Page 17 of 44 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast
Results 401 to 425 of 1091

Thread: [MEN] Parfemski topik

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

U Cosmetics su donijeli neke stare Xerjoffe iz Kotora, to moze biti jako zanimljivo nekom ko voli starije parfeme, kratko sam nesto pogledao cini mi se vecinom su zenski i skupi su, sto nije novost, a one stare Xerjofove flasice su mnogo ljepse od ovih danasnjih.

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    U Cosmetics su donijeli neke stare Xerjoffe iz Kotora, to moze biti jako zanimljivo nekom ko voli starije parfeme, kratko sam nesto pogledao cini mi se vecinom su zenski i skupi su, sto nije novost, a one stare Xerjofove flasice su mnogo ljepse od ovih danasnjih.
    Vidjeh i ja par Shooting Starsa i jos nesto bjese ali se sad ne mogu sjetiti sta...

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Sinoć sam omirisala Acqua di Gio Profumo, kako je dobar! Da se razumijemo, Bleu di Chanel nema konkurenciju ali je i ovaj baš baš dobar, tačnije, meni se svidja

Ima tu neku čistiću, odmah osjetim bergamot i moreeee

Acqua di Gio Profondo ima malko neku oštriju notu.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,888
    Thanked in
    2,322 Posts

Profumo je meni u TOP3,samo ne znam kakva mu je trajnost sad,tj. novom batchu,GOSPODSKI parfem a ne zahtijeva specijalni dress code.
    ...

5. The Following 2 Users Say Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Čuš dress code, kakav sam ja izgleda ljakse za parfeme Kod mene nema ni zimski ni ljetnji a kamoli dress code, samo se samo nafraskam sa nekim što mi se svidi u datom momentu.

Ja sam ovaj Absolu koristio jedno vrijeme, strašan.

Last edited by BiTrAtE; 06-03-22 at 09:36.

7. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Vidjeh i ja par Shooting Starsa i jos nesto bjese ali se sad ne mogu sjetiti sta...

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Imahu ona dva po 50 ml sto dodju zajedno, Amber Musk se zovu, Esqel sto sam zapamtio i jedino vrijedno paznje Oroville samo tester imaju, muski parfem nista uniseks. Zaista mi se dopao ne znam kako da ga opisem kao da luta izmedju nekog caja i onih starih jakih sapuna i ta borba ili naginjanje ka jednom ili drugom stalno traje, a traje evo vec 24 casa ne popusta. Rado bih za njega potrosio te novce, ostali sta parfem k'o parfem no opet imaju nesto sto izdvaja, ako nista ono bar onu flasicu, ono malo umjetnosti.

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Meni ADG Profumo nikako ne leži, ta nota tamjana mi nikako ne odgovara, uopšte ga ne nosim, dok sa druge strane Profondo mi je jedan od omiljenih za proljece/ ljeto.

Jedva cekam da probam ovaj novi EDP

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    400
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    199 Posts

Meni je bas profumo jedan od najomiljenijih. Prvi je, za mene, neprikosnoveni Boss bottled oud (koga ne mogu da nađem više )

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
    S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
    Nema prevelikih,samo ima malih ruku

11. The Following User Says Thank You to rzeljko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    176
    Thanks Thanks Received 
    245
    Thanked in
    140 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Profumo je meni u TOP3,samo ne znam kakva mu je trajnost sad,tj. novom batchu,GOSPODSKI parfem a ne zahtijeva specijalni dress code.
    Ne proizvodi se vise

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,888
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by Ayrton View Post
    Ne proizvodi se vise

Znam za ovaj od 40ml.
    ...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Probah L'erbolario Ginepro Nero u Apoteci Tea Medica, u sklopu Volija u City Kvartu, jer valjda ostale njihove apoteke nemaju parfeme, tako mi rekoše. Cijena je 28,80 za 50 ml što je otprilike cijena i u radnji Mila posteljine u Ulici Slobode. To se poklapa sa akcijskom cijenom Erbario Toscano Cuore di Pepe Nero u Cosmeticsu i to je, izgleda, najjeftinije što se može proći za klon Terre d'Hermes edt.

Što se tiče Ginepro Nero, iako je u nazivu borovnica, ja je osjetim samo u prvih 20 sekundi jer poslije pola minuta već postaje klasični Terre d'Hermes edt i tu nema nikakve filozofije. Prodavačica mi je prsnula samo mrvicu na ruku, otprilike pola centimetra prečnik, ali to ne sprečava ovaj parfem da gura preko 12 sati na mojoj koži bez ikakvih problema kao i TdH. Rekao bih da svi parfemi koji imaju vetiver u bazi dobro reaguju na moju kožu, takvo je moje iskustvo.

Kad već pomenuh apoteke, Meditas je imao akciju 30 % za 8. mart, pa se tu možda moglo nešto probrati za koliko toliko korektnu cijenu. Kasno sam saznao.
    Last edited by amnesiac; 12-03-22 at 15:06.
    Dick Laurent is dead!

15. The Following User Says Thank You to amnesiac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Kupih ja Lalique white and black u meditas 125ml, 56€, slucajno nisam ni ja znao nego kupovao neke tablete a tamo momci gledali parfeme pa cuh radnica im govori da imaju 30% osmi mart bjese.

17. The Following User Says Thank You to METZ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Ja nesto citah letimicno post-ove (slabo sam nesto na forumu u zadnjih par sedmica) pa procitah da su nski popusti do kraja marta a drugi do sredine aprila ali je izgleda sve to gotovo

Mozda je za "Pepe Nero" bio 'typo' pa je popust bio do sredine marta a ne aprila ali je u svakom slucaju gotov, kao i Armaf na 25-30%, koliko li...

A sto se tice onog drugog u Tea Medica.. vjerujem da je to samo u PG. Nisam zaista ulazio ovdje (Bar) ali cisto sumnjam da imaju ista od toga ovdje...

Poslato preko goluba pismonoše
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Fidel, mislim da je Pepe Nero bio na 30% u drugom dijelu marta. Ali biće opet ta akcija, često ni ne stavljaju u akcijske kataloge da je na popustu. Prošle godine je jednom bio 35%, ali ove još uvijek ne. Javljam kad bude opet na 30%, vjerujem narednog mjeseca.

Što se tiče Ginepro Nero, tu bih ti savjetovao da ako znaš nekoga ko ide u Italiju da ti uzme u nekoj apoteci ako si zainteresovan. Za ovdašnju cijenu za 50 ml tamo dobiješ 100 ml. Pepe Nero je, sa druge strane, skuplji i mislim da nemaš uštede. Talijani su tu samo cijenom nezadovoljni po komentarima, ali u odnosu na originalni TdH isplati se.

Danas sam bio do Meditasa preko Morače. Interesovao me Helan Vetiver & Rum, ali ga nijesu imali. Probah od iste marke Emozione Blu, sviđa mi se ta vrsta akvatičnog mirisa za ljenje žege. Cijena je prihvatljiva - 19,90 za 50 ml. U Italiji na trovaprezzi.it se može nać najviše 3 eura manje, tako da je to Ok. Razmisliću. U istoj apoteci je Bentley Infinite Rush bio nešto oko 29 € na popustu (vjerujem 60 ml). Jak vetiver, standardno dobro radi na mojoj koži ali mi je malo preoštar a trenutno sam ionako u "parfemskom suficitu" pa mi nije preša

U apoteci Meditas u centru su imali samo tester pomenutog Vetiver & Rum, ali zašto je rum u nazivu za mene je misterija. U svakom slučaju, nije to parfem za mene. Primijetih da imaju Bentley for Man Intense i probah - perverzija od parfema. Čini mi se da je 79€ kod njih što je, ipak, van pameti. Za osmi mart je, dakle, bio 55 €.

P.S. Danas sam "otvorio sezonu" za TdH eau Intense Vetiver. Kakva parfemčina!
    Dick Laurent is dead!

20. The Following User Says Thank You to amnesiac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    136
    Thanked in
    87 Posts

Još jedan flanker, juče uzeh.. onako za svaki dan...

Da ne zaboravim da se zahvalim Fidelu na uzorku, probala i nije loš

22. The Following User Says Thank You to Because For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

@amnesiac pa ti si gore napisao da je akcija u Cosmetics-u do polovine aprila... Vjerovatno greska u kucanju ali ja nisam imao prilike da idem do sad a racunao sam da imam vise nego dovoljno vremena

Probao sam ga i u pocetku mi je taj crni biber znatno jaci, mozda i prejak ali to traje vrlo kratko i onda pocinje ona prljava pomorandza i postaje skoro identican kao TdH EDT koji inace i imam (60-ak eura u BG dok je u tom istom Cosmetics-u 'samo' 120e).

Vise mi je krivo za Armaf jer jurim i "Milestone" u "Sillage" iako ovaj drugi nisam ni vidio da imaju a prvi probaj opet i jako je slican originalu i prijatan za ljeto.. Meni nista spektakularno ali solidan.

Vidjeh i onaj "No Limits" (zaboravih brend, ocajna boca, dizajner) ali nisu imali tester a bas sam htio da ga probam jer mnogi kazu da je zanimljiv...

Inace sam 'Bentley for man intense' bas zelio da mi legne ali nikako nije. To sto meni do nosa dolazi nema veze sa onim sto prakticno svi opisuju i hvale.. Prvo sam mislio da su mi poslali pogresan dekant ali onda sam ja licno od kolege dekantovao iz originalne boce i utisak je bio isti. Tako da sam jos uvjjek imam dekant koji mi nikako ne lezi i nikad ga i ne prsnem.

@Because Fala tebi sto sad moram Avganca da jurim

Last edited by Fidel Castro; 18-03-22 at 11:01.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    @amnesiac pa ti si gore napisao da je akcija u Cosmetics-u do polovine aprila... Vjerovatno greska u kucanju ali ja nisam imao prilike da idem do sad a racunao sam da imam vise nego dovoljno vremena

Probao sam ga i u pocetku mi je taj crni biber znatno jaci, mozda i prejak ali to traje vrlo kratko i onda pocinje ona prljava pomorandza i postaje skoro identican kao TdH EDT koji inace i imam (60-ak eura u BG dok je u tom istom Cosmetics-u 'samo' 120e).

Vise mi je krivo za Armaf jer jurim i "Milestone" u "Sillage" iako ovaj drugi nisam ni vidio da imaju a prvi probaj opet i jako je slican originalu i prijatan za ljeto.. Meni nista spektakularno ali solidan.

Vidjeh i onaj "No Limits" (zaboravih brend, ocajna boca, dizajner) ali nisu imali tester a bas sam htio da ga probam jer mnogi kazu da je zanimljiv...

Inace sam 'Bentley for man intense' bas zelio da mi legne ali nikako nije. To sto meni do nosa dolazi nema veze sa onim sto prakticno svi opisuju i hvale.. Prvo sam mislio da su mi poslali pogresan dekant ali onda sam ja licno od kolege dekantovao iz originalne boce i utisak je bio isti. Tako da sam jos uvjjek imam dekant koji mi nikako ne lezi i nikad ga i ne prsnem.

@Because Fala tebi sto sad moram Avganca da jurim

Fidel, prvo da ti se izvinim, nijesam obratio pažnju za taj artikal do kad se mogu zamijeniti tačkice kako bismo došli do popusta. Evo o čemu se radi:

Ne znam kako ti se čine sastojci jer oni kažu za sebe da koriste prirodne. Cijene u Italiji su baš žestoke za Erbario Toscano i u Cosmeticsu je puno povoljnije iako zvuči nevjerovatno.

Što se tiče Bentley for Men Intense, ja sam po recenzijama shvatio da će se nekome sviđet, nekom ne. Različit ukus i to je to. Zato onaj momak sa Chaos Fragrances preporučuje Bentley for Men (klasični) jer će se sviđet većem spektru ljudi. I on ima rum kao jednu od nota, ali nije toliko intezivan. Nijesam ga probao, pa ne mogu pričati napamet, ali eto ti ideje ako budeš ulazio u Meditas.
    Dick Laurent is dead!

25. The Following User Says Thank You to amnesiac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Dobih od brata chanel allure homme sport.

Je li neko imao, koristio?
    Znam da je kolonjska voda, ali stvar od nesto manje od 100e(100ml) ..se ne cuje..bukvalno. Da se naspem citav, ne bi se culo na duze od 2m. Malo karikiram..ali razocarn sam malo.
    Kad ostoji malo je ljepsi ..dopadljiviji..ali se sillage i projekcija su bas slabi..

Inace kad vec napisah post. Ima li neko da prodaje orginal testere kod nas?
    Imao sam tipa na Cetinje..spasavao me..hahahah ali na prinudnom je odmoru.

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    2,329
    Thanked in
    1,286 Posts

Taj parfem novijeg batch-a je bas takav kakvog si ga opisao :/
    Baš bzvz, inace brutalan je bio…

“Original” testeri su u 99% slucajeva fake
    Čisto da znaš, pogotovo ovi što imaju tester od skoro svakog modela

Testeri se mogu naći i da su legit ali ne u toj mjeri u kojoj imaju naši prodavci
    I nije neka razlika u cijeni izmedju testera i komercijalnog pakovanja (obicno bude 5-10€)

28. The Following User Says Thank You to stefke For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Taj parfem novijeg batch-a je bas takav kakvog si ga opisao :/
    Baš bzvz, inace brutalan je bio…

“Original” testeri su u 99% slucajeva fake
    Čisto da znaš, pogotovo ovi što imaju tester od skoro svakog modela

Testeri se mogu naći i da su legit ali ne u toj mjeri u kojoj imaju naši prodavci
    I nije neka razlika u cijeni izmedju testera i komercijalnog pakovanja (obicno bude 5-10€)
    Bogami je imao jedan koji je nabavljao testere. Ali vec 4godine nije dostupan. Od njega i danas imam 3testera.. Eros..suavage i armani kod.. Sva tri parfema sam imao orginale, testeri su bili kvalitetniji. Otvaranje je bilo isto..koliko ja to mogu procijeniti..ali trajanje je bilo u korist testera.
    Eros tester ne moze se skinuti sa koze i nakon dva tusiranja.

Hvala za odgovor. Bas sam razocaran. Imao sam onaj extreme..mnogo je dobar.. Od ovog sam dosta ocekivao.

Vidio sam da je neko gore pohvalio AdG profumo. Imao sam ga tamo negdje 2015.. Danas se on ne moze porediti sa tim tada.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Dobih od brata chanel allure homme sport.

Je li neko imao, koristio?
    Znam da je kolonjska voda, ali stvar od nesto manje od 100e(100ml) ..se ne cuje..bukvalno. Da se naspem citav, ne bi se culo na duze od 2m. Malo karikiram..ali razocarn sam malo.
    Kad ostoji malo je ljepsi ..dopadljiviji..ali se sillage i projekcija su bas slabi..

Inace kad vec napisah post. Ima li neko da prodaje orginal testere kod nas?
    Imao sam tipa na Cetinje..spasavao me..hahahah ali na prinudnom je odmoru.
    Ne znam gdje je kupljen ali ja ga baš baš volim, i muž ga vazda ima Uzmem ga uvijek na aerodromu ili vani negdje.

31. The Following User Says Thank You to montenegrina For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Ja ga imam evo 2 godine, brutalan i bas jak i postojan. Da li je tvoj fake ili su noviji batchevi iskvareni, hu nous…

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Po slobodnoj procjeni, preko 80% parfema koji se kod nas prodaju preko neta su najgore fejkare a kad su testeri u pitanju taj procenat je izmedju 90% i 95%

Vecina njih su lako prepoznatljivi gdje se recimo BR540 prodaje za 30e a TF za 20e jer su kao testeri mnogo jeftiniji. "U celofanu" bijase jedna od 'reklamnih poruka'.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    Ja ga imam evo 2 godine, brutalan i bas jak i postojan. Da li je tvoj fake ili su noviji batchevi iskvareni, hu nous…
    U Holandiji kupljen.
    Mozda je i do mene, jer koristim malo "napadnije" parfeme. Evo stavih danas 3puna prskanja, ja ga ne osjecam..tj osjecam samo na momente kad ustanem po kancelariji neku blagu svjezinu u vazduhu. Ne znam kako bih to drugacije opisao.. A koleginica i jedna stranka koja je dosla neka 3h od stavljanja su prokomentarisale.
    Tako da..nisam pametan. Mozda nisam prosto za ovo..jer ja volim da parfem na sebi osjetim..mnogo manje mi je bitno drugi da u njemu uziva

Kad vec pisem na ovu temu. Da li je neko probao homemade parfeme, ima na insta..? To mi je zanimljivo. Prije nekih 15g imao sam jednu gospodju kod koje je moja majka kupovala parfeme. Koliko je to bilo dobro..

https://instagram.com/parfumescrnago...dium=copy_link
    Vidim da pravi sa velikom koncentracijom etericnih ulja..sigurno su malo jaci i duze traju. Ali ko zna kako se ponasaju u tom trajanju. Steta sto najmanje bocice su od 50ml. Da ima po 10ml za test..kupio bih taman 10tak..i isprobao.

Evo da predlozim dva parfemcica koja su za one mladjeg duha i koje vucem uvijek tu..moram ih eto imati..i ako ih slabo koristim. Jeftini su..a stvarno su dobri.

Last edited by samson; 24-03-22 at 10:40.

Thanks Thanks Given 
    176
    Thanks Thanks Received 
    245
    Thanked in
    140 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    U Holandiji kupljen.
    Mozda je i do mene, jer koristim malo "napadnije" parfeme. Evo stavih danas 3puna prskanja, ja ga ne osjecam..tj osjecam samo na momente kad ustanem po kancelariji neku blagu svjezinu u vazduhu. Ne znam kako bih to drugacije opisao.. A koleginica i jedna stranka koja je dosla neka 3h od stavljanja su prokomentarisale.
    Tako da..nisam pametan. Mozda nisam prosto za ovo..jer ja volim da parfem na sebi osjetim..mnogo manje mi je bitno drugi da u njemu uziva

Kad vec pisem na ovu temu. Da li je neko probao homemade parfeme, ima na insta..? To mi je zanimljivo. Prije nekih 15g imao sam jednu gospodju kod koje je moja majka kupovala parfeme. Koliko je to bilo dobro..

https://instagram.com/parfumescrnago...dium=copy_link
    Vidim da pravi sa velikom koncentracijom etericnih ulja..sigurno su malo jaci i duze traju. Ali ko zna kako se ponasaju u tom trajanju. Steta sto najmanje bocice su od 50ml. Da ima po 10ml za test..kupio bih taman 10tak..i isprobao.

Evo da predlozim dva parfemcica koja su za one mladjeg duha i koje vucem uvijek tu..moram ih eto imati..i ako ih slabo koristim. Jeftini su..a stvarno su dobri.

A kakvi home made, kopije parfema iz fr za home made naljepnicama… i testeri ne traju duze.. jedino ako je razlika u bachevima

36. The Following 3 Users Say Thank You to Ayrton For This Useful Post:

Page 17 of 44 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)