Page 116 of 494 FirstFirst ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... LastLast
Results 2,876 to 2,900 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Sberbank announces plans to issue Mir card with Chinese UnionPay

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Orkestracijom false flag bombaskih napada u kojima je stradalo preko 300 Rusa, a koji su posluzili kao opravdanje za Drugi Cecenski rat i podigli Putinu rejting u javnosti.
    Politika Zapada posle raspada SSSRa je bila prema Rusiji “Kick Him When He’s Down”. Stvoren je savršen seting u osiromasenoj i odbacenoj zemlji na nuklearnim oruzjem za Putinov dolazak. Putin je jedan majmun okruzen slabicima i kad tad ce otici. Sta je sa G7 majmunima koji se samo smjenjuju i igraju politike? Ne bez zaebancije, kad ce ta bagra da sjaše i da odjebe i od indije, afrike, rusije, juzne amerike, bliskog istoka… jer dje god su dosli zlo su donijeli od pamtivjeka?

Ja kad neko pomene Srebrenicu u drustvu kao pravoslavac (po tradiciji) kazem fino sa smo pojeli veliko g….. i da je pokajati se i izviniti se jedino sto mozemo da uradimo i da se ne osvrcemo sta su “nama” radili jer me bas zabolje za to. Pa mozemo li na ovom topiku ko velji evropejci da pricamo malo dje su Evropa i SAD pogrijesili jer Putina smo ja mislim apslovirali, a greske ove šake SAD-EU jada se samo nižu nezavisno od meridijana i vremena? Mada oni vele da je to za opšte dobro svih nas sto jes jes.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    γνῶθι σαὐτόν

4. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Politika Zapada posle raspada SSSRa je bila prema Rusiji “Kick Him When He’s Down”. Stvoren je savršen seting u osiromasenoj i odbacenoj zemlji na nuklearnim oruzjem za Putinov dolazak. Putin je jedan majmun okruzen slabicima i kad tad ce otici. Sta je sa G7 majmunima koji se samo smjenjuju i igraju politike? Ne bez zaebancije, kad ce ta bagra da sjaše i da odjebe i od indije, afrike, rusije, juzne amerike, bliskog istoka… jer dje god su dosli zlo su donijeli od pamtivjeka?

Bagra poput njih će uvijek postojati, da ne idemo putem poređenja ili navijačkim putem, da krenemo od nas samih, kako bi se ponašali slovenske zemlje da su u poziciji G7? Samo krenuti od sebe pa možda i bude jasan odnos i šikaniranje, koje ne opravdam da se razumijemo.. Glumiti ružu a korjen nam smrdi, ne ide..
    Ratova će biti dok je ljudi jer će se uvijek naći razlog..
    Bez da se čovjek nada kao u Star Trek da nas dolazak vanzemaljaca ujedini kao ljudsku vrstu..
    Razlika između nas je što se mi uvijek osvrćemo na prošlost i na osnovu nje se postavljamo za budućnost, možda i griješim ali što smo mi bolji ili gori od naroda koji su se klali u dva svjetska rata pa sad stoje zajedno rame uz rame? Manje žrtve od nas sigurno nisu podnijeli.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

https://twitter.com/nexta_tv/status/...k0n-rI-0A&s=19

WTF, može ladno u temu degenerici
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

https://www.dailymail.co.uk/news/art...raine-war.html

Dear Viktor Gennadyevich, in execution of your order on the formation of striking battalion groups I am forced to report the following: due to the mass refusal to participate in combat operations by personnel of military units that should have been involved in staffing the aforementioned battalion groups, the Belarusian armed forces have no possibility to staff a single battalion group.
    The explanatory work with commanders of military units had no result. I dare to suggest that replacing the commanders of these military units, who were unable to organize the formation of groups on the ground, will not produce the result we need.
    In view of the above, I ask for your decision on accepting my resignation

Last edited by kimmi; 06-03-22 at 14:09.

8. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Bagra poput njih će uvijek postojati, da ne idemo putem poređenja ili navijačkim putem, da krenemo od nas samih, kako bi se ponašali slovenske zemlje da su u poziciji G7? Samo krenuti od sebe pa možda i bude jasan odnos i šikaniranje, koje ne opravdam da se razumijemo.. Glumiti ružu a korjen nam smrdi, ne ide..
    Ratova će biti dok je ljudi jer će se uvijek naći razlog..
    Bez da se čovjek nada kao u Star Trek da nas dolazak vanzemaljaca ujedini kao ljudsku vrstu..
    Razlika između nas je što se mi uvijek osvrćemo na prošlost i na osnovu nje se postavljamo za budućnost, možda i griješim ali što smo mi bolji ili gori od naroda koji su se klali u dva svjetska rata pa sad stoje zajedno rame uz rame? Manje žrtve od nas sigurno nisu podnijeli.
    Mozemo mi pricati da bi mi bili isti i vjerovatno si u pravu da bi ali ta stvarnost se nije desila. Ovo sto ja pricam jeste. Ali ovo gore ako kažeš indijcima, irancima, marokancima, libijcima… ne mogu sve nabrojati, mislim da nećeš naići na dobar prijem. Nemoj indijcima mislim da neces izvuci zivu glavu . Britanci su im jos svezi u sjecanju i zlocini koje su pocinili. Fini narodi ka mi se rokaju medjusobom a ovi sto rade to je novi nivo pakla.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Mozemo mi pricati da bi mi bili isti i vjerovatno si u pravu da bi ali ta stvarnost se nije desila. Ovo sto ja pricam jeste. Ali ovo gore ako kažeš indijcima, irancima, marokancima, libijcima… ne mogu sve nabrojati, mislim da nećeš naići na dobar prijem. Nemoj indijcima mislim da neces izvuci zivu glavu . Britanci su im jos svezi u sjecanju i zlocini koje su pocinili. Fini narodi ka mi se rokaju medjusobom a ovi sto rade to je novi nivo pakla.

Realnost je da su zemlje koje su temelji "modernog svijeta" i "centra svijeta" zapravo kolonijalno genocidne nacije, ne znam koliko dobra da urade, teško da bi ih to aboliralo ili opralo u zemljama po kojim su rovarili..
    Moderni terorizam vuče korjene od Lorensa od Arabije, tj. od Velike Britanije.. Možemo naći primjera koji bi povrdili teoriju da su bagra.. Bitna razlika između G7 bagre i naših naroda, je što su oni ratovali sa svima ostalima, mi smo ratovali/ratujemo međusobno.. Taj fenomen nije logičan zar ne? A opet je realnost..
    Možda smo zbog toga uvijek underdog..

11. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,085
    Thanks Thanks Received 
    6,616
    Thanked in
    3,160 Posts

Koliko naroda bi morali pobit da ih u potpunosti savladaju?

https://twitter.com/olex_scherba/sta..._ukdukw5w&s=19
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Cim se istrosi nafta.

Onda se prelazi na zemlje sa litijumom.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

14. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,085
    Thanks Thanks Received 
    6,616
    Thanked in
    3,160 Posts

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,845
    Thanks Thanks Received 
    5,383
    Thanked in
    2,072 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,267
    Thanks Thanks Received 
    624
    Thanked in
    326 Posts

SMRT FAŠIZMU!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    https://twitter.com/KevinRothrock/st...pMAtnHUsA&s=09

Kakva demokratija... dođe policajac i čita ti poruke.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

20. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

The US government has allowed American companies to continue buying Russian oil via third-country banks, which have not joined in on sanctions against Russia. In effect, American companies will now pay unaffiliated banks for Russian oil, and that money will then be transferred to Russia.

Bankers in Hong Kong have already offered lucrative conditions as intermediaries.

In essence, Americans will now pay more for Russian oil, China-controlled banks will get a fat cut, and Russia will get just as much money as it did previously.

Ovo je jedna od onih vijesti koji počinju sa navodno od analitičara , ali i na terenu se pokazuje da je tako.
    I Time priznaje da neke stvari idu u kontra od željenog smera
    1. Politizacija Swifta i pad poverenja u isti, pogotovo jer van zapada ne jure da uvedu sankcije Rusiji
    2. Guranje Rusije prema Kini.

Pa zar da Amer dozvoli da mu zemlja bude bez onog sto mu treba!? To samo Evropa moze sebi da napravi.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Frka oko Telegrama izgleda

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

e kakav je Zelenski diktator. naredio policajcima da zaustavlja ljude i čita im poruke. a ništa, ovo je Rusija

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Tri twita ispod ovog je posljedica ove bombe...

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Frka oko Telegrama izgleda
    Šta tačno?
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    6,085
    Thanks Thanks Received 
    6,616
    Thanked in
    3,160 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Šta tačno?
    Provjeravaju izgleda poruke itd..

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Rusija populacija 146.804.372 površina 17.125.187 km2
    Japan 126.832.000  377.975 km2
    Južna Koreja 51.446.201  100.210 km2
    Sjeverna Koreja 25.368.620  120.540 km2

Ima izreka dje čeljad nisu bijesna nije ni kuća tijesna no su ovo cifre koje ... sa Ukrajinom ne mogu ni da poredim jer su maltene trećina Rusije a opet su površinom taman isto oko 40 puta manji ..
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Onaj lik što je napravio Telegram je valjda pod teškim pritiskom od strane FSB-a a i Ukrajinaca, jer je ta platforma praktično bez ikakvog nadzora.. A na njoj se piše svašta

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

“Upravo sam čuo izvještaj o raketnom udaru na Vinicu osam projektila. Protiv našeg grada, protiv naše mirne Vinice, koja nikada nije predstavljala prijetnju Rusiji, na bilo koji način”, rekao je ukrajinski predsjednik.

Istakao je da je “brutalan, ciničan raketni udar potpuno uništio aerodrom”.

“Oni nastavljaju da uništavaju našu infrastrukturu, naš život koji smo izgradili mi, naši roditelji, bake i deke, generacije Ukrajinaca”, rekao je on.

Zelenski podsjeća da svakodnevno ponavljaju – “Zatvorite nebo nad Ukrajinom”.

“Zatvorite ga za sve ruske rakete, ruske borbene avione, za sve ove teroriste. Napravite humanitarnu vazdušnu zonu. Bez raketa, bez avio-bombi. Mi smo ljudi i vaša je humanitarna dužnost zaštitit nas, zaštititi ljude. I vi to možete.
    Ako to ne uradite, ako nam bar ne date letjelice da se zaštitimo, zaključak može biti samo jedan: Vi želite i da nas polako ubijaju. Ovo je takođe odgovornost svjetskih političara, zapadnih lidera. Danas i zauvjek”, zaključio je Zelenski.

https://twitter.com/i/status/1500472014452273157

Izgleda polako zelenski kapira da je iskorišćen i bačen ka kurton od zapada i vidi šta ga čeka....
    Last edited by lucke91; 06-03-22 at 16:47.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

31. The Following User Says Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Page 116 of 494 FirstFirst ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)