjena sa zemljom.
    Ja mislim da RUS može ovako da ratuje do zadnje ljubavnice sklonjene u Švajcarskoj,odnosno, UKR do zadnjeg oligarha koji je "izbjegao" širom svijeta.
    Narodu običnom ionako ne fali ništa,a najmanje patriotizma.Deja vu...rekao bih

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Last edited by joni; 09-03-22 at 13:52.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.vijesti.me/kolumne/593906/ako-rat-potraje

Koji su pak ciljevi ruskih vlasti, politički i privredni, to je teško razumeti. Čitam kako je ruska politika racionalna, a Tramp kaže i kako je Putin pametan. Ovo sve može biti tačno. Ali u političkoj misli se nekako uvek smatralo da je upotreba sile kada su dostupna politička sredstva, dakle kada nije reč o samoodbrani, dokaz neznanja, kolikogod da se sila koristi sa jasnim ciljem, a pogotovo kada, kao sada, političkog cilja ni nema.

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Vidjeh ovo juce, mada press secretary WH, govori neke druge stvari nego sto ovi kazu

https://www.bloomberg.com/news/artic...?sref=vUaflVSM
    Last edited by .Bole; 09-03-22 at 14:25.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

The loss of power at the Chernobyl nuclear power plant in Ukraine does not have any critical impact on safety, the International Atomic Energy Agency (IAEA) said.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

31. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Page 129 of 494 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)