Bečić se svojim prirodnim partnerima priklonio.Nije valjda da ste nasjeli na njegovu Ćeman CG![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Jos ne mogu shvatit Becicevu pricu, jer davanje podrske manjinskoj vladi bi bio pozitivan iskorak, jer ce se svakako odrzati izbori za godinu dana.
Ovo njegovo pozivanje na izbore u ovako osjetljivom momentu na svjetskoj sceni, je zaista cisti promasaj, jer se nista ne bi promijenilo, kad bi opet imali DF i DPS sa 70-75 % glasaca.
Mislim da Demokrate ojacavaju DPS i DF svojim ponasanjem, i zaista steta sto rade ovo sto rade. A bas sam mislio da je Becic politicar nove generacije.
Steta... nadam se da za godinu dana mozemo formirati novu vladu bez DFa i DPSa u bilo kakvom obliku. A ako ne... onda zaista ne znam koje su nam opcije...
...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...anjinsku-vladu
Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) biće održana u ponedjeljak, saopštio je poslanik te partije Dragan Ivanović.
On je kazao i da je rukovodstvo SNP-a "za ulazak u manjinsku vladu".
sa druge strane DF već upire i izbača ko je sve u GO SNPa. dotle ide ludilo izdajničke partije
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne.
Želim samo da kažem da je duh izdajnika jedino nešto realno u toj partiji, sve ostalo je šarena laža.
Last edited by Markys; 05-03-22 at 21:23.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-pravnu-drzavu
Jedan od pametnijih ljudi na ovim prostorima…
Al realno… sta on zna… mora da ga je vucic platio
"Međutim, rekao bih da je moja procjena - da Đukanovića može da vrati samo nova vlast - nažalost tačna. Ne možete, nakon što ste dobili izbore zato što ste bili protiv DPS-a, tražiti njihovu manjinsku podršku. To je protivprirodni blud. Na taj način gazite osnovno obećanje koje ste dali o tome protiv čega ćete se boriti.
Takva vlada ne može sprovoditi politiku borbe protiv kriminala i korupcije, koji se, po evropskim izvještajima, mjere stotinama miliona ili milijardama eura. Tu neće biti nikakvih istraga, jer je to nemoguće. Umjesto da zatvorite ljude koji su se bavili kriminalom, zatvorićete vladu tako da mogu da je sruše kad god hoće."
Last edited by SKOJ; 06-03-22 at 16:32.
Ibro naš i đeljošaj (ne razumijem jezik) će da se bore protiv korupcije, šverca i da istražuju štrpce i druge manifetluke dps-a, jos kad pripomogne jokso šerpa intelekt, dođe dritanga da radi sa iq86 na kraju.
Najzad mirno spavaU gvozdeni i ostala svita dps-a.
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Ne uhapsiste nikog godinu dana vidio narod da od vas nema posla. Sad kad se formira nova vlada odma krecu hapsenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Kako ce sad da hapsi ruka pravde bogami ce se mnogi zamislit. A vec imamo najave sad za najjacu predsezonu…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Gradacija....
Neukusno, Bljutavo, Ispod pojasa, Dno,
Užas, Demokrate
Ajde da dolazi od nekih ljudi sa iskustvom, nego sve podmladak SNPa koji se odvojio i osnovao stranku, radnog iskustva bez.
Ako nikad niđe nisi radio i nemaš radnog iskistva, ako euro nisi zaradio van politike pokri se i ćuti i bori se nečim drugim, a ne blaćenjem ljudi na ovako odvratan način.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
I dalje mi nije jasno šta je htio Abazović da postigne sa ovim pacijentima
Jahahahaha već vidim "Milo kriv za raspad Rusije, podmuklo podržao Šojgua" u informeru
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
U BP ura je preuzela ogroman broj clanova, funkcionera i glasaca dps-a i sd-a..... uglavnom 95% od tih su islamske vjere... cak mislim da su i BS zakinuli malo u tom gradu...
Mozda bi trebalo otvorit temu za izbore u 12+ opstina u maju, brzo ce to, kampanja je krenula? @wulfy oćeš ti to?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks