Sent from my iPhone using Tapatalk
Nepravila se brza pruga Moskva - Petrograd i za istu treba napraviti voz koji će moći krstariti brzinom od 250 km/h. Uložen ogroman novac u projekat Soko 250. Prototip napravljen 2001 god., na testiranjima se pokazao katastrofalnim (velika buka, kočnice se pregrijavaju šest puta više od dozvoljenog, kod prozora buka tri puta veća od preporučene, ventilacija putničkog prostora praktično nepostojeća,...), a nisu mogli dostići više od 236 km/h. U tom projektu niko nije smio napisati nešto negativno, bilo bi da se urušava snaga Rusije. Zato je rezultat takav da su kupili Njemačke vozove (Simens), odbijali ih u rusku zastavu i dobili brzi voz. Ova priča oko telefona me podsjetila na ovu oko voza. Dodatno, sistem si dao na masovno korišćenje, a isti nije imao praktičnu primjenu (samo eksperimentalnu) na bojištu.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
čudno neko oslobađanje
Nine people were killed by a Russian air strike of the northeastern city of Sumy on Monday night, according to the State Emergency Services (SES) in Ukraine.
Two children were among the dead, SES said.
Ukraine's Interior Ministry said the attack was an air strike against an apartment building. One injured woman was rescued from the rubble.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tesko ukrajincima ako posle rusa dodju ameri demokratiju da im donesu...
Nista grdje od brata izdajnika.
https://twitter.com/KyivIndependent/...0yDBGAbmQ&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Na zalost samo vjetar u ledja Putinu i ideji koju ce sve bolje da siri >>> "Zapad nas mrzi!".
Sankcije za obican narod dok se nafta i gas lagano i dalje "valjaju" bez problema... Ne znam kako iko moze da podrzi ovoliki obim sankcija, pogotovo ne znajuci da se za slicne stvari ranije gledalo kroz prste i niko nije ni mrdnuo da nesto rijesi...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Vidiš da se opirao humanitarnoj pomoći i na kraju je zapucao sam na sebe..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
kako vele ođe - oslobodioci
Kinesko Ministarstvo spoljnih poslova zatražilo je od Sjedinjenih Država da obelodane svu informaciju vezanu za biolaboratorije u Ukrajini.
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2118145
γνῶθι σαὐτόν
A kada je COVID u pitanju prave se mutavi i ne dozvoljavaju nikakve istrage. Znali su i da ce Rusija izvrsiti invaziju i cutali, jos bili u fazonu "daj da prodju Olimpijske igre, ne kvari nam momenat." I dokle god sve bude bilo made in China moci ce da se izvlace i rade sta hoce.
Dokaze za GMO Ruse će naći kad i dokaze za prljavu bombu![]()
Tako je ali toku je geopoliticki reset koji je vec godinama unazad trebao da se desi. Imacemo da bloka i ostru podjelu. Kina ce da uzme svoje i tako… Imacemo novu stvarnost. Mi tu mozda i prodjemo ok sa prozapadnom orjentacijom i blagim pravoslanim flertom sa Rusijom.
γνῶθι σαὐτόν
Slaba vajda izgleda dok ruski narod ne kaze nemaju oni dovoljno zatvorskih celija koliko je nas ljudi.
Last edited by avet; 08-03-22 at 13:23.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Oko 8.000 ljudi iz Ukrajine stiglo u Crnu Goru.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Iz prve (ili druge) ruke. U Rusiji je trenutno ekonomski pakao, masu naroda je ostalo bez posla zbog sankcija, oni koji imaju nesto novca gledaju kako da smugnu iz Rusije (masu njih se raspituje za zivot u CG kod moje "prijateljice") jer ne znaju na sta je sve spreman psihopata
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
https://twitter.com/mjluxmoore/statu...8d1_lX_7jeBlHw
kako veli onaj iz NK prije neku noć. Putin brani pravoslavlje. odlično ga brani i u Rusiji
Niko o tome ne vodi racuna. Isti matrak, na zalost i za UKR.
Nedje sam stava da je vecina koja je otisla ono sto je kako tako guralo UKR ekonomiju....
Veliko ******, jer se nece oporaviti jos 50 godina, plus ce se konstantno komadati sa rusima....
Malo ko ce ostati da vidi kraj toga, ako ikad dodje. Zali boze, a lijepa drzava
Ne bih ja to nista diro
dođe red i na Britance
The British government is expected to make an announcement at around 4pm GMT today about how it plans to cut Russian oil and gas imports, reports Politico journalist Alex Wickham.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks