Iskusniji jeste realno, sijede mu govore. Vidjecemo![]()
mora se reći da je Pioli za klasu bolji trener od Inzaghia
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Iskusniji jeste realno, sijede mu govore. Vidjecemo![]()
ziru doktor.kako bi valjao celziju ove sezone...
Bude li ovo titula, njegova je 1/1, interu 2 i sinoc onaj gol, auh
Igra ne bas dobra, napoli me iznenadio kako su losi...
Sa kim inter ima mec manje?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ne interesuje me nista, ako se sa ovakvim timom ne prisije druga zvjezdica na grbu na kraju sezone, Inzagi zasluzuje nogu u dupe i to bez milosti
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
bolji je. uporediti timove Intera i Milana, samo toliko. Inzaghi je doveo onog poluproizvoda Correu uprava mu je ubačila drugu kantu Hakana. Milan je doveo Girouda koji tačno radi ono što se od njega očekuje plus golmana koji im je donio brdo bodova. Interov Inzaghi je najbolje igrao od novembra do kraja decembra, a tada se ne uzimaju titule. problem sa ekipama Piolia jeste bio što padaju u poslednjoj četvrtini prvenstva, ako izgura mart i april nekako, mogao bi uzeti titulu
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
iI 2 boda od 9 protiv Specije, Udinezea i Salernitane u poslednjih mjesec dana. Ali eto, i taj choke na stranu, nekako se održava prvo mjesto koje je trebalo da bude cementirano i da se u finiš prvenstva ulazi totalno rasterećeno.
Interesantno mi je koliko je puta komentstor sinoć pomenuo Juventus i njegov povratak i potencijalno uključivanje u trku za titulu. Kapiram ja Vlahovića i te fore i vlažne snove, ali neozbiljno bi bilo toliko potcjenjivati Inter i Milan.
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Da su svi zdravi pa ajde, ovako tesko..
dal' djubrentus moze da dobije sve ili ogromnu vecinu do kraja - vrlo moguce.
dal' milan moze da ne prospe titulu sa ovim unaprijed dobijenim utakmicama - vrlo realno.
ni na kraj pameti mi nije da otpisujem djubrentus iz trke dok matematika ne kaze suprotno.
Letargičan Milan, ali bitna su 3 boda
Na ovim mečevima se osvajaju titule
Izgleda je Milan zreo za jednu, posle decenijskog posta
Forever young, i want to be forever young
Ali kakav ubod je Kalulu.
Naklon za Mokandu.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Zlatan im je adut,bukvalno ih motivishe stalno.
...
Samo da javim da ce Marota da produzi ugovor Inzagiju i poveca mu platu na 6m. A lik ukopa Internazionale. Umjesto sad kad je Juve na koljenima da pjeske osvajamo oni pustaju Milan da se sprda. Sad se tek vidi da je KONTEOV potez dovodjenja Lukakua rijesio titulu prosle godine. Kad je lik vidio da mu prodaju igrace koji vrijede i koje je on doveo, samo ih je pozdravio. I evo ko im je bio potez, Inzagi hahah
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bice ovo borba starih velikana Milana i Juventusa.
Napoli je sklon namjestaljkama tako da od njih ne ocekujem nista.
Inter me razocarao, mislio sam da su najbolji tim lige ipak se pokazalo da Dzeko i klapa nisu za duze staze
Zasto ovo nije penal?
VAR zna, ali ovo jedino u Italiju moze da se dogodi valjda. Otkad je VAR ne pamtim ovako bizarnu situaciju pri kontaktu, ofsajd linija je druga prica.
Vidal se sprema
Tu es mon héro!
Odavno Inter nije ovako nadigran, moze bit da ih je stigao umor iz Liverpula. Raspadose se…
Torino se izigrao sto nije odavno...
Tu es mon héro!
pokraden Toro i stize kazna u 93.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks