Najgore od svega je sto sad slusamo kako svi imaju zahtjeve, i pogodite sta, svi ti zahtjevi su totalno nebitni za gradjane, SNP iz nekog njima znanog razloga insistira na popisu i temeljnom ugovoru (sta narod ima od toga, ne bih da sam vulgaran pa cu stati ovdje), Albanci traze da se da zagarantovani mandat Albancima u CG, ovamo SDP i SD kazu mijenjace se zakon o vjeroispovjesti, nece se potpisivati temeljni ugovor, svi imaju neke zahtjeve koji su budalastine obicne, a imali smo program Evropa Sad koji je posle toliko godina direktno pravljen da se tice gradjana CG i to su srusili zbog svojih licnih interesa, i onda mi dodju sa pricama kako je zdravko za sve ovo kriv, kakvi foliranti sto je ovo...
Pa ko ih je bira no sami Zdravko, to su njegovi apostoli (njegove riječi) nisu moji i tvoji. Naravno da je on najviše odgovoran što je tikva pukla.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Abaz je kriv za štošta stvari ali ponavljam, lomiti sva kola na njega? Pošto većina na forumu gaji to mišljenje a tučemo se u prsa objektivnosti.. Kriv je za dosta stvari, nije kriv za imenovanja kadrova koje je imenovao Krivi, nije kriv za određene odluke tog istog Krivog.. Mnogi relativizuju krivicu df-a svojim nečinjenjem prije svega i cigianisanjem počevši od Evropa sad pa do ove blokade parlamenta.. Pa sad je glavno žrtveno jagnje snp.. Dovijeka se poteže ta priča, prvo Ura izdala, pa snp sad a kad ss pominje šurovanje sa ruskom agenturom, citiram Slavena poštenog "pa u čemu je problem?" i tako..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
posle razočaranih uraša imamo razočarane esenpeovce![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pošto ti, za razliku od ovog što je pisao post nakon tvog, ne vrijeđaš...odgovoriću ti.
CnB nije htjela da vrh DFa bude u vladi, a to je predloženo famoznom rekonstrukcijom. Sjećaš li se koprcanja Demokrata na pitanje da li im je prihvatljivo da DF lideri uđu u vladu.
Dakle DF lideri no no. Sad, kad se DF ogolio kao ruski proxy, je kompletan DF (NSD i DNP) veliko no no.
Ja nisam rekao da je samo ZK kriv, to bi bilo apsurdno, ali da ima njegove krivice itekako ima, a decidno sam naveo šta su mu greške.
Fino sam napisao da je koncept ekspertske vlade izvrnuo ruglu baš ZK kretenskim imenovanjima (vidi moj post koji si kvotovao), a to je trebalo mnogo drugačije da se radi.
Znaš kako, ako moram da biram između rekonstruisane vlade u kojoj će biti ruski proxy DF ili vlade u kojoj neće biti ni DPSa ni DFa, biram svakako ovo drugo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Svi su sabotirali vladu na ovaj ili onaj nacin, a abazovica pominjem jer je od potpisanog sporazuma posle izbora poceo iza ledja da pregovara sa milom, tako da ne znam sto ti tu nije jasno...to jel krivi imao neke poteze pogresne, jeste, ali su nista na ove sto su mu drugi priredjivali i radili i njemu i ministrima, a Evropa sad je samo dokaz koliko su nasi politicari lopingali svih ovih godina i punili svoje dzepove preko grbace naroda, e to je zalosno, sto je taj program pokazao pravo lice nasih politicara, pa bili oni pozicija ili opozicija, e tu ih je Krivi sve razotkrio, pa je lakse sad sve svalit na njega...
dobra rasprava bi ođe, prije po godine, kada je Spajić htio URU da izbači i zamijeni sa manjinama. ah, da niko to nije pominja no se jasno reklo kako Spajić priča istinu a Đeljošaj ne
Nisam ni ja za to da DF ulazi u vladu, ali DF od pocetka nije u vladu, tako da mi prica za novu vladu ne pije vodu, pod izgovorom, ovoga puta nece biti DF i DPS, pa i nisu bili i sta se desilo? I za vladu su se pominjali Banjo i Branka, ne vidim sto su oni problem?
Sto se ministara tice, isto mogu reci za Sekulovica i Radulovica samo neka su zdravo (a isto mislim i za Mitrovica i Braticku, od pocetka sam za njihovu smjenu)...
Sto se uvreda tice, ako ne mislimo isto ne treba da se vrijedjamo, ja recem svoje ti svoje i to je to, razgovor kao svaki razgovor...
Ja ne krivim Krivog zato što je otkrio u kakvom blatu pliva.. Osuđivao sam među prvim maltretiranje njegovog sina po Srbiji, osuđivao sam sramni doček kad su poslali šnj ministre da ga dočekuju u Bg.. Uradio je on i dobrih stvari ali generalno je (po meni) zasr*o sa onim događajima u septembru đe je dokazao a potvrdio na kraju, šta mu je glavni cilj bio na mjestu premijera.. To je možda bio legitiman potez za vjernije, za mene iz ugla građanske i države koja je odvojena od crkve, nije..
Dalje, viđoh ođe neko potencira da je ura slomila vladu sa glasanjem za smjenu Leposavića.. Ura koja je jasno deklarisana povodom pitanja zbog kojeg je ministar smijenjen.. Niko da pomene da ga je dps nasankao sa pitanjem a Krivokapić do pada nije nikog postavio na to mjesto..
E za takve stvari i pojedine kadrove, pored očiglednih, tako i ovih pomoćnih i zataškavanja njihovih brljotina..
Koja li je tajna zdravog tjemena Vladimira Jokovića? Koja li je tajna?
Kad pricas o gradjanskoj drzavi, koja to gradjanska drzava ima manjine i vecine i zagarantovane mandate manjinama? To mi ne ide uz gradjansku drzavu i daleko smo mi od toga...valjda treba na izborima da obezbijedis mandate a ne da neko ima zagarantovane a neko ne, to je neustavno, valjda...ako se URA zalaze za gradjasnku drzavu, valjda je to prvo sto treba da promijeni i da obezbijedi otvorene liste, evo vidjecemo oce li to ispuniti...
E za to je kriv jedinstveni dps, jer je od njih počela ta priča o zagarantovanim mandatima, slažem se, lijepo na izbore pa da ga mjerimo..
Glupost ali dok ima partija koje su same sebi dale mogućnost da procenjuju ko je pravi Crnogorac, ko je pravi Srbin, ko je pravi Bosanac, ko je pravi Albanac itd. imamo ovo što imamo.. Za to optuživati neku građansku partiju je smiješno..
Godina, i tako i tako će dovesti do izbora i onda ako su pojedini sa foruma ubijeđeni u određene ishode (tj. ko će se ugasiti, ko će dobro proći), ne vidim razlog za ovoliku mentalnu gimnastiku..
Meni je žao ure iz ugla što imaju šansu da ugase bilo kakvu buduću opciju za iole zdravu partiju u Cg koja neće dijeliti partiokratiju većine političke scene, kao i druge odlike svojstvene toj većini..
Nije mi žao ako snp nestane jer je to partija koja je prevalila put od branioca partizana/komunista a došla do toga da su iznjedrili mnoge četnike zavijene u ove ili one demokratske nazive, još manje mi je žao jer su sa tim. istim dps-om napravili glasački sistem za krađu a onda uredno učestvovali na svakim izborima..
Nije mi žao ni što će df otići na realne procente zato što su pokazali javno ko su i što su..
Žao mi je što je dps vraćen na mala vrata kao "manje zlo" od ovih gore navedenih![]()
da se malo nasmijemo, red je vala
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...seg-tima-promo
reče momak koji je upravo postao najveći profesionalni Srbin
- Zato što preziremo profesionalne političare kojima su srpstvo ili crnogorstvo profesija.
Političari sa bankomata.
Sprdas li se da to objasnjavas.
Deder kratko.
Svaki ministar onog trenutka kad udje u vladu, postaje politicar. I nema veze jesi li prije toga bio ekspert.
Jer moras da balansiras izmedju populizma, onoga sto treba da postignes i zelja partija koje te drze na tom mjestu, tj glasaju za tvoje predloge.
Ekspert moze da bude direktor Aerodroma, EPCG, Vodovoda...
MINISTAR NE MOZE.
Ne bih ja to nista diro
Vec krecu hapsenja a nije ni formirana Vlada!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks