Sberbank announces plans to issue Mir card with Chinese UnionPay
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Politika Zapada posle raspada SSSRa je bila prema Rusiji “Kick Him When He’s Down”. Stvoren je savršen seting u osiromasenoj i odbacenoj zemlji na nuklearnim oruzjem za Putinov dolazak. Putin je jedan majmun okruzen slabicima i kad tad ce otici. Sta je sa G7 majmunima koji se samo smjenjuju i igraju politike? Ne bez zaebancije, kad ce ta bagra da sjaše i da odjebe i od indije, afrike, rusije, juzne amerike, bliskog istoka… jer dje god su dosli zlo su donijeli od pamtivjeka?
Ja kad neko pomene Srebrenicu u drustvu kao pravoslavac (po tradiciji) kazem fino sa smo pojeli veliko g….. i da je pokajati se i izviniti se jedino sto mozemo da uradimo i da se ne osvrcemo sta su “nama” radili jer me bas zabolje za to. Pa mozemo li na ovom topiku ko velji evropejci da pricamo malo dje su Evropa i SAD pogrijesili jer Putina smo ja mislim apslovirali, a greske ove šake SAD-EU jada se samo nižu nezavisno od meridijana i vremena? Mada oni vele da je to za opšte dobro svih nas sto jes jes.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Bagra poput njih će uvijek postojati, da ne idemo putem poređenja ili navijačkim putem, da krenemo od nas samih, kako bi se ponašali slovenske zemlje da su u poziciji G7? Samo krenuti od sebe pa možda i bude jasan odnos i šikaniranje, koje ne opravdam da se razumijemo.. Glumiti ružu a korjen nam smrdi, ne ide..
Ratova će biti dok je ljudi jer će se uvijek naći razlog..
Bez da se čovjek nada kao u Star Trek da nas dolazak vanzemaljaca ujedini kao ljudsku vrstu..
Razlika između nas je što se mi uvijek osvrćemo na prošlost i na osnovu nje se postavljamo za budućnost, možda i griješim ali što smo mi bolji ili gori od naroda koji su se klali u dva svjetska rata pa sad stoje zajedno rame uz rame? Manje žrtve od nas sigurno nisu podnijeli.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://twitter.com/nexta_tv/status/...k0n-rI-0A&s=19
WTF, može ladno u temu degenerici
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.dailymail.co.uk/news/art...raine-war.html
Dear Viktor Gennadyevich, in execution of your order on the formation of striking battalion groups I am forced to report the following: due to the mass refusal to participate in combat operations by personnel of military units that should have been involved in staffing the aforementioned battalion groups, the Belarusian armed forces have no possibility to staff a single battalion group.
The explanatory work with commanders of military units had no result. I dare to suggest that replacing the commanders of these military units, who were unable to organize the formation of groups on the ground, will not produce the result we need.
In view of the above, I ask for your decision on accepting my resignation
![]()
Last edited by kimmi; 06-03-22 at 14:09.
Mozemo mi pricati da bi mi bili isti i vjerovatno si u pravu da bi ali ta stvarnost se nije desila. Ovo sto ja pricam jeste. Ali ovo gore ako kažeš indijcima, irancima, marokancima, libijcima… ne mogu sve nabrojati, mislim da nećeš naići na dobar prijem. Nemoj indijcima mislim da neces izvuci zivu glavu. Britanci su im jos svezi u sjecanju i zlocini koje su pocinili. Fini narodi ka mi
se rokaju medjusobom a ovi sto rade to je novi nivo pakla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Realnost je da su zemlje koje su temelji "modernog svijeta" i "centra svijeta" zapravo kolonijalno genocidne nacije, ne znam koliko dobra da urade, teško da bi ih to aboliralo ili opralo u zemljama po kojim su rovarili..
Moderni terorizam vuče korjene od Lorensa od Arabije, tj. od Velike Britanije.. Možemo naći primjera koji bi povrdili teoriju da su bagra.. Bitna razlika između G7 bagre i naših naroda, je što su oni ratovali sa svima ostalima, mi smo ratovali/ratujemo međusobno.. Taj fenomen nije logičan zar ne? A opet je realnost..
Možda smo zbog toga uvijek underdog..
Koliko naroda bi morali pobit da ih u potpunosti savladaju?
https://twitter.com/olex_scherba/sta..._ukdukw5w&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Samo danas 2500 privedeno.
https://www.themoscowtimes.com/2022/...rotests-a76792
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://twitter.com/KevinRothrock/st...pMAtnHUsA&s=09
Kakva demokratija... dođe policajac i čita ti poruke.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
The US government has allowed American companies to continue buying Russian oil via third-country banks, which have not joined in on sanctions against Russia. In effect, American companies will now pay unaffiliated banks for Russian oil, and that money will then be transferred to Russia.
Bankers in Hong Kong have already offered lucrative conditions as intermediaries.
In essence, Americans will now pay more for Russian oil, China-controlled banks will get a fat cut, and Russia will get just as much money as it did previously.
Ovo je jedna od onih vijesti koji počinju sa navodno od analitičara , ali i na terenu se pokazuje da je tako.
I Time priznaje da neke stvari idu u kontra od željenog smera
1. Politizacija Swifta i pad poverenja u isti, pogotovo jer van zapada ne jure da uvedu sankcije Rusiji
2. Guranje Rusije prema Kini.
Pa zar da Amer dozvoli da mu zemlja bude bez onog sto mu treba!? To samo Evropa moze sebi da napravi.
Frka oko Telegrama izgleda![]()
e kakav je Zelenski diktator. naredio policajcima da zaustavlja ljude i čita im poruke. a ništa, ovo je Rusija
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Rusija populacija 146.804.372 površina 17.125.187 km2
Japan 126.832.000 377.975 km2
Južna Koreja 51.446.201 100.210 km2
Sjeverna Koreja 25.368.620 120.540 km2
Ima izreka dje čeljad nisu bijesna nije ni kuća tijesna no su ovo cifre koje ... sa Ukrajinom ne mogu ni da poredim jer su maltene trećina Rusije a opet su površinom taman isto oko 40 puta manji ..
deuscroix
Onaj lik što je napravio Telegram je valjda pod teškim pritiskom od strane FSB-a a i Ukrajinaca, jer je ta platforma praktično bez ikakvog nadzora.. A na njoj se piše svašta![]()
“Upravo sam čuo izvještaj o raketnom udaru na Vinicu osam projektila. Protiv našeg grada, protiv naše mirne Vinice, koja nikada nije predstavljala prijetnju Rusiji, na bilo koji način”, rekao je ukrajinski predsjednik.
Istakao je da je “brutalan, ciničan raketni udar potpuno uništio aerodrom”.
“Oni nastavljaju da uništavaju našu infrastrukturu, naš život koji smo izgradili mi, naši roditelji, bake i deke, generacije Ukrajinaca”, rekao je on.
Zelenski podsjeća da svakodnevno ponavljaju – “Zatvorite nebo nad Ukrajinom”.
“Zatvorite ga za sve ruske rakete, ruske borbene avione, za sve ove teroriste. Napravite humanitarnu vazdušnu zonu. Bez raketa, bez avio-bombi. Mi smo ljudi i vaša je humanitarna dužnost zaštitit nas, zaštititi ljude. I vi to možete.
Ako to ne uradite, ako nam bar ne date letjelice da se zaštitimo, zaključak može biti samo jedan: Vi želite i da nas polako ubijaju. Ovo je takođe odgovornost svjetskih političara, zapadnih lidera. Danas i zauvjek”, zaključio je Zelenski.
https://twitter.com/i/status/1500472014452273157
Izgleda polako zelenski kapira da je iskorišćen i bačen ka kurton od zapada i vidi šta ga čeka....
Last edited by lucke91; 06-03-22 at 16:47.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks