napises svrhu odnosno za sta tacno ti treba
nothing comes from violence and nothing ever could
Zasnivanje radnog odnosa u inostranstvu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ispred zgrade na trotoaru je parkiran veliki kamion. Ovo traje otprilike godinu dana - parkira se po mjesec dana pa ga nema mjesec dana i slično.
Kome se to prijavljuje obzirom da pjesaci moraju ići ulicom - najznacajnije mi je to da riješim zbog djece.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Komunalna policija.
Đe da ponesem kućno pojačalo na servis? Neće da se upali
Dje seu PG mogu kupiti cegeri, da izbacim plasticke kese?
Da su fini i da se ne raspanu. Nesto ne ocekujem da to kosta preko 5€?
Znači ne bih se sjetio nikad. Ne žuri mi se, pogledaću
Kuca sa bazenom za organizaciju svadbe do 40 ljudi, a da nije Pricelje? Podgorica i primorje.
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Ima u Bandice nesto.
Kako rekosmo ono oko rachuna...konkretno se tiche placanja poreza za nepokretnost iz 2020.g. da li istiche ta obaveza ako su proshle 2 godine ili ne...?
...
Ne bi trebalo, no jos da dobijes zateznu kamatu. Mada mi se čini da nju nikom ne traže, samo da platiš što si nagomilao.
Trebalo bi da je 5 god za porez na nepokretnosti i da ti nije pokrenut postupak prinudne naplate
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Imate li koga da prodaje dobru zemlju za travnjake
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Đe ima da se kupe dobre sijalice, da bacaju dosta svijetla a da nijesu prevelikih gabarita? Neka svjetlost 3.5-4000 K, tipa 1200 lumena. Trebaju mi za dvije plafonjerke za kuhinju i trpezariju i za grlo u kupatilu. I imate li da predložite malo kvalitetniji tip ili proizvođača sijaličnog grla koje je bi valjalo da se postave na plafonjerke i nekog električara koji bi to postavio?
Last edited by elemental; 13-03-22 at 16:02.
Hvala.
Ima li ko onaj spisak sa licima koja su bila u samoizolaciji...?
Drugu jednom tražiše dokaz da je bio na spisku, kako bi isplatili odštetu...
Zar ne bi oni trebali da imaju spisak, i da isplate svima koji se jave... Ili rade ljude na foru...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks