Page 79 of 304 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179 ... LastLast
Results 1,951 to 1,975 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Najgore od svega je sto sad slusamo kako svi imaju zahtjeve, i pogodite sta, svi ti zahtjevi su totalno nebitni za gradjane, SNP iz nekog njima znanog razloga insistira na popisu i temeljnom ugovoru (sta narod ima od toga, ne bih da sam vulgaran pa cu stati ovdje), Albanci traze da se da zagarantovani mandat Albancima u CG, ovamo SDP i SD kazu mijenjace se zakon o vjeroispovjesti, nece se potpisivati temeljni ugovor, svi imaju neke zahtjeve koji su budalastine obicne, a imali smo program Evropa Sad koji je posle toliko godina direktno pravljen da se tice gradjana CG i to su srusili zbog svojih licnih interesa, i onda mi dodju sa pricama kako je zdravko za sve ovo kriv, kakvi foliranti sto je ovo...

2. The Following 4 Users Say Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Pa ko ih je bira no sami Zdravko, to su njegovi apostoli (njegove riječi) nisu moji i tvoji. Naravno da je on najviše odgovoran što je tikva pukla.

4. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Pa ko ih je bira no sami Zdravko, to su njegovi apostoli (njegove riječi) nisu moji i tvoji. Naravno da je on najviše odgovoran što je tikva pukla.
    Jeste jedan dio, drugi dio Abaz, tako da mojne to...ali se opet preskace ko je ucjenjovao da nece biti vlade ako ne bude ekspertska, dosta vise...

6. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Jeste jedan dio, drugi dio Abaz, tako da mojne to...ali se opet preskace ko je ucjenjovao da nece biti vlade ako ne bude ekspertska, dosta vise...
    Mogli su mu odma odgovoriti da neće takvu nego klasičnu političku, vjerovatno bi išli na nove izbore koji tad nikom nisu odgovarali.. Licemjerstvo i jednih i drugih.. Lomiti sva kola na Dritana a žmuriti na ostale je, isto licemjerstvo..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

8. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Mogli su mu odma odgovoriti da neće takvu nego klasičnu političku, vjerovatno bi išli na nove izbore koji tad nikom nisu odgovarali.. Licemjerstvo i jednih i drugih.. Lomiti sva kola na Dritana a žmuriti na ostale je, isto licemjerstvo..
    Potpuno suprotno, svi optuzuju samo Krivog za sve, a niko abaza, koji je podjenako kriv i trebao je da podnese ostavku kad je vec obarao sopstvenu vladu (ludilo kako to zvuci)...

10. The Following 3 Users Say Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Potpuno suprotno, svi optuzuju samo Krivog za sve, a niko abaza, koji je podjenako kriv i trebao je da podnese ostavku kad je vec obarao sopstvenu vladu (ludilo kako to zvuci)...
    Abaz je kriv za štošta stvari ali ponavljam, lomiti sva kola na njega? Pošto većina na forumu gaji to mišljenje a tučemo se u prsa objektivnosti.. Kriv je za dosta stvari, nije kriv za imenovanja kadrova koje je imenovao Krivi, nije kriv za određene odluke tog istog Krivog.. Mnogi relativizuju krivicu df-a svojim nečinjenjem prije svega i cigianisanjem počevši od Evropa sad pa do ove blokade parlamenta.. Pa sad je glavno žrtveno jagnje snp.. Dovijeka se poteže ta priča, prvo Ura izdala, pa snp sad a kad ss pominje šurovanje sa ruskom agenturom, citiram Slavena poštenog "pa u čemu je problem?" i tako..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

12. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

posle razočaranih uraša imamo razočarane esenpeovce
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

14. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Druze sve je to Abazovic podrzavao, tako da te price kako je samo ovaj kriv ne prolaze, kad je trebala rekonstrukcija valde da i politicari udju abazovic je rekao ne ne sve je ovo super kako
    Pošto ti, za razliku od ovog što je pisao post nakon tvog, ne vrijeđaš...odgovoriću ti.

CnB nije htjela da vrh DFa bude u vladi, a to je predloženo famoznom rekonstrukcijom. Sjećaš li se koprcanja Demokrata na pitanje da li im je prihvatljivo da DF lideri uđu u vladu.

Dakle DF lideri no no. Sad, kad se DF ogolio kao ruski proxy, je kompletan DF (NSD i DNP) veliko no no.

Ja nisam rekao da je samo ZK kriv, to bi bilo apsurdno, ali da ima njegove krivice itekako ima, a decidno sam naveo šta su mu greške.

Toliko price oko te ekspertske vlade koju je URA predlozila i sad je neko drugi kriv a ne URA, stvarno ste vise pre*rali sa branjenjem neodbranjivog...
    Fino sam napisao da je koncept ekspertske vlade izvrnuo ruglu baš ZK kretenskim imenovanjima (vidi moj post koji si kvotovao), a to je trebalo mnogo drugačije da se radi.

I jos pominjes kako DF kao no no a kako kazes "kleptokratska skupina" DPS-a je sad prihvatljiva, nemoj da te zamolim...
    Znaš kako, ako moram da biram između rekonstruisane vlade u kojoj će biti ruski proxy DF ili vlade u kojoj neće biti ni DPSa ni DFa, biram svakako ovo drugo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

16. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Abaz je kriv za štošta stvari ali ponavljam, lomiti sva kola na njega? Pošto većina na forumu gaji to mišljenje a tučemo se u prsa objektivnosti.. Kriv je za dosta stvari, nije kriv za imenovanja kadrova koje je imenovao Krivi, nije kriv za određene odluke tog istog Krivog.. Mnogi relativizuju krivicu df-a svojim nečinjenjem prije svega i cigianisanjem počevši od Evropa sad pa do ove blokade parlamenta.. Pa sad je glavno žrtveno jagnje snp.. Dovijeka se poteže ta priča, prvo Ura izdala, pa snp sad a kad ss pominje šurovanje sa ruskom agenturom, citiram Slavena poštenog "pa u čemu je problem?" i tako..
    Svi su sabotirali vladu na ovaj ili onaj nacin, a abazovica pominjem jer je od potpisanog sporazuma posle izbora poceo iza ledja da pregovara sa milom, tako da ne znam sto ti tu nije jasno...to jel krivi imao neke poteze pogresne, jeste, ali su nista na ove sto su mu drugi priredjivali i radili i njemu i ministrima, a Evropa sad je samo dokaz koliko su nasi politicari lopingali svih ovih godina i punili svoje dzepove preko grbace naroda, e to je zalosno, sto je taj program pokazao pravo lice nasih politicara, pa bili oni pozicija ili opozicija, e tu ih je Krivi sve razotkrio, pa je lakse sad sve svalit na njega...

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

dobra rasprava bi ođe, prije po godine, kada je Spajić htio URU da izbači i zamijeni sa manjinama. ah, da niko to nije pominja no se jasno reklo kako Spajić priča istinu a Đeljošaj ne

19. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Pošto ti, za razliku od ovog što je pisao post nakon tvog, ne vrijeđaš...odgovoriću ti.

CnB nije htjela da vrh DFa bude u vladi, a to je predloženo famoznom rekonstrukcijom. Sjećaš li se koprcanja Demokrata na pitanje da li im je prihvatljivo da DF lideri uđu u vladu.

Dakle DF lideri no no. Sad, kad se DF ogolio kao ruski proxy, je kompletan DF (NSD i DNP) veliko no no.

Ja nisam rekao da je samo ZK kriv, to bi bilo apsurdno, ali da ima njegove krivice itekako ima, a decidno sam naveo šta su mu greške.

Fino sam napisao da je koncept ekspertske vlade izvrnuo ruglu baš ZK kretenskim imenovanjima (vidi moj post koji si kvotovao), a to je trebalo mnogo drugačije da se radi.

Znaš kako, ako moram da biram između rekonstruisane vlade u kojoj će biti ruski proxy DF ili vlade u kojoj neće biti ni DPSa ni DFa, biram svakako ovo drugo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Nisam ni ja za to da DF ulazi u vladu, ali DF od pocetka nije u vladu, tako da mi prica za novu vladu ne pije vodu, pod izgovorom, ovoga puta nece biti DF i DPS, pa i nisu bili i sta se desilo? I za vladu su se pominjali Banjo i Branka, ne vidim sto su oni problem?
    Sto se ministara tice, isto mogu reci za Sekulovica i Radulovica samo neka su zdravo (a isto mislim i za Mitrovica i Braticku, od pocetka sam za njihovu smjenu)...
    Sto se uvreda tice, ako ne mislimo isto ne treba da se vrijedjamo, ja recem svoje ti svoje i to je to, razgovor kao svaki razgovor...

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Svi su sabotirali vladu na ovaj ili onaj nacin, a abazovica pominjem jer je od potpisanog sporazuma posle izbora poceo iza ledja da pregovara sa milom, tako da ne znam sto ti tu nije jasno...to jel krivi imao neke poteze pogresne, jeste, ali su nista na ove sto su mu drugi priredjivali i radili i njemu i ministrima, a Evropa sad je samo dokaz koliko su nasi politicari lopingali svih ovih godina i punili svoje dzepove preko grbace naroda, e to je zalosno, sto je taj program pokazao pravo lice nasih politicara, pa bili oni pozicija ili opozicija, e tu ih je Krivi sve razotkrio, pa je lakse sad sve svalit na njega...
    Ja ne krivim Krivog zato što je otkrio u kakvom blatu pliva.. Osuđivao sam među prvim maltretiranje njegovog sina po Srbiji, osuđivao sam sramni doček kad su poslali šnj ministre da ga dočekuju u Bg.. Uradio je on i dobrih stvari ali generalno je (po meni) zasr*o sa onim događajima u septembru đe je dokazao a potvrdio na kraju, šta mu je glavni cilj bio na mjestu premijera.. To je možda bio legitiman potez za vjernije, za mene iz ugla građanske i države koja je odvojena od crkve, nije..
    Dalje, viđoh ođe neko potencira da je ura slomila vladu sa glasanjem za smjenu Leposavića.. Ura koja je jasno deklarisana povodom pitanja zbog kojeg je ministar smijenjen.. Niko da pomene da ga je dps nasankao sa pitanjem a Krivokapić do pada nije nikog postavio na to mjesto..
    E za takve stvari i pojedine kadrove, pored očiglednih, tako i ovih pomoćnih i zataškavanja njihovih brljotina..

22. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Koja li je tajna zdravog tjemena Vladimira Jokovića? Koja li je tajna?

24. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Ja ne krivim Krivog zato što je otkrio u kakvom blatu pliva.. Osuđivao sam među prvim maltretiranje njegovog sina po Srbiji, osuđivao sam sramni doček kad su poslali šnj ministre da ga dočekuju u Bg.. Uradio je on i dobrih stvari ali generalno je (po meni) zasr*o sa onim događajima u septembru đe je dokazao a potvrdio na kraju, šta mu je glavni cilj bio na mjestu premijera.. To je možda bio legitiman potez za vjernije, za mene iz ugla građanske i države koja je odvojena od crkve, nije..
    Dalje, viđoh ođe neko potencira da je ura slomila vladu sa glasanjem za smjenu Leposavića.. Ura koja je jasno deklarisana povodom pitanja zbog kojeg je ministar smijenjen.. Niko da pomene da ga je dps nasankao sa pitanjem a Krivokapić do pada nije nikog postavio na to mjesto..
    E za takve stvari i pojedine kadrove, pored očiglednih, tako i ovih pomoćnih i zataškavanja njihovih brljotina..
    Kad pricas o gradjanskoj drzavi, koja to gradjanska drzava ima manjine i vecine i zagarantovane mandate manjinama? To mi ne ide uz gradjansku drzavu i daleko smo mi od toga...valjda treba na izborima da obezbijedis mandate a ne da neko ima zagarantovane a neko ne, to je neustavno, valjda...ako se URA zalaze za gradjasnku drzavu, valjda je to prvo sto treba da promijeni i da obezbijedi otvorene liste, evo vidjecemo oce li to ispuniti...

26. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kad pricas o gradjanskoj drzavi, koja to gradjanska drzava ima manjine i vecine i zagarantovane mandate manjinama? To mi ne ide uz gradjansku drzavu i daleko smo mi od toga...valjda treba na izborima da obezbijedis mandate a ne da neko ima zagarantovane a neko ne, to je neustavno, valjda...ako se URA zalaze za gradjasnku drzavu, valjda je to prvo sto treba da promijeni i da obezbijedi otvorene liste, evo vidjecemo oce li to ispuniti...
    E za to je kriv jedinstveni dps, jer je od njih počela ta priča o zagarantovanim mandatima, slažem se, lijepo na izbore pa da ga mjerimo..
    Glupost ali dok ima partija koje su same sebi dale mogućnost da procenjuju ko je pravi Crnogorac, ko je pravi Srbin, ko je pravi Bosanac, ko je pravi Albanac itd. imamo ovo što imamo.. Za to optuživati neku građansku partiju je smiješno..

Godina, i tako i tako će dovesti do izbora i onda ako su pojedini sa foruma ubijeđeni u određene ishode (tj. ko će se ugasiti, ko će dobro proći), ne vidim razlog za ovoliku mentalnu gimnastiku..

Meni je žao ure iz ugla što imaju šansu da ugase bilo kakvu buduću opciju za iole zdravu partiju u Cg koja neće dijeliti partiokratiju većine političke scene, kao i druge odlike svojstvene toj većini..
    Nije mi žao ako snp nestane jer je to partija koja je prevalila put od branioca partizana/komunista a došla do toga da su iznjedrili mnoge četnike zavijene u ove ili one demokratske nazive, još manje mi je žao jer su sa tim. istim dps-om napravili glasački sistem za krađu a onda uredno učestvovali na svakim izborima..
    Nije mi žao ni što će df otići na realne procente zato što su pokazali javno ko su i što su..
    Žao mi je što je dps vraćen na mala vrata kao "manje zlo" od ovih gore navedenih

28. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

da se malo nasmijemo, red je vala

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...seg-tima-promo

1. Zato što preziremo profesionalne političare kojima su srpstvo ili crnogorstvo profesija.

Političari sa bankomata.
    reče momak koji je upravo postao najveći profesionalni Srbin

30. The Following 3 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,610
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Kako volim ovo kad dodje na moje i čuvena rečenica tada , ti mrziš Bratićku jer je Srpkinja
    Nakon mjeseca dana odsustva sa foruma prvo sto napises je "mrzis Braticku jer je sprkinja"...
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

32. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Z aro je malo nerVoZan

Malo o "baljezganju"

Ovo je možda i najveća zabluda u CG.
    Čisti populizam. Za naivčine sto bi se reklo.

Onog momenta kada je Zdravko prihvatio da predvodi neku političku koaliciju postao je političar. Za političara ne treba diploma.

Kao sto smo mogli viđeti svaki ajvan može biti premijer. A doktor pol.nauka zadnjih par mjeseci ponaša se kao da nije iz političkih jaslica izašao.

Na drugom kraju planete imamo komičara koji je za naše politicare drzavnik par ekselans.

Dakle, nemamo nikakve garancije.

Svi članovi Vlade vode neku politiku bilo da je ona dnevna ili strukovna.

Prebacivati Abazoviću da je jedini političar u Vladi je priča za malu đecu. Posebno ako znamo da je Vlada plod kompromisa više koalicija od cega je mjesto prrdsjednika Skupštine pripalo Bečiću.

Šta je Bojanić? Expert? Bivsi clan Pozitivne, poslanik, kandidat na predsj.izborima od strane DF-a.

Mala je Crna Gora da bi mogli da se krijemo iza nemanja partijske knjižice da bi se lako samoproklamovali u eksperte, neutralne, nezavisne i sl.

Zdravko je politicki delegat Crkve kojeg je prihvatio DF i sateliti a sve one koje je on postavio su isto to. Vodio je nevladinu organizaciju koja se uplitala u politiku.

Vodio je politiku spram interesa Crkve sto je i sam potvrdio izjavom o svojim ciljevima.

Zdravko je definicija politicara - KAFANSKOG.
    Sprdas li se da to objasnjavas.
    Deder kratko.
    Svaki ministar onog trenutka kad udje u vladu, postaje politicar. I nema veze jesi li prije toga bio ekspert.
    Jer moras da balansiras izmedju populizma, onoga sto treba da postignes i zelja partija koje te drze na tom mjestu, tj glasaju za tvoje predloge.
    Ekspert moze da bude direktor Aerodroma, EPCG, Vodovoda...
    MINISTAR NE MOZE.

Ne bih ja to nista diro

34. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    dobra rasprava bi ođe, prije po godine, kada je Spajić htio URU da izbači i zamijeni sa manjinama. ah, da niko to nije pominja no se jasno reklo kako Spajić priča istinu a Đeljošaj ne
    Ada to smo kako bi ovdje rekli apsolvirali da nije istina. Ali ponovi jos 20x mozda neko povjeruje

Sent from my phone

36. The Following User Says Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Ada to smo kako bi ovdje rekli apsolvirali da nije istina. Ali ponovi jos 20x mozda neko povjeruje

Sent from my phone
    pa e, 100% znamo da nije istina jer je Spajić reka tako

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

Vec krecu hapsenja a nije ni formirana Vlada!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Vec krecu hapsenja a nije ni formirana Vlada!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ko? Da nije Brano?

40. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa e, 100% znamo da nije istina jer je Spajić reka tako
    Ma suva logika pusti sta je ko rekao, ako vam je samo logika dovoljna za Zelenskog i neonaciste ovdje je ima i vise nego sto treba

Sent from my phone

42. The Following User Says Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ne mozemo da iskuliramo novonastale geopoliticke okolnosti, i da se ponasamo kao da je sve isto 30.08...

Mislim ti mozes tako da se ponasas, ali to je neozbiljno.

Ako i treba u koaliciju sa DPSom godinu dana, zbog toga sto smo paksu evrope, zarad stabilnosti i pripreme novih izbora, ja sam za to, jer ne bih naginjao na strani Rusije i nemao Vladu ko zna do kad...
    Da, da, vazda smo birače varali zbog viših ciljeva, nikad zbog svoje guzice.

Posebno bi opasno geopolitički bilo sad održati izbore, kad Putin samo čeka najmanji znak slabosti pa da nam se nebo zacrni od ruskih padobranaca.

44. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,610
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

Ko? Da nije Brano?
    Nema sanse. to je za Moma rezervisano.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Page 79 of 304 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)