Mali test, na koliko pitanja odgovarate sa da?
Milo = smrda. Da Ne?
Putin = smrda. Da Ne?
Vučić = smrda. Da Ne?
Nula
Tacno tako.
Lako je naci potkupljivu budalu dje oces.. Ali kad izgine na hiljade ljudi, kad im ostavis razorenu drzavu i kad spasioci sa zapada ulete sa povoljnim kreditima preko svojih "humanitarnih" fondova pa drzavu i narod vezes na 50 godina duznickog ropstva...bude kasno za kajanje jbg.
Ukrajina nekada bila poznata kao Jidišland, Istočni Jeruzalem.....
Zbilja koliko ima jevreja tamo?
Svudje dje se pojave na vlast novi izrael i palestinu stvaraju
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Kako taj predsjednik, Jevrej je poslovni partner sa Kolomojskim..koji je glavni finansijer AZOVa? A i taj Kolomojski je Jevrej.
Ili Azov nije naci-vojna grupa?
Nacisti su ODUVIJEK koristeni od strane mocnika za svoje ciljece. Zasto bi sada bilo drugacije?
Opet, imamo i ovdje slicne primjere takvog ponasanja...iiiii cistog koriscenja tih ljudi od strane onih koji su napunili svoje dzepove na racun price vrlo poznate svima.
Sve goli nacista do naciste:
Čitajte tekst, pa vam možda bude jasno koja je ura za Ukrajince:
P.S.
Vidim da mnogi crkoše od frustracije što ne mogu da pišu hvalospjeve genijalnom Putinu, njegovim šahovskim potezima, uspjehu "specijalne operacije", već nemaju druge do da prodaju priču "ko nas bre zavadi, zapad je sve zakuvao"...
Ako, ako...
Treba da popijemo pricu da je Sv. Putin oslobodilac zarobljenih ljudi zarobljene nacisticke drzave. Vazi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sjecate se one novinarke na RTCG, sto je nedavno napravila skandal pravdajuci nasilje nad zenama, u stilu:
Tako je i Zelenski kriv sto je Rusija napala Ukrajinu."ima žena kako se ponašaju, izazivaju u muškaracu da se ponaša kako ne treba”.
Ovoliko odsustvo elementarne objektivnosti je uvreda za zdravi razum.![]()
Ovaj rat je ogolio i pokazao svu bijedu i nesposobnost Evropske Unije, imam utisak da Evropa polako postaje globalno nebitna a evropski politicari i silne birokrate postaju sami sebi svrha.
Budite relaksirani.
Jbg, gospodo, evo je vec sedma godina od potpisivanja Minskog sporazuma, ali Ukrajince boli racq za svoje obaveze koje su prihvatili njime. Nista od autonomije regiona Dombasa, tako da je Putko na kraju presjekao i priznao ih za nezavisne. Cao, zdrao. A posto im je milion puta porucio da skalaju sa prizivanjem djavola i raketnih stitova duz granice sa Rusijom, za sta je ove opet bolio racq, onda je rijesio da im uleti u njihov lokal. Sve jasno...
Ne znam, drugovi, sjecam se odlicno dostine vas kako ste za svaki americki rat govorili kako se jaci mora slusati. Kako kurcenje ne vodi nicemu. Na kraju ces samo ostati i bez drzave i bez naroda i bez vlasti...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Rusija je bez povoda napala Ukrajinu. Izgovor o zastititi Rusa u Ukrajini je jednako valjan ko Hitlerov izgovor za napad na Cehoslovacku. Cime se pravda napad na Kijev? Putinu se ne svidja "nacisticki i narkomanski rezim"? Pa bi malo da siri ruski model demokratije?
Tenkovska demokratija
isto kao sto putin ima svoje naciste koji haraju po rusiji i one u paravojnoj wagner grupaciji. Nista novo
idemo dalje
Vidim dosla je nova tura od njih par putinofila, ovih sto vole diktaturu pravoslavlja i lopovluka i oligarhije. Kojoj samo smeta oligarhija drugog nacionalnog ili vjerskog predznaka
Last edited by .Bole; 05-03-22 at 14:22.
Podgorica Podgoricanima!
Путин: Задатак уништавања војне инфраструктуре у Украјини је скоро завршен
Сви задаци у вези са уништавањем војне инфраструктуре у Украјини су скоро завршени, нагласио је Путин.
„Прво што су урадили било је да униште целокупну војну инфраструктуру. Па, не све, али делимично, углавном складишта наоружања, муниције, авијације, ПВО система. Елиминисање ПВО система захтева одређено време: треба их открити, а затим погодити. Практично, овај посао је завршен", рекао је Путин.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Denacifikacija je propagandno oružje Moskve, a i prilično smiješno jer je na nivou one naše (rat za mir) kada su Boku namjeravali da napadnu sa 30.000 ustaša. Da mi nismo njih napali, popalili i popljačkali Konavle, granatirali Dubrovnik,... oni bi nama... Glupa priča? Jeste, vrlo. Da li je bilo onih koji su u to povjerovali? Oh, da, mnogi. Ako je potrebna denacifikacija neka krene od svog dvorišta (Rusije), pa onda dalje. Prostim jezikom rečeno, nije to denacifikacija već pokušaj smjenjivanja vlasti (uopšte neću ulaziti u način kako je neko došao na vlast) iz pomoć oružane sile jer diplomatijom nije uspjelo. Ta oružana sila se šminka tom frazom denacifikacija.
Demilitarizacija je zahtjev koji bi sveo Ukrajnsku vojsku na nivo lovačkog društva i ne bi mogla išta da uradi u slučaju potrebe. Vjerovatno poslije toga slijedi nešto tipa ,,pošto je Ukrajna na granici NATO država potrebno je nešto vojske na toj granici za svaki slučaj, mi smo široke ruke pa ćemo poslati rusku vojsku u Ukrajinu". Legalna okupacija, tamo gdje nema tvoje vojske, a tuđa vršlja kao po svojoj zemlji je... (hint - Kosovo).
Da ponovim Rusija je vojno superiornija od Ukrajine i oni će nastaviti da pokazuju silu. Ukrajina neće moći dugo da odoljeva u klasičnom ratu, te ćemo vidjeti koliko će izdržati. Tada će Rusija formalno da odnese pobjedu, ali ,,pakao" tek predstoji u vidu gerilske borbe. Zbog toga, kakav god da bude formalni ishod ovog sukoba Rusi su na gubitku. Na gubitku je i Evropa (kojoj sljedi recesija). Na dobitku su Kina i SAD. A ko je kriv za to? Putin, prosto je.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Koja gomila gluposti. Samo danas su im obalili par helihoptera i aviona i to i na jugu i na sjeveru. Sto znaci da je PVO i dalje itekako aktivna.
Ne znam kako vas ne smori da izbacate ovu propagandu smijesnu, prica se o vojnoj infrastrukturi dok vojska ravna cijele gradove i sela iz sva 3 pravca, sa svimm i svacim.
Podgorica Podgoricanima!
Good luck okupatori.
https://twitter.com/IAPonomarenko/st...eDGXC-y_w&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
SU-34....2 kom danas.
Nula
Aeroflot obustavio letove ka inostranstvu, a samson prica o turistima![]()
Podgorica Podgoricanima!
kako su jasne one priče da je Ukrajina Staljinova tvorevina? koji su argumenti za to? Ukrajinci nacisti? genocidan narod? ta priča NATO i UKR je ođe ispričana od početka ovoga jedno 50x, minimum. eno ih Baltičke države, što mu tad nisu smetale? ušle su u NATO 2004. godine, on je već tada bio predsjednik Rusije. evo raste podrška u Švedskoj i Finskoj za ulazak u NATO. to je direktna posledica ovoga što radi od Ukrajine. koji je ono narod što se po gradovima Rusije buni protiv uništavanja Ukrajine? Rusi?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jel Dritan snimljen jer je otišao u Berane na "onaj" skup i sjedio sa Batom Carevićem?
E pa to što ti pišeš ovuda je veća propaganda od one Ljuba Filipovića i aktuelno.me
Ima li nacista u Ukrajini? Ima. Ima ih svuda u sličnim procentima. Jel to za osudu? Jeste apsolutno. Ali pravdati invaziju jedne države na drugu činjenicom da u drugoj ima nacista je presmiješno. Ima ih i u Rusiji, Srbiji, zemljama EU....
Evo ti jedna "malo" realnija priča...
Miša Vacić ima telefon Aleksandra Vučića. Kad je izbila afera sa prisluškivanjem ispostavilo se da ga Miša zove redovno na telefon.
“Vacić me je zvao hiljadu puta i ja sam se na jedan poziv javio, jer sam pristojan čovek. Javio sam se stotitnama ljudi koji su hiljadu puta gori od Vacića – Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu. Ti ljudi su danas priznali da je njihov najveći politički protivnik nezakonito prisluškivan. Da sam razgovarao sa crnim đavolom, vi to morate da prekinete odmah”, rekao je Vučić.
Jel Vučić fašista i nacista? Pitam jer ovakvi ga zovu na telefon, a svako ko je upućen u situaciju gore zna da ovaj lik radi za AV.
Evo cijeli državni vrh na skupu Miše Vacića.
https://www.021.rs/story/Info/Srbija...zavni-vrh.html
Da kažem da ne mislim da je Vučić nacista, već samo teški populista i autokrata koji preko službe kontroliše određene desničarske i kriminalne grupe.
Ali ti si očigledno ubijeđen da je Jevrej Zelenski nacista... logike bez.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Želi čovjek da pojača bezbjednost Rusije tako što će da okupira državu, čiju je nezavisnost i cjelovitost Rusija garantovala 94. sporazumom u Budimpešti kad im je Ukrajina predala svo atomsko naoružanje, i na taj način izađe na granice još 4 NATO države.
Razlog? Zelenski je nacista
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks