Izdadoše Srbi i Putina i Marka Milačića, neka se pripremi Portfirije.
Pa to nista ne objasnjava… sto nisu srusili vladu bilo gde drugo nego u cg?
Licno ja miskim da je to iskorisceno kao opravdanje da se bolesne ambicije ostvare (da li kroz premijersku poziciju u 30 i nekoj godini, dali zbog nemogucnosti zaposlenja 30 godina, potpuno je svejedno)
A kako je to sve isplanirano, vidi se da mesec dana nismo znali nista, i da se skupstina nece zakazati bez silovanja ustava, zakona i poslovnika, a ovde je izasla prepiska iz interne grupe URE za razloge sklanjanja Becica..
Ali dobro, mislim da niko od vas koji ovo zagovarate nije svestan da ce klatno sad da se vrati na pocetak ali ne tako daleko u ovom ljuljanju, no se bojim da ce sledece ljuljanje za posledicu da da samo jos veci ekstrem kojem nece trebati URA i niko… samo ne znam kako ce tu pozociju da urysi taj strani faktor…
Sudeći po ovim glavurdama iz SNP-a, moraće Drile da poručuje malo šire fotelje.
Čestitke SNP-u, nadam se da će dobiti fotelje koje su zaslužili 30. Avgusta.
Sad samo jos temeljni da se potpise i zakon o porijeklu imovine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Jel ovo Skoj kuka za sudbinom snp-a?![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E moj skoj kad si ti diza dva prsta i sirio crnogorsku zastavu za referendum ovdje su mnogi gurali tutu da upali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nego, sad kad je SNP izglasao za manjinsku, pitao bih opet jer nisam dobio odgovor:
- Početak kraja vlade je bio Leposavić i nepriznavanje genocida i njegova smjena inicirana od strane URA i Abazovića
- Joković i svo rukovodstvo SNPa su jasno rekli da ne priznaju genocid u Srebrenici. Joković je rekao i da su Crnogorci kao narod vještačka tvorevina.
Sad vi meni objasnite kako će Bošnjaci i URA sa takvima u vladu? Ili je sad negiranje genocida prihvatljivo? Ima li principa?
Last edited by Stewie; 07-03-22 at 18:37.
Principa nema, interesa ima. Ličnih.
Odma da se temeljni potpiše pa da prodišemo.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E čuš o lustraciji, a svi iz EU rekli potpuno bespotreban zakon.
Nego, pričao sam sa nekoliko Srba koji nisu stranački obojeni.
Generalno su protiv manjinske vlade, ali je prihvataju kao neminovnost i navijali su da SNP uđe jer im je bila totalna glupost da nema Srba u vladi.
Kad ih pitah što mislite o ovome što Demokrate odbijaju da uđu u vladu, iz topa dobih odgovore tipa "budale", "baš griješe", "kreteni" itd.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks