Ja sam neki dan dobru pojeo u Nasa prica. Ili sto sam bio gladan, pa mi dobro legla. Popeci isto bruka dobri, samo je porciju tesko sam pojesti istih.
Ja sam neki dan dobru pojeo u Nasa prica. Ili sto sam bio gladan, pa mi dobro legla. Popeci isto bruka dobri, samo je porciju tesko sam pojesti istih.
I krap u cijelo je meni u Našu priču bio prva liga.
Sve sam to već odradio dosta puta.i Pečenjaru i Našu priču. U Pečenjaru je zadnji put krap u cijelo bio fantastičan. Što se tiče čorbe u Pečenjaru i Zlatibor dosta je to slično, mada mi je bolja u Zlatibor.
Mislio sam možda ima još nešto interesantno.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Stari Ribar u Vaka Đurovića? Dobih par preporuka a još ne pođoh, taman ću ovih dana.
ja ih pratim na insta, non stop nesto pecaju, ali ne cuh ni od koga nista
nothing comes from violence and nothing ever could
Jes valjda dva brata, ujutro se peca, posle podne otvaraju lokal.Sad gledam instagram, ne može loše ovo bit, ogladnjeh u pm...
About last night...
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Idem onda do tamo kasnije pa javljam.
Ja sam bio prije neki dan na čorbu i krapa u stari ribar, sve je bilo bez greške, krap odlično ispržen i usoljen.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Glovo spaja po dvije dostave po dostavljaču, dosta često. Pa se dešava da recimo jedna bude gotova odmah, a druga se čeka još pola sata.
A dosta restorana uopšte ne daju prednost Glovo dostavama, već prvo uslužuju goste koji su tu i svoje dostave. A mišljenja sam još da čak i rade sa jeftinijim sastojcima kad je u pitanju dostava preko Glova, zbog procenta koji im uzimaju i time to nadoknađuju.
Sve preporuke za stari ribar. Jeo sam krap u zvona kod njih vise puta, predobro i dzabakuk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A moraćemo onda i njega probati nema druge
Jel ko poručivao iz Ribare Ribnica?
Viđeh je juče sa magistrale onamo između ŠaNgarepe i Ei Niš zgrade.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ribara Ribnica ubija.Svaki dan im dolazi svježa riba i to što imaju isprže,rasprodaju i zatvaraju.Subotom ako ne zovnete na vrijeme(rano ujutro ili u petak)-nema.Istina,uglavnom naručim pastrmku koja je odlična ali za morsku ribu....vjerov ka i svuđe-Cogi...tovljena...ali da ne griješim dušu
Skoro sam saznao da imaju i kUPIJEr salatu i crni rižoto kao prilog ali nisam probao
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 06-03-22 at 14:34.
U stari ribar sta god sam jeo ali mi nekad bude neprijatno jer kad god sam bio nikog u restoranu sem mene nije bilo
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Krap je bio samo u zvona. Odličan. Baš mi se svidio. Čorba isto dobra. Možda mi je za nijansu bolja u Zlatibor. Krompir salata lijepa, bar za moj ukus. Uzeamo i sezonaku i ona svježa i baš ukusna. Tako da preporuka od mene!
Jedino što bi moglo biti malo urednije i čistije.
Last edited by extravaganca; 06-03-22 at 15:34.
Baklava v Gloriu 10/10.
Sent from my iPhone using Tapatalk
big horn se prebacio na podgoricko-urbanu pricu edo abdovica i svirke i to je to. iskreno mislio sam da ce MAKAR izdrat do ljeta.
f6
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks